IN BED

Først og fremst - tusen takk for alle råd og tips ang beinhinnebetennelse. Skal definitivt prøve noen av kjerringrådene, samt skaffe meg tilpassede sko, før jeg søker mer hjelp. Nå kjenner jeg virkelig hvor glad jeg er blitt i å løpe, for jeg er helt frustrert over at jeg verken fikk gjort det i i dag eller i går.

Så frustrasjonen min, har rett og slett tillatt meg selv en kosekveld i sengen. Tøfler, ferdigmat og en av yndlingsseriene mine at the moment; Modern Family. Er på sesong 3 allerede, og gruer meg til jeg har sett ferdig. Hver gang en serie tar slutt, får jeg kjærlighetssorg. Overbevist om at jeg aldri kommer til å finne noen som er like bra. Og nå har jeg faktisk sett alt som er verdt å se snart, så håper det popper opp noen nye, spennende serier snart.

Og, dere! Nå har jeg trukket vinnere av kinobilletter til førpremieren på Beautiful Creatures. De får 2 billetter hver, og heter følgende:

♥ Marte P

♥ Kristine KK

♥ Marita F

♥ Sigvor Kristine

♥ Lisa S 

Alle vinnerne får mail i løpet av morgendagen! Gleder meg til premiere :-)

45

Jeg har funnet meg en "ny" serie :D The lying game. H E K T A :D

Modern Family slutter jo ikke med sesong 3 da. Sesong 4 går jo nå, så er bare å laste ned.

kjærlighetssorg til serier er du ikke alene om. Etter jeg var ferdig med 10 sesonger av Friends på to uker(!!) var jeg heartbroken, og mimrer fortsatt litt innimellom. sukk..

Og du, jeg trenger sårt råd... Bruker du dip-liner når du har vippeextentions?? Er liksom ikke helt tilfredsstilt med mine, og føler jeg er nødt til å ha noe mer for mer volum og fylde.. Øynene mine er veldig blå, og trenger faktisk en liner på oversiden... help me!

Svar fra Ida: ja, jeg bruker dip liner noen ganger :) bare fjern det forsiktig med en q tip.

Se Sons of Anarchy! Så avhengighetsskapende. Bare på grunn av fine Jax Teller selvfølgelig.

Har det på akkurat samme måte med serier! Anbefaler Supernatural, Happy Endings, Rizzoli & Isles, Vampire Diares (De første episodene er ikke noe særlig, men det blir bra!), Girls, Suburgatory, The Carrie Diaries (Prequel til Sex and the City), Cougar Town, Heart of Dixie (favoritten min), Once Upon a Time, Raising Hope og The Lying Game. :)

Jeg og samboeren min er akkurat som Claire og Phil, så vi ser egentlig på vårt fremtidige liv. Creepy!

Silje Kristine Lindsveen

Det er en sesong 4 av Modern Family, og det ser foreløbig ut som det kommer en 5. og :-)

Har akuratt begynnt å se den serien jeg også^^ kjempemorsåm:)

Noen andre fantastiske serier du burde ta en titt på! :)

Girls
Suburgatory
New Girl <3
The Lying Game
The Office <3
Smash

åfyfader, modern family e vanvittig bra. hahaha ler høgt og gale av Gloria når ho ropa "MANNY" "JAAAY"

Om du ikke har sett det før bør du absolutt se Suits! Helt fantastisk serie. I tillegg anbefaler jeg Sons of Anarchy, selv om denne serien har blitt sykt mainstream for tiden. Savnet tiden da jeg følte jeg var den eneste som hadde sett det, haha.. Men uansett, jævlig bra serie!

Elsker bloggen din, stå på! :)

Du burde se revenge eller the lying game om du ikke har sett de! Revenge må du gi litt tid før du kommer inn i den, men the lying game er spennende fra episode 1!!

Hei Ida!

Jeg har det også sånn hver gang jeg er ferdig med en fantastisk serie, men nå har jeg begynt på en ny som er enda mer fantastisk enn noen av de andre jeg har sett - weeds.
Den er klein, morsom og spennende på en og samme tid :-)

Lykke til med å finne en ny serie, nå har du i allefall et tips til en BRA en.

Stor klem fra meg :)

Modern family er så morsomt!!!! Det er ikke ofte jeg ler høyt for meg selv, men jeg må det når jeg ser denne :)

Iselin Hjetland

Åh, du må se "Suits", gøy, med mange kjekke menn i dress ;))

Du må se Roswell! hadde kjærlighetssorg i flere måneder etter siste episode :/

Hvis du ikke har sett Dexter måå du se den serien, bare husk at den starter litt treigt men blir såå bra.. Community, Walking dead, Breaking bad og Homeland er også utrolig bra serier alle er verdt å se..

Modern Family er dritbra! :)

Anbefaler i så fall Happy Endings! Til tider hysterisk morsom, og skikkelig feel-good hele tiden :-) Community er også en veldig morsom, dog litt mer absurd serie som er verdt å sjekke ut. Hilsen en annen som også fikk kjærlighetssorg etter å ha sett siste episode av Modern Family.

