REDD FOR SLANGER

Jeg er ikke kjemperedd for å fly. Jeg er ikke kjemperedd for sprøyter. Jeg er ikke kjemperedd for høyder, og jeg er ikke redd for elefanter, giraffer, haier, fluer, veps, apekatter - og alt det man vanligivs er ganske redd for.

Men noe jeg ER redd for, og da snakker vi redd med stor R - er SLANGER! Og KROKODILLER! Jeg kan tenke på slanger og krokodiller, og nærmest få tårer i øynene. Hvis jeg ser slanger og krokodiller på TV, må jeg bare svitche kanal med en gang, før gåsehuden trenger hårgelè for å legge seg.

Nå har jeg nettopp pakket baggen, og forbereder meg på 4 dager i Sao Paulo. Vi flyr fra Rio i morgen formiddag, og lar kofferten stå igjen, med godlukt, glattetang og Mac.

Turen til regnskogen er det jeg har gledet meg mest til på hele turen, jeg har bare helt angst for å våkne opp midt på natten med en stor kvelerslange på magen. HERREGUD.

Kommer til å sitte sånn her hver eneste natt, og lytte etter rasling og hvesing...

De andre jentene er ute og tar seg en drink, jeg sa jeg måtte bli hjemme og vaske håret. Sannheten er at jeg skal google meg i hjel for å finne ut om det faktisk er muligheter for slangebesøk i sengen. Wish me luck!

10

Haha årh din stakkel! Håber ikke du møder nogen slange! Kunne fodt forestille mig hvor slemt det ville være at vågne ved siden af sådan en!! :o

Ehh..... Ida, slanger er en ting, men har du ikke fått med deg at det FLORERER av giftige edderkopper i sao paolo ? :P God tur!

Elisabeth S.

Haha! For et fantastisk artig bilde! Et beskrivende bilde for alle med fobier :)

Haha, huff! Håper det går bra! :) Kos deg masse i regnskogen ;)

Ikke gjør det! Du kommer til å få angst innen du kommer deg forbi side nr 1!

Ler meg ihjel av bildet!!!!

Tenkte denne videoen var noe for deg. KUN hvis du vil utfordre frykten din litt ;)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TK3sVw3dsL4#!

Åh, jeg har akkurat den samme følelsen når jeg tenker på slanger!! Verste i verden.

Fryd og gammen

Lykke til! :-)

Skal du til São Paulo eller regnskogen? Ville ikke bekymret meg veldig for slanger i São Paulo. :p

Skriv en ny kommentar