SOM VANLIG

Skal vi se, daaa. Skrive blogginnlegg. Får vel gjøre det i senga. Åååh, hadde helt glemt hvor god denne puta er. Og for en deilig, kjølig dyne! Hmm, montro om jeg bare skal lukke øynene i et par minutter før jeg setter i g...zzzz...

ÆÆÆÆ, nei, ikke nå igjen! Sperre opp øynene, rette opp ryggen, legge hodet litt på skrå, smile intenst og overlykkelig til kamera.

Hohh, klarte det. Der har vi et skikkelig kvalitetsinnlegg ala blogg 2013 klart. Bare å trykke på post, så kan jeg synke ned på puta mi igjen. Håper alle leserne mine likte innlegget - men altså. Hva kan egentlig gå galt når man legger hodet på skakke og smiler intenst til kamera? Når man i tillegg påstår at man har lagt seg, og så har man SMINKE på seg?

10

Dette og ikke minst harrytur-innlegget er årsaken til at vi digger deg! :-D
Ha en fin dag! :-)

Heheh, du er søt! Her syns jeg forresten hårfargen din var utrolig fin! Har du gjort noe med den i det siste? :) Må til frisøren selv snart og fiffe opp blondfargen litt... Endelig går vi mot lysere tider, og tider for lyse og blonde lokker :D

Svar fra Ida: heia lyse og blonde lokker! :D Frisøren min bleker striper med folie, og så farger hun det resterende i en litt mørkere blondfarge.

tilogmed dette, noe så enkelt som dette, er supermorsomt:)

Søta!

Du får meg alltid til å trekke på smilebåndet Ida!=)

Du er bare flott!

Haha, du skriver så morsomt!

Haha, nydelig:)

Du er så deilig hirr! Blir heilt mo i knærna :D

du er så nydelig flott

Skriv en ny kommentar