For en stund siden trodde jeg også at jeg hadde fått beinhinnebetennelse, men jeg fikk beskjed om å få meg tilpassede løpesko til mine ben. Etter at jeg begynte å bruke de nye løpeskoene, så har jeg ikke merket noe mer. Så jeg ville absolutt bedt deg om å prøve det først før du eventuelt får det sjekket:) jeg fant også ut at styrketrening på ben er utrolig viktig hvis du løper mye, for nå har jeg fått problemer med kneet"/ men jeg er nok snart tilbake på mølla håper jeg! :) lykke til:)

Tips: Det er ALLTID lettere å forebygge enn å behandle. Det er absolutt verdt å investere 4-500 kr hos en god fysioterapeut/manuellterapeut som kan hjelpe deg med de riktige rådene. Det kommer til å svare seg i fremtiden! Lykke til :)

http://www.joakimsaerheim.no/

Jeg får ingen ting igjen for å reklamere for den siden. Det er rett og slett et ærlig godt råd :)

se shameless:) den er morsom, trist og fin

The Carrie Diaries (Carrie fra SATC når hun var ung )
Hart of Dixie
Criminal minds
House MD
Girls
Person on interest

Hei Ida! Ser du har blitt så flink til å trene. Litt out og topic, men lurte på om du har merket noe etter du hadde behandling med cool sculpting? Jeg har selv gått ned 18kg, men får søren meg ikke vekk det nederste fettet på magen.. Syns det hørtes interessant ut med denne behandlingen, men den er jo kostbar. Vil du si det er verdt det? Setter pris på svar :)

Svar fra Ida: hvis du er flink med trening og spising i etterkant har det nok god virkning! Selv sløste jeg bort muligheten tror jeg :/

du må bare se på Beverly Hills 90201!!!!! (Den nyeste versjonen altså). Er helt hekta, dødsbra serie :D

Jeg har i flere år trodd at jeg har hatt beinhinnebetennelse, har også fått beskjed om at det var kronisk og at jeg kanskje måtte inn å skrape. Så begynte jeg på behandling hos naprapat for noe annet, og hun fant ut at det var leggmusklaturen bak på leggen var veldig stram. Jeg fikk nålbehandling tre ganger (sykt vondt), men har ikke vært plaget siden behandlinga! Så vil anbefale deg å tenke på å få undersøkt det ordentlig! Uansett vær forsiktig for det kan bli fryktelig plagsomt om man ikke tar hensyn til det!

Har blitt helt avhengig av Modern Family selv! Er allerede godt i gang med sesong 4, så nå er det snart tomt for episoder :(((

Har du sett Greek? Tidenes college-serie! Veldig girly med drama og gutter!

hvis du trenger noen nye serier anbefaler jeg "the lying game", virkelig en favoritt nå som gossip girl er ferdig! "pretty little liars" og "the o.c" er også serier du bare må se hvis du ikke allerede har sett dem :)

White Collar er superbra!! Og Matt Bomer, hovedrollen, er veeeldig kjekk :)

Svar fra Ida: vet! Har sett alt. Og matt bomer er gay i virkeligheten, buhu :-(

Vil anbefale deg Scandal. Den er knall god!

Du har tre sesonger med Amalies verden å glede deg til, da! HEHE.

En av mine favorittserier er How to make it in America! SKJØNNER ikke at det ikke er laget flere enn 2 sesonger..

Svar fra Ida: ææ, jeg prøvde å se det etter pizzakvelden! Men står at jeg ikke får sett det i Norge :O

Om du vil ha en avveksling fra alle typiske jente- serier anbefaler jeg Justified. Morsom, spennende og kjekk hovedrolleinnehaver.

Har litt serie anbefalinger til deg!:)
* Suits (seriøst, beste som FINNES!!)
* Walk of Dead
* Weeds
* Shameless ( du kommer til å le deg dønn i hjel)
* Vampire Diaries
* Pretty Little Liars
* The Lying Game
* Sons of Anarchy

Du er faktisk helt nødt til å se Suits, tror ikke det finnes noe bedre faktisk. Helt fantastisk serie <3

ææææ! Det er meg! Takk Idaaa <3

Da jeg var ferdig med Modern family så jeg på Community og det er helt genialt skrevet

Shameless US er ganske bra. Tror du vil like den. Tror jeg bokmerker dette innlegget, mange gode tips til når jeg er ferdig med mine serier.
The lying game er forresten kansellert, så det er bare 2 sesonger. Vet ikke om den er verdt å begynne på ..

Ida, du bare må se på Nashville! Den er døds bra!!

Jeg vil også ha Bali kyllinggryte !!!!

Du burde se:
Revenge
Person of Interest
Dexter
Homeland

Hvis du liker krim/drama/spenning da :-)

Ser at jeg ikke er den eneste som plutselig fikk en idè om å tipse deg om en serie, men jeg gjør det alikvell, The middle! Kjempe morsom serie om en herlig familie hvor de har gjort en kjempejobb med å finne de rette personene ved castingen. Jeg syns ihvertfall den er på høyde med Modern family, selv om den dog er litt annerledes. :)

Du burde se Hart of Dixie og A Gifted Man! :)

Vil anbefale deg Arrested Development. VET du vil elske den serien!!! GENAIL humor.
Også er shameless US også verdt å sjekke ut :)

Jeg har i motsetning til resten av verden ALDRI likt å se på serier. Har aldri sett vitsen og aldri sett noe som jeg syns har vært dødsbra. Så så jeg reklame for en ny serie for en stund siden og tenkte at "okei, skal gi det ET forsøk". Og deeeeer ble jeg avhengig. Så, et lite tips:
NASHVILLE! Last NED og SE!

Har du sett WEEDS? Jeg har fått helt sykt hekta, verdt å teste ut! :)

Skriv en ny kommentar