EN DAG I OSLO

Så deilig å ha en hel dag i Oslo hvor jeg bare har kunnet løpe rundt og gjøre ærender og treffe mennesker jeg liker. Med en sol klistret på himmelen i tillegg!

Startet dagen hos Neglhuset, hvor jeg fikk ny manikyr av Agnes og nye vipper av Mayrica. Jeg hadde helt glemt bort timen min, så ble overlykkelig i går kveld da jeg fant ut at jeg kunne dra og freshe opp før ferie.

Fikk også parafinbehandling på hendene, noe som viste seg å være redningen for mine tørre vinterhender. Så myke hender er det lenge siden jeg har hatt! Vi ble også enig om at alle mine lesere får gratis parafinbehandling hvis dere legger negler hos Neglhuset, alt dere trenger å gjøre er å si at dere leser min blogg :-) 

Etterpå møtte jeg Thea, en av mine beste venninner - som dessverre studerer i Lillehammer. Er så godt å ha henne hjemme igjen. Nå har vi rukket både sleepover, lunsj og shopping, så nå skal vi klare å vente med å se hverandre til sent i april. Jeg har nemlig lovt å pakke tannbørsten og komme på besøk til Lillehammer! Kan bli interessant.

Fikk endelig kjøpt noen nye bikinier, så nå kan onsdagen bare komme. De har utrolig mange fine på Accessorize, hvis flere er på bikinijakt. Det var flaks at de ikke hadde alle i min størrelse, ellers hadde jeg sikkert kjøpt dem alle sammen...

Nå skal jeg tusle bort til Johanne og spise middag og se film i hennes nye leilighet. Dessuten skal hun låne en bok av meg - en helt syk bok - som jeg skal tipse dere om senere. Hei så lenge!

6

Hva jobber du med?

Svar fra Ida: blogg :)

Kos deg! :)

Hvor er dere og spiser på bildet? Det så veldig koselig ut :-)

Svar fra Ida: på Cafè Christiania ved Stortinget. Veldig koselig, litt mer høytidelig sted :)

Jaaa, du må jo komme til Lillehammer! Er så fint her vettu ;-) Jeg studerer også i Lillehammer

Fantastiske Lillehammer! Håper Thea har fortalt deg alt om Brenneriet. ;)

Hadde vært fint om du hadde tipset om boka før fredag, siden jeg drar til syden på lørdag, og vil ha med meg noen godbiter :-)

Svar fra Ida: forhåndstips til deg! Den heter "bare for deg" av Sylvia Day :)

Skriv en ny kommentar