hits

FAT, FIST AND FABOLOUS

05.02.2013 - 23:10 31 kommentarer
Treningsinstruktøren: hei, alle sammen! Velkommen til 55 minutter med fast, fit and fabolous!

Venninnen min: pssst... Heter det ikke fast and furious?

Meg: HA HA HA

Venninnen min: har gått og sagt i hele dag at jeg skal på fast and the furious, jeg...

Å trene med venninner er faktisk best! Spesielt noen av mine, da får jeg jo trent magemusklene litt ekstra - bare ved å le. Når det er sagt, så er det sykt vanskelig å huske navnet på "fast, fit and fabolous"-gruppetimen. Jeg har selv kalt den fat, fist and fabolous ved et par anledninger.

I dag var jeg mer klovn enn vanlig. Syns alt var vanskeligere enn forrige gang, så kanskje jeg lever i bakvendtland. Kanskje jeg bare blir tjukkere og mer klumsete for hver treningsøkt. Eller kanskje jeg bare må finne noen nye gruppetimer å prøve ut. Jeg er ikke så fabolous. Jeg er 1.67 centimeter kort, og i treningstøy beveger jeg meg like bra som Bjørn Johan Muri gjør på dansegulvet.

Når det er sagt.... VET DERE HVA JEG HAR LÆRT MEG I DAG? Å steke saftige kyllingfilèter. Jeg syns alltid de blir så jævlig tørre, hadde nesten gitt opp å elske kylling. Men så googlet jeg meg fram til en metode som så relativt enkel ut, og kyllingen ble seriøst nesten KFC-god! Uten å være frittert! Jeg jublet høyt her i leiligheten, håper ikke jeg vekte noen.

Jeg er sikkert den eneste på 22 år som ikke har visst hvordan man steker kylling riktig.

Når det også er sagt, så jubler jeg litt igjen fordi jeg har så mange fine lesere. Tusen takk for tilbakemeldinger på innleggene mine i det siste. Gøy å bli bedre kjent med dere.

Når jeg nå skriver at jeg har tatt meg en deilig dusj, laget en kopp med te og pakket meg inn i en frisk ansiktsmaske.... Så er det slik jeg ser ut. Akkurat like fin som på trening.

Fra og med neste uke lover jeg å bli litt mer glamorøs! Skal fikse negler, vipper, til frisøren - og alt det andre jeg ikke har klart å somle meg til de siste lange ukene.

God natt!

31 kommentarer

A

05.02.2013 kl.23:29

Har aldri kommentert en blogg før, men de siste innleggene dine fortjener det. Har fulgt bloggen din i mange år, men som flere har skrevet syns jeg at du har bare gått oppover. Du er den eneste bloggeren som klarer å holde bena plantet på jorda, tydeligvis. Mens resten blogger om de dyre innkjøpene sine og liner opp ute sminka for ball og med dyre vesker, legger du ut innlegg slik som nå. Du lar leserne dine vite at du ikke er noe mrs perfect med masse penger og null bakkekontakt. Ja, du har en del dyre klær. Men det har mange som ikke er bloggere også, og du må ikke vise frem at nå har du kjøpt deg det og det plagget og det kostet SÅ mye. respekt til deg! Du er akkurat som alle andre(på en positiv måte), samtidig som du virkelig skiller deg ut i bloggverdenen. Hadde du fortsatt vært på blogg.no hadde du fortjent 1.plassen så til de grader! Ærligheten og åpenheten din settes pris på av leserne dine!

connie michelle

06.02.2013 kl.01:46

Jeg er 20, og prøver fremdeles å få kyllingfileten fin, så håper jeg også får det til innen jeg er 22, haha! Tørr kyllingfilet er bare fælt.

Karoline

06.02.2013 kl.05:12

HEHEHE, nei. Jeg er 21, og må kutte opp kyllingen i småbiter for å kunne steke de. Jeg aner ikke hvordan man steker kylling på "ordentlig", og begynner å bli passe lei!

Mørti

06.02.2013 kl.08:16

Heter faktisk fant, fit and fabolous ;-)

Marianne

06.02.2013 kl.08:55

Kan du legge ut oppskriften på saftig kyllingfilet her? Jeg sliter med det samme, kyllingen blir alltid så tørr :/

therese kristina

06.02.2013 kl.09:33

Hahaha Ida, eg elska at du er så ekte! Du er berre deg sjølv, på godt og vondt :)

berit marie

06.02.2013 kl.10:20

Jeg var også å trente fast fit and fabolus i går (og jeg syns navnet er like vanskelig som deg!), og er noe sykt støl i dag.. klarer nesten ikke å gå. har du det samme problemet?

Svar fra Ida: første gangen jeg var på det klarte jeg nesten ikke å gå! hehe, går over etter 3-4 dager heldigvis :p

Andrea Sveinsdottir

06.02.2013 kl.10:32

Haha, elsker ærligheten din!

b

06.02.2013 kl.10:52

Jaaa skal du dele?? Jeg er eldre enn deg og får det f ikke til.. spiser ikke kylling på grunn av det :-( del med oss da!

Mari Elise

06.02.2013 kl.11:45

Ha ha! I know the feeling! Kom nettopp hjem fra gruppetime selv og føler akkurat det samme som du beskrev her :p null kondis, kordinasjon eller bevegelighet er ingen god kombinasjon! Følte meg litt som en stranda hval.... ;)

silje

06.02.2013 kl.11:53

Lyst til å dele visdommen videre? hadde vært helt konge! har nå bodd for meg selv i 3 år, og klarer fortsatt å rævkjøre kyllingen.. haha

Emma

06.02.2013 kl.12:00

Du er rå, Ida!

