OUT WITH THE GIRLS

Jeg våkner alltid med en jævlig bad følelse dagen derpå. Etter at Snapchat kom til jordens overflate, har det ikke blitt noe bedre. Jeg ser jo at jeg har sendt ut fjorten videoer og tolv bilder sånn i 2-tiden, men hva de inneholdt finner jeg nok aldri ut av.

Er så glad jeg slipper dette hver søndag! Men når det er sagt, så storkoste jeg meg med jentene i går. Vi dro ut på Nox på Solli Plass, som het La Belle før i tiden. Stedet har blitt dødskult, var helt wow! Så vil absolutt anbefale stedet om noen skal ut i Oslo! Sjekk Facebook-siden her.

Vi startet - og avsluttet kvelden med å spille Alias, haha, det er virkelig helt texas med vin innabords. Nå er det på tide å pakke sammen spillet og sjekke ut av hotellet for denne gang.

9

Så vakker du er Ida!!! <3

Skjønner ikke hvorfor det alltid høres ut som om alle har det så dritgøy ute på byen i helgene. Vi på innsiden av bardisken ser verden på en heeeelt annen måte. Dessuten er det så mye folk, og man får nesten ikke sitteplasser engang. Men det så supergøy ut, det gjorde det....

Hva er aldersgrensen på Nox?

Jeg synes du burde prøve å gjøre dette med Bella...

http://iwastesomuchtime.com/on/?i=67460

Ingenting hadde vært så fantastisk som å få bloggen din i form av en iPhone-app! Elsker måten du skriver på. Det er så lett å kjenne seg igjen i deg samtidig som du er en stor inspirasjon og en å strekke seg etter.
Takk for at du blogger, Ida!

For noen uker siden så jeg at du ble opphengt i sangen "Stay" av Rihanna, og dette er meg spille sangen:

http://www.youtube.com/watch?v=KIzZjd6iItQ

Håper du liker den! :-)

Klem, Monika

Hva er aldersgrensen på Nox? Var på både Skaugum og Conzenso i helgen og dro i halv ett-tiden.. puh!

Sofie Marie

Har du fortsatt kontakt med Nadja-Emilie?

Svar fra Ida: ja :) hun skulle egentlig være med på pizzakveld i dag, men ble syk!

hahha ja snapchat er dødsfarlig!! Hadde sendt ut fyllesnap til både sjefen og besteveninna mi. Besteveninna printscreena meg sitte på do og le med "tissa hela natten, tissa hela daen" skrevet under. hahaha, fyfader som eg døde.

Skriv en ny kommentar