BIG JET PLANE

ÅH. Noen ganger føler jeg meg så sinnsykt heldig - nå, for eksempel. Kofferten er ferdig pakket, og jeg er klar for å dra til flyplassen. Gleder meg så utrolig mye til å komme fram til varmen. Skal ligge på en solseng hele dagen, lese bok og drikke smoothie. Og når kvelden kommer, skal jeg jogge en tur på stranda før jeg går ut og spiser middag - ALENE. Jeg har reist alene til mange steder i verden, men aldri for å bare koble helt ut. Jeg gleder meg så.

10

Du er ganske heldig, Ida. Det er langt i fra alle som har muligheten til å ha et så innholdsrikt liv som deg.

God tur, Ida! Høres veldig deilig ut med en avslappende ferie :-)

God tur! Blir nok kjempe deilig :-)

Anbefaler deg å kjøpe en gullring å gå med på ringefingeren, da slipper du mas fra innfødte og andre eventuelle friere du må treffe på! Hadde en venninne som hadde det når hun var i Egypt alene, og ikke en gang spurte de om giftemål i bytte mot kameler! hehe.

God tur vakre :) Blir nok heilt fantastisk!

Høres sykt deilig ut, kos deg! :)

Marita Charlotte

Åh så heldig du er!
Hvor skal du reise?
Kos deg masse :)

Det høres perfekt ut ;-) God tur og kos deg masse!

Åå det hørtes helt fantastisk ut!!!! Liker at det ikke bare er jeg som liker å være litt for meg selv til tider, hehe :D Har nettop begynt å lese bloggen din, og må si at jeg digger deg! du skriver sykt morsomt, og du virker som en enormt kul og smart jente :-)

Å sitte med masse skoleoppgaver og et ekstremt kjedelig liv for tiden, haha, så var det tortur å lese dette innlegget... Men håper du koser deg masse, hørtes helt fantastisk ut :-) GOD TUR!

God tuuur! :) Jeg er fortsatt alene på verdensreise og storkoser meg, glad for å se at du likte Brasil, forresten! Jeg er fortsatt her, etter to mnd... Hehe.

Skriv en ny kommentar