FRESH MANDAG

Hardt med helg. Fikk virkelig minnet meg selv på hvorfor jeg alltid tar det rolig i helgene! Søndager etter Gin Tonic, Mc Donalds og lite søvn er virkelig noe annet enn søndager etter taco, tv-titting og avslapping. Livet er for bra for å bruke en hel dag på å ligge i fosterstilling!

Jeg har jo egentlig en hel rekke med tips og triks for å slippe unna fyllesyke, så kanskje jeg skal begynne å benytte meg av dem. Si i fra hvis dere er interessert  i noen!

Da jeg våknet i dag, var jeg veldig klar for å løpe rett på treningsstudioet - for å føle meg sunn, sporty, fresh - og alt det tullet der. Men det både regnet og snødde ute, så takk og lov for mitt lille hjemme-treningsstudio. Som jeg nå har utvidet med et hoppetau! Haha. Håper alle naboene var på jobb i dag, for jeg er sikker på at hele bygården hoppet i takt med meg. Dunk dunk. 

Mitt fargerike "hjemmekontor". 

Hjemmelaget cæsarsalat, nam! 

11

Du har ikke lyst å dele oppskriften på den salaten? :-)

Svar fra Ida: ikke noe hokuspokus! To typer salat, agurk, cherrytomater, fetaost, krydret kylling og litt parmesan!

Jaa, er intr i tips mot fyllesyke!! Har ligget i fosterstilling i too dager nå :(

Finst det en kur mot fyllesyke? det er faktisk enda bedre enn pengetre. FORTELL!

jatakk til tips!

Holder du deg fortsatt til glutenfri mat? Kjøper du noen ferdige glutenfrie produkter? Noen tips? Jeg sliter med og finne ett godt brød f.eks..

Svar fra Ida: nei, det gjør jeg ikke. Har dessverre ikke tips til noe godt brød, men jeg pleide å spise glutenfrie knekkebrød som smakte greit. Rød pakke, selges hvertfall på Rimi :)

Sporty og fresh start, da vet man at resten av uken blir bra :)

Jaaaaa! Mååå ha tips for å unngå fyllesyke! Jeg blir så uutholdelig kvalm dagen derpå! Grusomt!

De skoene er så fine! Syns du er flink som får trent hjemme når det kanskje ikke frister like mye å reise avgårde til treningssenteret ;)

ja TAKK til tips. Prøvd alt! Blir jo klein uansett hvor mye jeg drikker, eller hva jeg drikker. Er IKKE til å unngå.. LIVET :(:(

Hei, hvor på nett kjøper du vekter, matte og tau? Og hva er erfaringene med nettstedet? Mtp levering, service, ventetid etc. Digger bloggen din, du skriver bra!

Svar fra Ida: tusen takk :-) jeg har kjøpt det meste i butikk, å kjøpe vekter som man må hente på posten er alt.for.tungt. De samme som jeg har selges i sportsbutikker, og det er rimeligere ettersom man slipper frakt :-)

Jatakk til tips mot fyllesyke!!

Skriv en ny kommentar