JUICY CHICKEN

HEHE. Det viste seg i kommentarfeltet at det er ganske mange flere 22-ringer som ikke klarer steke saftig kylling. S her er "oppskriften" jeg fulgte. Lykke til med stekingen!

♥ La kyllingen ligge i romteperatur i ca 30 minutter fr den skal stekes.

♥ Dryss salt, pepper, kyllingkrydder eller hva du n enn skal krydre den med.

♥ Sett platen p middels varme, og ha rikelig med olje/margarin i pannen.

♥ Stek kyllingen i 2 minutter p hver side, p middels varme. Min plate gr opp til 9, s jeg brukte 4 her.

♥ Skru ned platen, og etterstek i 6-8 minutter, avhengig av tykkelsen p kyllingfilten. Jeg stekte p niv 3 her, og snudde kyllingen litt underveis.

Easy as that! Det funket hvertfall for meg, haha. I dag har jeg laget verdens deiligste Csar-salat, mmm...

10

Har du kjpt den i NY? :) I sfall, hvor? :)

Jeg bruker steke den snn at den fr stekeoverflate p hver side, pakke den i folie og la den ligge i ovnen p 200 grader i 12-15 minutter. Kjempelett!

En annen enkel mulighet som ikke har sltt feil for meg er steke kyllingen i ildfast form i stekeovnen, da blir det som regel god og saftig :-)

Mitt beste tips til saftig kyllingfilet: krydre kyllingen slik du vil ha den, stek den s brun p begge sider, ca to min p hver side, ganske hy varme, s legger du kyllingen p en stekeplate og putter den i forvarmet ovn(180grader) i 7 minutter.
Kyllingen blir kjempe saftig!

Prv Maggi Juicy Chicken, finnes i mange forskjellige smaker, paprika er VELDIG god! :D
Kjempe enkelt, bare legg kyllingen i stekeposen, og den er ferdig p 30 minutter! ;)

Takk for gode tips, dette skal jeg prve neste gang :)

kanskje ikke s lurt putte salt p med en gang, med tanke p at saltet driver ut fuktigheten. lite tips bare ;)

Hvorfor ikke gjre det enda enklere? Skru ovnen p 225grader, legg kyllingfiletene i en ildfast form, vent 16-17 min, VOIL :) Perfekt kylling!

Hvorfor ikke gjre det enda enklere? Skru ovnen p 225grader, legg kyllingfiletene i en ildfast form, vent 16-17 min, VOIL :) Perfekt kylling!

Prvde det! Regner med at de 6-8 minuttene er p hver side. Ble bedre enn i ovnen, men skal prve med lokk neste gang :)

Skriv en ny kommentar