TUESDAY BLISS

1. Prom curls! Jeg går selvfølgelig ikke ut døra slik, krøllene gres nøye ut. 2. Stativet med mine kjæreste og nyeste eiendeler. 3. Pepsi Max med hjerteisbiter. 4. Den daglige kyllingsalaten.  

Livet mitt står litt på pause om dagen. Eller, man kan vel si at jeg er i en planleggingsfase. Jeg har tenkt til å begynne på skole til høsten, så det er litt kaos i hodet mitt. Det er fire år siden jeg gikk på videregående. Jeg hatet det, og var sikker på at jeg aldri skulle sette mine ben på en skole igjen. Dessuten må vi flytte ut fra leiligheten vi bor i snart, for utleier skal bruke den selv. Så samtidig som jeg tenker på skole, må jeg tenke på et nytt sted å bo. Leieprisene i Oslo er bare helt syke om dagen. Vet du hva du kan få for 10.000- 11.000 kroner i måneden? En ett-roms med bad og kjøkken fra 80-tallet. Nei takk til å sove på en hylle over kjøkkenet... Krysser fingrene for at jeg finner noe snart, hater å føle meg så hjemløs.

12

hvor er den hvite blusen fra? :-)

Spennende! Hva skal du studere?

Startet selv på studieforberedende (generell studiekompetanse) i fjor, forhåpentligvis ferdig i år. Jeg tenkte samme som deg, ALDRI i verden om jeg noen gang skulle tilbake.
Men nå føler jeg at jeg har fått en liten plan med livet, og videre skole er søkt :-)

Hei :) nå har jeg vel igrunn sett at duntrives "down-town" oslo....men hva med å tenke utenfor? Vi har en kjempefin ny leilighet til leie på Haslum i bærum..... 3 sover rom, 2 bad, 100 kvm, 25 kvm veranda, gasspeis, vaskerom osv..... 17000 i mnd, om du vil dele den med noen.....ta kontakt om du er interessert :)

Svar fra Ida: Hei :) Jeg skal bo alene, så da blir 17.000 dessverre litt i meste laget i leie.

spennande med studieplaner. Masse lykke til!

Hei Ida, jeg likte godt klærne dine på disse bildene! Hvor er hatt, topp og buksen fra? Utrolig fint! :) Ha en fin dag.

Du finner lett noe i din prisklasse på Grünerløkka/Sagene/Torshov/Rosenhoff osv.... Og mye mer spennende bydeler enn der du er nå. :) :)

Jeg og samboeren bor i en nybygget toppleilighet på Løren i Oslo og betaler 11 500 kr å måneden, den er kjempefin med stor terasse og takterasse i tillegg.. Det er mange fine leiligheter på Løren og de bygger t-bane som kommer om ett par år.. Kanskje litt langt fra byen av og til, og til Frogner.. men det er populært, koselig og samtidig stille. Lykke til!

Med de leieprisene kan det da ikke være spesielt rimeligere å leie enn å kjøpe? Så på reprisen av luksusfellen tidligere i dag at et 2 millioners lån kostet ca 6000 i mnd, så da ville du vel kunnet låne en god del mer hvis du kunne betalt 10-11 000. Avdragsfrihet er jo også alltids en mulighet, selv om det vil koste litt mer i det lange løp

Du må fortelle hva og hvor du skal gå på skole, Ida!!

Uff, ikke den beste tiden å lete på heller! Du kommer i hvert fall før det verste rushet! Lykke til :-) Du kan jo søke studentbolig, siden du skal studere.. eheheh.

Gleder meg til å høre hva du skal studere!

Hva krøller du håret med! :) og HVORDAN gjør du det?

Du kan fint ha prom curls uten om å gre de ut hvert fall! Fy søren så fint på deg :-)

Skriv en ny kommentar