BILDEDRYSS

Mens jeg er på internett-fritt eventyr i regnskogen, kan dere jo se på noen flere bilder fra besøket i favelaen! Det er et besøk jeg sent kommer til å glemme. Kanskje mest av alt fordi jeg forventet at jeg kom til å synes synd på alle menneskene som bor der i fattigdom - men så møtte vi friske, glade mennesker, som var utrolig stolte av hvor de kom fra, og som i tillegg jobber hardt for at det skal bli bedre.

Man føler seg litt dum, der man står med solkrem på nesa og vet at man vanligvis klager over alt der hjemme - i den luksusen man faktisk lever i.

10

Hei Ida.
Det er fint og spennende å følge turen din. Jeg får faktisk veldig lyst til å dra til Brazil.
For tre år siden bodde jeg tre måneder i Namibia, Afrika, fordi jeg hadde lærerpraksis der. Da hadde jeg samme opplevelse som deg i møte med veldig fattige mennesker. Det er få av dem som virket veldig ulykkelige.

Marte

Hei, Så utrolig fine bilder du har tatt; fargerike og annerledes:)

Veldig bra bilder. Må være litt av en opplevelse å få se det :)

Utrolig mye sant i det du skriver!! Da jeg og kjæresten var på tur i Kenya møtte vi KUN takknemlige, glade og positive mennesker. Virkelig en tankevekker, men så blir det jo til at man klager litt når man kommer hjem likevel... hehe!

Jeg misunner deg sinnsykt, turen ser ut til å være helt fantastisk! :)

wow!!! :O

http://martabarcelonastyle.blogspot.com.es

(Burgundy + white + black with spikes outfit!)

Virker som vi har mye å lære av dem når det gjelder takknemlighet og glede ovenfor hva vi faktisk har med tanke på resten av verden!
Kos deg videre, og håper du har en fin tur videre! :)

Så utrolig mange fine bilder du har tatt! :)

Kjempefine bilder :)

Fine de ja!

Skriv en ny kommentar