SUSHI HEARTBREAK

Samboeren og jeg er begge støle som to misfostre i dag, så vi bestemte oss for å unne oss en skikkelig movie night. Så vi nærmest krabbet ned til sushisjappa vi har gått til i over tre år. Fra leiligheten vår tar det 15 minutter hver vei. Så det sier seg selv at vi var ganske sushi-sugne.

Og jeg må bare si det: jeg har aldri spist eklere sushi. Og det hjelper ikke akkurat at jeg kjenner flere som har blitt matforgiftet og fått dårlig sushi der den siste tiden. Så siden jeg har anbefalt restauranten før, ser jeg på det som min plikt å trekke anbefalingen tilbake: Japo Sushi i Frognerveien.

Hjertet mitt er knust! Jeg spiser vanligvis sushi der flere ganger i uken, og nå kan jeg aldri dra tilbake. Så jeg trenger definitivt tips til BRA sushi-restauranter med takeaway.

Da sushien hadde gått i søpla, begynte vi på sånn... Tre forskjellige filmer. Alle sugde, så vi bestemte oss for å slå hele kosekvelden vår konkurs. Konkurs for mat og konkurs for film. Alt går ikke alltid etter planen, gitt!

Satser på en bedre kosekveld i morgen. Da skal jeg nemlig på dinner party med et knippe flotte bloggere. Forteller mer i morgen! Nå må jeg bare legge meg i fosterstilling til brekningene av maten går over. Æsj.

24

Åh, noe så kjedelig :( Håper kvelden i morgen blir bedre!
Fikk ekkel sushi forrige uke jeg også, så nå må jeg ha en ufrivelig sushi-pause til traumene har forsvunnet :P

Sushi House på Rosenhoff, kanskje litt langt unna? Hehe, eller Sushi & Wok på St.Hanshaugen, det er den aller beste!!! Lille sumo på national er også veldig bra

Prøv Bygdøy sushi!! Ligger i Bygdøy alle 66 tror jeg, og smaker kjempe godt!

Svar fra Ida: ååh, den er god! :) Men bor dessverre litt for langt unna til å bare svinge innom nå.

I dag prøvde eg restautantsushi for første gang. dei 4 første bitane var nammenam-amazing. Den fjerde var TORSK? seriøst, går det ann? Var som om munnen ekspoderte i kvit fisk. Eww!

Sushi og wok på Majorstuen! Beste som finnes:)

Svar fra Ida: har aldri prøvd sushien der faktisk, men wok-rettene er helt AMAZING!

Jeg liger nippon sushi på Majorstuen ;)

Jeg liker house of sushi! Blir alltid fornøyd :D

Åneii, nå ble jeg oppriktig lei meg, forSushi Japao, i Frognerveien, sine vegne! Jeg elsket sushien der over alt på denne jord selv :-( Det var den beste <´3

Hahaha ille sushi er det verste!!! Hadde en elendig opplevelse i Australia, og endelig våget meg på litt mange måneder etterpå. Så hadde jeg mega-cravings en gang etter byen, og kjøpte på Deli. Det var ikke SÅÅÅ forferdelig, men er litt skremt igjen.. det frister liksom ikke som vanlig. Så dårlig sushi er det verste! Dessverre bor jeg ikke i Oslo, så vet ikke om noe bra der, bortsett fra Alex Sushi, men det vel mer restaurant enn take-away.

Sushi Express på Bislet! Magisk futomaki :D

http://www.osloby.no/oslosbeste/mat/Den-beste-hverdags-sushien-i-Oslo-vest-6970493.html

Mitsu kafe og Sushi i Møllergata!

Prøv Art Of Sushi i Elisenbergveien. Jeg kjøper alltid der og er like fornøyd hver gang :-)

Sunt og Godt Sushi på Nationalteateret/Vika, Sushi Express i Parkveien, Lille Asia i Hegdehaugsveien :-)

SUSHI EXPRESS I WELHAVENSGATE e bare amazing!!!!!! parallellgate til Pilestredet/ Høyskolen!!!!

Sushihouse på Majorstua Sporveisgata, naaam..

Bambus sushi på majorstuen er helt fantastisk! de har også ganske god sushi på Star Sushi på Frogner :) Og den som er ved siden av ICA på Frogner er også veldig god!

I Bergen er det innmari mye god sushi, men det blir gjerne litt langt å gå? I alle fall om femten minutter hver vei var over grensen mener jeg. :) Sushi. nam.

Hei Ida! Jeg bestemte meg akkurat NÅ, for 15min siden at jeg skal ta neseoperasjon.. Og det skjer også, tro meg. Så kom jeg på at du hadde et innlegg om dette, så da sitter jeg her. Jeg skal "løfte" nesetippen, eller redusere kulen under, om jeg kan si det på den måten. Er det det du også skal? Kan ikke du gjøre det snart, og blogge om det? Så jeg kan gjøre det etter jeg har sett hvor bra det har gått med deg, haha. Litt skummelt egentlig. Men hvor har du tenkt å gjøre det? :-) Klem!

Svar fra Ida: Hei! Jeg har bare lyst til å fikse hele nesen, har ikke kommet noe lengre enn det. Tror faktisk ikke jeg tør, så må vel kanskje bare lære meg å like den teite nesa jeg har fått tildelt :) Men masse lykke til hvis du skal gjennomføre det. Klem tilbake!

Heeelt enig Japo sushi var bra før, nå suger den! Synes personalet der er blitt litt sure også, forstår de ikke at de har ca 17000 konkurenter rett rundt hjørnet? Utrolig irriterende, føler jeg har mistet sushi-stedet mitt!

Sushi-king i sporveisgata..verdens beste! Billig også:)

ENDELIG noen som ser det jeg ser i Japosushi! Jeg bor rett over og tenkte at det virket som en bra restaurant, men etter gang på gang med dårlig service så har jeg sluttet å gå der. Star Sushi lenger ned i gaten er helt supre! Hvis jeg gidder å gå litt lengre er Cherry Sushi i Bygdøy Alle, kanskje hakket bedre :)

Litt lenger opp i gata (Frognerveien) ligger Star sushi. Du trenger ikke så langt, og de har dødsgod sushi og maki. ;)

Spiser bare sushi på Lille Asia og house of sushi!

Skriv en ny kommentar