TEQUILA-MONSTERET PÅ POSTKONTORET

I dag hentet jeg de nye vektene mine på posten. Bestilte dem slik at jeg skal slippe å stå alene på treningsstudioet og løfte små kvister sammen med alle de store bulldog'ene. De løfter trær. Biler. Hus. Hele bygninger.

Utfordringene startet allerede på postkontoret. Damen som skulle utlevere pakken min ble så sjokkert over hvor tung den var, og ville nesten ikke la meg gå derifra. Men hun ville jo ikke hjelpe meg og bære den hjem heller, så det fikk nå bare briste eller bære.

Jeg takket for "hjelpen", og hadde lyst til å gå derifra, før den søte damen utviklet alt for moderlige følelser for meg. Men det gikk ikke. Pakken stod bom fast på benken. Jeg holdt pusten og lagde apelyder, ingenting funket.

Men så, der inne på det lille postkontoret, fikk jeg øye på en fyr jeg møtte på i fjor sommer, og pakken ble plutselig lett som en fjær. La meg utdype "en fyr jeg møtte på i fjor sommer". Det var en varm sommerdag - som ble til en varm sommerkveld. Jeg hadde glemt å spise mat, og venninnen min hadde glemt at jeg blir en ond Disney-figur av tequila. Da kvelden var over, ble vi enige om at det var lurt å få i seg et skikkelig måltid. Så vi gikk på Mc Donalds. Jeg hater pomfree, så jeg bestilte pomfree. Mens jeg satt ved et skittent bord og gaflet i meg, fikk jeg øye på en skikkelig søt fyr som stod i køen og klødde seg på haka mens han lurte på hva han skulle bestille. Jeg bestemte meg for at vi burde gifte oss, så jeg plasserte èn pomfree i hver munnvik (hvalross-looken, med hoggtenner), og hoppet bredbeint bort til køen. Trygt framme i køen, hoppet jeg inntil den søte fyren, og stakk ham i nakken med pomfree-hoggtennene mine. Han snudde seg og så på meg som om jeg var... et dyr. Og så hoppet jeg bredbeint ut av Mc Donalds, ut i den virkelige verden.

Pakken min ble som nevnt lett som en fjær, og hetta fant veien godt ned i øynene. Da jeg kom ut i frisk luft, ble pakken tung igjen, og jeg snublet over et par fastbindte labradorer mens jeg observerte at 21-bussen rullet avgårde - som vanlig. Den kjører alltid syv sekunder før jeg er klar, den elsker å plage meg.

Posen røyk, jeg ble varm, og det var like før jeg satte meg ned midt i veien med pakken som krakk. Hvis det skal være så jævlig hardt å trene, så gidder jeg ikke. Men så kom det en reddende engel. En taxi. Med kvinnelig sjåfør i tillegg. Dagen min var reddet.

Og ettersom dagens treningsøkt startet med en taxi-tur, (LENGE LEVE LATSKAPEN!) har jeg like gjerne tilbragt kvelden med smågodt,idol og en bestevenninne.

Og siden dere insisterer, her er mitt nye hjemmetreningskontor:

...Og ang han søte fyren og hvalross-hoggtennene. Ikke bekymre dere alt for mye. Jeg drikker aldri tequila.

42

Maria Isabell

Hahahahaha, jeg døøøør!

nnsahfaghaahahah elsker deg

Therese kristina

Hahahaha eg dør av den historia!

Mulig jeg har et sykt tragisk og kjedelig liv. Men jeg digger når du skriver om livet ditt på denne måten. Kan identifisere meg med tankemåten. Åh! Så utrolig glad jeg er for at du fremdeles blogger og er like "gal" som alle oss andre på sånne ting. Du er virkelig en akkuratt passe-rosablogger!!

Du er så sykt morsom og jordnær!!

Ha ha, litt av en dag ja!
Må bare si at jeg blir utrolig glad av å se at du spiser smågodt!!! Er så lei av at alle bloggerne spiser lavkarbo!!

Hei Ida! Har vært fast leser av bloggen din i ... hvor mange år? Er bare ikke alltid like flink til å kommentere. Ville bare si at du virkelig setter et smil om munnen min når du skriver disse innleggene. Tusen hjertelig takk! Det er fantastisk å lese!

Hehe, tror ikke dagen min kunna ha startet noe bedre enn å lese denne historien :D Nå gikk det fra å tenke at dette blir en kjedelig dag uten noen mål og mening, til at humøret steg og jeg ønsker å gjøre noe med denne lørdagen :D

Haha, måten du skriver på er helt fantastisk! Godt du kom deg helskinnet hjem :p

Hahahahaha ler meg ihel :D

Du skriver så utrolig bra, Ida. Forestilte meg hele scenarioet, og lo meg igjennom hele innlegget

Jeg kommenterer aldri, men nå måtte jeg. Jeg tok meg selv i å le HØYT da jeg leste beskrivelsen av pomfritt-monsteret og så for meg scenen i hodet mitt. Det skjer aldri. Jeg kan trekke på smilebåndet, eller kanskje humre litt for meg selv, men rett ut gapskratte? Skjer ikke. Før nå. Jeg ELSKER bloggen din for tiden! Ha en fin lørdag, med eller uten kvister.

