LAS PALMAS

Vi hadde en veldig hyggelig kveld i Las Palmas i går. Dro dit for å møte noen gamle venner av mamma og pappa fra Kristiansund, og deres barn som jeg har lekt med da jeg var liten. Veldig liten. Men jeg kjente dem nå igjen likevel, kanskje jeg har gullfisk-hukommelse!

Las Palmas gir litt storby-feeling i motsetning til resten av øya, som er pudret med baderinger og charter-hotell. Ulempen er at det ofte er grå himmel og litt kjøligere der, men om man skulle befinne seg på Gran Canaria, er det absolutt å anbefale å ta en dag der.

14

Karoline Johanne

Du er fin!! Hvor er kjolen fra?:)

Svar fra Ida: Zara <3

Du er så vakker, Ida! Kos dere videre :D

Så pen du er! Og for en nydelig kjole :) kos deg videre!

Hei Ida!:) mulig du har nevnt det tidligere, men den kjolen din var skikkelig fin. Hvor har du kjøpt den?:)

Svar fra Ida: hei :-) den er fra Zara

Hvor er kjolen fra? :)

Svar fra Ida: Zara :-)

Håret ditt er sykt fint om dagen!! Så fint at jeg følte en trang til å kommentere det :) Ha en fin ferie videre.

Du er så pen!

Dæven, så fin du er! :)

liss-ane simonsen

du er så nydelig :D

når et bilde er så pent at man må scrolle opp for å se på bildet en andre tredje, og fjerde gang. Da er man vakker. creepy vet. Men er ihvertfall ærlig! Det var noe med det øverste bildet, og musikken jeg hadde på øret som gjorde at det klaffet så jævlig bra.

http://open.spotify.com/track/3poN68iMatg05cHM6RlnmE

Du er så fin og jeg elsker håret ditt!! HVORDAN får du luggen din slik? Min ligger alltid klistra til panna.. Takk for svar :)

Du ser helt fantastisk ut!:D

Jeg lo forressten høgt av innlegget ditt ovenfor. Stå på. Jeg ble slått på rompa av en liten gutt med briller to ganger, i en apotekkø i dag. Rett før han fikk seg en på trynet. Trengs ikke mer for å irritere meg. :)

forresten*

Fin du er! :) Og håret ditt er kjempefint nå, striper du bare eller?:)

Svar fra Ida: tusen takk! :-) Egentlig ikke, er bare en stund siden jeg har vært hos frisøren. Jeg striper, og så farger jeg det som ikke stripes :p

Skriv en ny kommentar