BAOBAB LIVIN

For en drømmereise! Da jeg innså at jeg hadde tre flyseter for meg selv, gjorde det plutselig ikke noe med skrikende spedbarn og høylytte, tyggisslafsende nordlendinger - jeg ble så jævlig glad at jeg tror jeg sovnet før flyet lettet fra bakken. Jeg var våken i et kvarter, og da var jeg så happy for at jeg hadde Wifi, at jeg sovnet igjen.

Reiste fra snøvær, og kom fram til sol og varme. Det finnes ikke noe bedre enn det. Det var ettermiddag da jeg kom fram på hotellet, så jeg rakk akkurat å nyte velkomstdrinken min på terrassen før jeg følte at jeg måtte ut og spasere. Fra terrassen ser jeg både sanddynene og havet, så her gleder jeg meg til å våkne opp i morgen.

Og for et deilig hotellrom! Et helt eget rom med et stort badekar. Og best av alt... Det er bare meg her! Wihuuu 

Hahaha, jeg dør av at sengegavlen er i slangeskinn, typisk min uflaks! Men det må jeg vel regne med når jeg booker meg inn på et afrikansk hotell. Håper jeg får sove!

Hotellet heter Lopesan Baobab og ligger i Meloneras, for de som måtte lure :-)

6

hahah skjer med deg og slanga

Så herlig! Nå må du kose deg masse og nyte livet <3

Det ser veldig herlig ut! Jeg ble inspirert, og kunne tenkt meg å booke en uke alene selv. Kan jeg spørre hva slags type rom du har booket? Kos deg masse!

Svar fra Ida: det er superherlig! :D jeg booket bare et vanlig rom for en person, hotellet er nytt og veldig fint, så tror ikke det finnes noe mindre/dårligere rom enn det jeg har.

Åh, så herlig! Ser skikkelig digg ut å bare reise vekk og ta seg litt tid for seg selv, av og til er det akkurat det man trenger. Håper du får en fortsatt god tur!

Såå utrolig fint hotellrom!! Du kommer nok til å kose deg masse selv om du er alene, er vel litt deilig å kunne slappe av med bare deg selv en gang i blant? :) OG i et varmt og solfylt land! Lucky you :) kos deg utrolig mye!

Så utrolig deilig! Du må kose deg massevis!

Skriv en ny kommentar