Hahaha, jeg ler meg ihjel her jeg sittter! :D

Hehe! For en god historie :)

Hahaha, Ida du er helt rå!

Hei Ida! :)
Jeg liker bloggen din veldig godt! Den er ikke som alle de andre bloggene som har fokus kunn på kropp og kost. Må si jeg føler meg mye bedre etter å lese din blogg enn hva jeg gjør etter å ha lest mange andre som bare gir meg dårlig smavittighet for alt jeg spiser og at jeg burde trene mer og ble tynnere..
Også liker jeg at du ikke er så forbanna positiv tal absolutt alt! :) Mer folkelig foråsidetsånn! :)
Håper du har en fin helg! :)

har hatt feber i to dager nå og synst at livet atm er et rent helvette. Hjelper utrolig mye å lese bloggen din, får meg i godt humør og trekker på smilebåndet hver gang jeg klikker innom!

Svar fra Ida: god bedring!! <3

Hahahaha, made my day! :D

hahaha du er rååå Ida :-D Helt utrolig hvordan et innlegg om å hente vekter på posten kan bli så morsomt og interessant :-) Du knuser de andre bloggerne ;-)

Sigrid Elise

Hahaha, det er slike innlegg som får meg til å elske bloggen din! :)

Åh Ida! Du skriver så utrolig bra! Følte bare for å synke ned i ett stort sorg hull når jeg leste om postkontoret, kjenner meg så sinnsykt igjen! Elsker at du forteller sånt:)
God helg:)

hahaha fy fader du er jo gal! love you

HAHAHA..dør av deg ida :P

Hahaha! Du altså!
Hvor kjøpte du manualene? :)

Svar fra Ida: kjøpte fra x life :)

Hahahah jeg digger deg! Elsker selvironien din! Ler meg skakk :D

Hahhaa, derfor jeg leser denne bloggen! :)

Tonje Cathrine

Ha ha hærlige Ida. Ser det for meg. Ha en fortsatt fin kveld :)

hahahahahahahaha! er du klar over hvor levende den historien var??? jeg så det skikkelig for meg, elsker sånne historier <3 <3

Hahahaha, du er fantastisk

Haha, ååå! Du er bare så herlig morsom, menneskene i livet ditt må ha det så fint når de har deg rundt seg. Må si at bloggen din har blitt så mye bedre enn hva den var en bitteliten periode, mener det bare godt! God helg videre til deg, stå på med alt du måtte ønske å få til :) alt er mulig

Du er så flink til å skrive, ser det for meg!!

Du skriver bare bedre og bedre synes jeg! Begynnte å lese bloggen din i høst:)

Åå, dette er én av de beste historiene jeg har lest på lenge. Herlig, herlig, herlig!

Hei, liker bloggen din, men det jeg skal kommentere nå er den juicy chicken oppskriften du delte her forleden. Jeg er 21 snart 22 og har ALDRI klart å lage kylling, ender alltid opp med at det smaker dritt. Men så prøvde jeg oppskriften som du delte, har akkurat blitt ferdig med å spise og det smakte GODT! :D

Takk for tipset!

Beste jeg har lest av deg på lenge!

Du er gud, ida. Gud

Hvilken treningsdagbok har du? Og hvor har du kjøpt vektene?

Åå, Ida! Made my day :-D Jeg er så glad i bloggen din, lov meg at du aldri slutter med dette?!?! Du er flink!! Ha en fin dag :-D

hahahaha! Takk for en god latter :D

Hehehe, konge! Håper du har hatt en fantastisk helg :) Her nyter jeg søndagen til det fulle - søndagsturen er unnagjort, nydusja, og så står vafler på mat-planen snart! Fin oppladning til ei ny uke :D

haahahah jeg dør av deg!

Så herlig å vite at det ikke bare er jeg som blir ond av tequila. Problemet mitt er at jeg aldri lærer.
På Roskilde i fjor gjorde 2-3 tequila shotter at jeg ramponerte party-teltet til noen, stjal en hatt, skrek til noen fremmede jenter fordi de "så rart på meg" og stakk av fra kjæresten og bestevenninnen bare fordi...

hahah ida <3

Marie Stephanie

Hvor kjøpte du de små-veketene hen? eller hva de heter?

Skriv en ny kommentar