Hanne

06.02.2013 kl.12:16

ÅÅåå fortell hemmeligheten med kyllingen da, vi er flere 22 åringer som ikke kan det!!! Pliiiz <3

Turid

06.02.2013 kl.13:28

Hei Ida! :D jeg er 27 år gammel og har aldri kommentert på noen blogger før, men har lenge tenkt at det fortjener akkurat du!! jeg elsker bloggen din!!! Jeg er totalt hektet og må inn flere ganger om dagen. Takk for at du alltid får meg til å smile :D Du virker som en fantastisk kul jente!! Ville bare si dette, ha en forsatt fin dag og uke :)

Linn Cecilie

06.02.2013 kl.14:20

Haha, den timen får meg til å se ut som en 90 åring. Hvertfall på fabolous delen. herregud.....

Marit

06.02.2013 kl.14:41

Du er så kul Ida! Du er ekte, og ikke bare et glansbilde av deg selv, lik mange andre bloggere, og det skal du har skryt for. Stå på! :)

Lotte

06.02.2013 kl.16:34

Du er absolutt ikke alene om å ikke klare å steke kyllingbryst, Ida! Kan du ikke legge ut hvordan du gjorde det? :-)

MaritBE

06.02.2013 kl.17:34

Hahaha, digger bloggen din ;-)

Sanna

06.02.2013 kl.17:46

Hei! Jeg har en avtale med Hendrix Hair om at jeg får lov til å selge hair extensions til 4000 kr (ordinær pris: 5000 kr for selve håret, og 1500 kr for å sette på, altså 6500 kr). Flere av de største bloggerne i Norge bruker Hendrix hair extensions. :-) Dette er hår jeg skulle ha satt på selv, men nå er håret mitt ok+ igjen så jeg vil heller selge det til en som har lyst til å prøve det :-) De har hår i alle naturlige farger. Håret er i salongen på Majorstua, og du setter det på der. Har veldig gode erfaringer selv, og det sliter ikke på håret. Mitt eget hår var ekstremt tynt da jeg satte det på forrige gang, og nå er det som normalt igjen.

Les mer om det her: http://hendrixhair.no/2011/08/peaks-hair-extensions-en-komplett-guide/

Og her en liste med lenker til topp-bloggernes anbefalinger:
http://www.hendrix.no/category/hair-extensions-oslo/

Send en mail til sanna_ts@me.com om du er interessert. Alle har mulighet, første mann til mølla!

christiane

06.02.2013 kl.18:42

Hei Ida!

Hadde satt stor pris på om du hadde tatt deg tid til å svare på det jeg lurer på. Når du var i New York så skrev du at hotellet du bodde på ikke lå i det beste strøket. Jeg skal snart til New York selv og ser at hotellet jeg skal bo på ligger i 39th street altså gaten ved siden av hotellet du bodde på. Jeg er egentlig litt engstelig og pysete av meg som person og ble litt stressa for om hvor dårlig beliggenheten for hotellet faktisk er. Har lest litt rundt på nettet og ser at enkelte påpeker at det er ekkelt, skittent strøk med strippeklubber osv. Jeg er som deg vant med Oslo, hvor ille var det rundt hotellet ditt? Var det ekkelt å gå der etter det var blitt mørkt?

Hadde som sagt satt veeeldig stor pris på svar.

Ønsker deg en fin kveld;)

Svar fra Ida: ikke noe å uroe seg for, men ikke gå alene :)

Heidi

06.02.2013 kl.18:45

Jeg er 21 år og klarer ikke å steke kyllingfilet. Jeg har prøvd alt mulig rart, men kyllingen smaker puke uansett.. Lyst til å dele hvordan du fikk det til? :)

Jeanette

06.02.2013 kl.18:57

Ida! Du har hatt mange jente fester, kan ikke du lage ett innlegg om dette? Om hva du mener hører med får å lage den perfekte kvelden med jentene:)

Silje

06.02.2013 kl.20:46

Hei!
Den enkleste måten å få saftig kyllingfileter på, er å steke de i stekepose i ovnen - synes hvertfall jeg:)

Da legger man bare kyllingen i stekeposen, legger hele posen oppi en ildfast form og setter den inn i ovnen på 200 grader i 30 min. Man trenger ikke gjøre noenting underveis, og etter en halvtime tar man ut formen, og kyllingen er PERFEKT. Jeg pleier å steke 3-4 fileter hver gang. Det man må passe på er at ikke stekeposen kommer borte sidene og toppen av ovnen, og at ikke filetene ligger oppå hverandre i posen.

Lykke til ;)

Marita Ø

06.02.2013 kl.21:07

Min metode for å få en fin og saftig kyllingfilèt er rett og slett og sette den i stekeovnen i 30-40 minutter :D Da ordner den seg fint selv, hehe!

Elin Svarstad

06.02.2013 kl.21:44

Jeg steker i vann. Perfekt resultat hver gang! I prinsippet kokes den jo, men smaker supergodt :))

Synne

06.02.2013 kl.23:36

Kyllingen blir alltid saftig med maggi juicy chicken i alle fall (navnet sier vell sitt) :)

Silje

07.02.2013 kl.11:57

Tro meg, du er ikke eneste 22 åringen som ikke kan å steke kylling.. Hva var hemmeligheten? :p

Sofie Marie

08.02.2013 kl.00:39

Det skrives fabulous...
"Fabolous" er ikke et ord.

Kristine E.

08.02.2013 kl.15:27

Det er i hvert fall ikke fabulous å skrive fabulous feil.

Merethe

08.02.2013 kl.19:20

Hehe, lo meg gjennom to avsnitt av de fire første linjene!!

kit

12.02.2013 kl.20:55

Prøv uniao flow på elixia! veldig slitsom yogatime, men man ser resultater veldig fort!!

Skriv en ny kommentar