FOLK SOM BLIR ELDRE, ASS

Ahahaha. Dere skulle sett trynet på bursdagsbarnet da vennene hennes dukket opp likevel! Såå happy. Skal begynne å overraske folk oftere, overraskelser må jo være det verste i verden - på en måte.

Vi hadde et kjempemorsomt jentevorspiel, lo og sang så hardt at magen er støl i dag. Det blir alltid en nedtur å komme ut på byen når man har hatt det så hyggelig, skulle bare sittet inne og kost oss hele kvelden. Tror vi var på 4 eller 5 utesteder, før vi konkluderte med at det var like greit å pakke sammen sakene.

Det store temaet i går var hvor gamle vi plutselig føler oss. Vi mimret tilbake til da vi druknet The Sims-figurene våre i badebassenget, og hørte på Wasn't me med Shaggy. Hjelpes. Det var en 23 årsdag. I dag skal jeg i en 27 årsdag, lurer på hvor gamle vi kommer til å føle oss der...

Gårsdagens vakre selskap! Jammen ikke ofte vi er så få blondiner...

Jaja, det er bare å hive seg rundt og få på sminken igjen. I kveld er jeg invitert i både bursdag og innflytningsfest. Hard kost for en som ikke har drukket siden nyttårsaften. Men det får gå! Hyggelig å være litt sosial igjen.

Har forresten et tips til en veldig dårlig drikkelek! Den heter pekeleken. Man bytter på å stille spørsmål, som f.eks; hvem i rommet har hatt flest sengepartnere? Eller; hvem i rommet kommer til å gå først hjem i kveld? Så skal man telle til tre, og på tre må alle peke på den de tipper. Garantert dårlig stemning på vorspiel.

8

Cathrine Pettersen

Hei! Jeg har bare et spørsmål til deg som har vært på Hove. Vi er festivalnybegynnere, og lurer på hvor man bør bo. De selger jo billetter til festivalcampen og camp Verdens Ende. Har du noen formening om hva man bør velge? Evt. noe annet?

Svar fra Ida: har aldri bodd på campen! Så har ikke peiling :/

Åå det hørtes gøy ut, kan tenke meg venninnen din ble glad! Helt enig i det med vorspiel, er så gøy med vors, så byn blir ofte nedtur, men sånn er det vel for mange ;-) Kos deg massemasse i kveld også, søøte deg :-)

hvor får man tak i sånne gassballonger, morsomt!

Håper du fikk en fin kveld / natt, selvom det var gamliser der som sikkert ødela alt sammen ;-) Fortsatt god helg til deg og den rare katten din!

Elsket ballongene! Og hahaha, både Wasn't Me og Sims-drap vekker gamle minner her og:)

@Cathrine, det er lenge siden jeg var på Hove nå, men jeg vil hvertfall anbefale deg å ta festivalcampen! Husker godt hvor mye vennene mine som campet på Verdens Ende klaget:P Og overlevelsestips nummer en, ta med eget dopapir og antibac! Det er alltid tomt på doene.. Litt dopapir i hver bh-skål, og du overlever doturene:)

Det låter som en dålig drickelek. Speciellt om något är extra sår av sig.

Cathrine: IKKE kjøp Verdens endepass, det er en grunn til at den heter verdens ende.. haha, vi endte med å ta taxi ned dit fra festivalområdet i fjor.
Og som Ingrid skrev, du kommer laaangt med en pakke kleenex og antibac i veska, bare vær obs på at alle vil ha om du tar det opp i køen.. KOS deg på festival!

dere er nydelige:)selma såg litt småfrekk ut da men,if you got it show it:)

Skriv en ny kommentar