FIRST DAY IN RIO

For en herlig morgen! Å våkne opp til sol og varme var en deilig forandring, og til vår store lettelse ble det fint vær i dag. I dag fikk vi dagen til å gjøre det vi ville, så vi startet med å dra opp til Sukkertoppenmed resten av gjengen.

Vi tok en taubane opp, og så utover hele Rio. Det er så fantastisk fint her. Vi kom oss ikke helt til toppen, ettersom vi ga opp da vi så den lange køen. Så da tok vi heller en taxi hjem til hotellet, og skiftet til bikini. Fridagen måtte selvfølgelig brukes på stranda!

Vi bor i et område som heter Ipanema, så vi gikk først ned på stranden her og hoppet i bølgene. Store bølger, så vi er fulle av sår og blåmerker - men absolutt verdt det. Deretter gikk vi videre bort til Copacabana, en strand de fleste sikkert har hørt om?

Jeg har ikke ord for hvor herlig vi hadde det der. På hver vår solseng, med en bolle frukt og en bok. Endte med at vi sovnet, og våknet da solen forsvant bak en av de høye bygningene. Idyll på høyt nivå.

Her er noen bilder fra dagen 

I tillegg til hotellfrokost, løp vi og kjøpte oss en smoothie med acai og jordbær - noe vi har fått anbefalt av mange! Brasil er tydligvis ganske kjent for sine små juice-sjapper, med smoothie's og ferskpresset juice. Herregud, så godt det var! Kaldt, sunt og forfriskende i 30 varmegrader.

Her har vi kommet oss opp med den første taubanen. Når jeg ser på hudfargen min, er jeg glad vi valgte å dra på stranda...

Lille Jesus på toppen! 

På Ipanema beach, herreguuud, bølger er så gøy! Selv om jeg på et tidspunkt ble heftig påkjørt, og tok ti saltoer under vann, hahaha...

Bestevennene mine!

På Cobacabana

Kokosmelk! Mmmm.. Gikk et par slike i dag. 

Nå skal vi bade i aftersun og vaske sand ut av ørene, før vi skal ut og spise. Hei så lenge!

17

Fy søren så heldig. Kose deg masse og spis masse digg og ny mat!

Virker som en perfekt dag i Rio! Smoothien ser bare fantastisk ute, og kokosmelk, sol og bølger må virkelig være idyll. Kos deg skvett ihjel!

Hva slags produkter bruker du i håret for at det skal holde seg rett? Blir det ikke krøller/ krus når det er fuktig i lufen eller regner ute?

Saa fantastisk herlig ut :-)

Herregud, så fantastisk det ser ut til å være! Jeg er IKKE misunnelig da.... Ååh. Kos dere masse <3

Wow, det ser og høres jo fantastisk ut ;-) Smoothien så god ut!

Åååhh det ser helt herlig ut! Og den kokosnøtta så god ut! Alltid hatt lyst å prøve å drikke av sånn fersk kokosnøtt..
Kos deg masse videre på oppholdet, blir nok vanvittig spennende!!!

Ååh, jeg kjenner meg så godt igjen på de bildene! For akkurat er år siden på denne tida var jeg og i Brasil. Savner det! Var blant annet i sao paulo og rio. Rio er jo bare nydelig! nesten som Brasils svar på Los angeles. Skulle lett dratt tilbake igjen..

Ååh! Misundelse! :D

Hahah! Jeg ble også heftig påkjørt en gang. Mistet bikinitrusen...

Så herlig :D

Morsomt å se bilder derifra :) Var på klassetur selv der i 2007

Husk å besøke biffresturant når dere er der nede! Anbefales på det sterkeste:

- Porcão Rio's
Adresse:
Rua Brigadeiro Eduardo Gomes
20021-140 Rio de Janeiro, Brazil
Telefon:+55 21 3461-9020
Nettsted: http://www.porcao.com.br

:)

Selvom det virker som disse juicene og smoothiene er sunne, skal du vite at i Brasil blir det tilsatt sukker i ALT! Og det er ikke lite sukker, så du bør si at du skal ha uten suker (sem acucar på portugisisk) :)

*Copacabana :) Men GUD så nydelig.

Du er nødt til å prøve acaismoothie med banan og granola, den kan ikke sammenlignes med de andre variantene :) Kos deg videre i Brasil!!

Åååå..savn..<3 Var i Rio i 2005 og bodde på Compacabana Palace og Inter Continental. Ipanema og compacabana strendene var bare fantastiske, og ja de bølgene hehe, for meg som ikke er vandt til store bølger så ble de litt sånn mini tsunamier, skrekk blandet fryd..løp litt sånn for livet når de kom enkelte av de..Misunner deg, Brazil er fantastisk..nyt det <3

Skriv en ny kommentar