TIMES SQUARE BILLBOARD

To nordmenn på ferie i New York - selvfølgelig går de til Times Square først. Det blir ikke mer turist enn det! Men som dere lesere også rådet meg til, så går man dit i 10 minutter, og så er man ferdig med det.

Det snør forresten som bare det her! Når det snør i Oslo blir jeg forbanna. Når det snør i New York syns jeg bare det er hyggelig. Winter wonderland!

Uggs og vinterjakke! Føler meg ikke akkurat som Carrie Bradshaw, men det ville vært for dumt å kle seg i noe annet.

Overtalte mams til å kjøpe lik jakke som meg i dag! Er hun ikke søt i sin nye Woolrich?

Haha, jeg DØR av dette. Plutselig så vi oss selv på en billboard, og til vår store etterpåskrekk, ble vi stående og le og tulle. Helt til vi kom på at; sånt gjør vi vel egentlig ikke. 

17

Henriette TK

Du er så herlig Ida!! Kos deg masse på ferie, drømmer også om å fra til NY! :-D

hvor mye kostet woolrich jakken i new york?

Svar fra Ida: mammas modell koster litt over 2500 :-) den var på 20 % salg

Ååh, kjenner savnet! Stod akkurat der for mindre enn en måned siden.. Haha, ja den billboarden er skikkelig teit, men det er umulig å ikke stoppe opp å le når man ser seg selv. xD Kos deg masse i NY!

Elsker NY! Verdens mest fantastiske by!
Hvis dere skal gjøre andre turist-ting som f.eks se på den nydelige utsikten, anbefaler jeg Rockefeller Center fremfor Empire State Building. Utrolig din utsikt på begge, men Rocekefeller Center blir ikke kalt Top of the Rock for ingenting :-) her får du se Empire State Building sammen med resten av Manhattan, og det blir ikke mer New York enn det! Har også hørt at det er nydelig på kveldstid når det er mørkt også:-)
Bare et tips! God tur videre :-)

Ååå, vil til New York!!

Fy, så herlig! Ja, selv om det snør... Det kribler rett og slett i magen min når jeg ser disse bildene, har SÅ lyst på shopping der selv nå! Nyt dagene deres i alle fall :) Og forresten, DU er bra lik din mamma, hehe :)

Hahaha, du er så herlig! Og mammaen din er fantastisk søt :) håper dere storkoser dere i NY - skulle gitt mye for å være der nå, men oppdateringer av fine deg er en god reserve!

Hahaha, så artig det siste der ;-) Koselig med snø i NYC da. Kos deg masse videre! Søt mamma du har forresten ;-)

Jeg elsker Woolrich jakkene, hvor får man kjøpt de i NY og hva koster de? :-)

Svar fra Ida: vi fant på Bloomingdales :-) modellen mamma kjøpte koster ca 6000 i Norge, her kostet den litt over 2500.... Sykt! Og min koster 6600 hjemme, her koster den i underkant av 3000!

Hahaha, love it :D Og mammaen din ser strålende ut som alltid!

HAHA! Jeg dør med deg! Søte dere var ;-)

Kos dere såå masse :)

åå så søte dere var :-D

Linn Soohie

Var i New York i September, elsker Manhattan! Hvis du ikke har vart i Empire State Building enda saa burde du virkelig ta turen. Men dra om kvelden, for utsikten tar helt pusten fra deg med alle lysene fra byen. Kos dere masse!!!

Fin jakke, og fin hette på den, men kan jeg spørre om den er verdt et dyr sittende i et lite bur hele livet sitt for den hettekragen? Pelsen er sikkert myk, varm og deilig, det er derfor dyrene trenger den på kroppen sin! Ida, vær så snill og vær et forbilde, stå imot en industri som setter forfengelighet foran dyreliv!

Hadde de bra utvalg på de jakkene der nede eller? Reiser ned om ca tre uker og skulle gjerne hatt meg en av de jakkene :)
Kos deg masse!!:)

Svar fra Ida: jeg har bare sett dem på Macys :) Er salg nå, så ikke veldig bra utvalg.

Hahaha, fantastisk bra med den billboarden!
Åh, kos dere! Savner NYC!

Skriv en ny kommentar