12

Jeg synes den er veldig bra!

Haha, jeg så den i går og...ja. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si ass. Satt og prøvde å finne en dypere mening gjennom hele, er ikke helt sikker på om jeg lykkes eller ikke. Men blir spennende og høre hva du synes!

OJ, du veit virkelig ikkje kva du er på veg til.. 'Jentefilm' er det SISTE eg ville kalt den. Filmen er eit stort WTF, men fantastisk bra om du liker kontroversielle filmer.

Eg likte den veldig. Såg den i New York forrige veke, og såg den her i London igjen i dag. Spring Breakers er sjukt bra, og viser virkelig at film er ein kunstform, og den etterlater deg litt mindfucked' egentlig.

Men om du forventer ein jentefilm kjem du til og bli skuffa, og alle som seier den er dårleg har ikkje vore forberedt på kva filmen egentlig er. Ikkje la deg lure av (dei nøye utvalgte) skuespelarane!

Men eg håper du liker den, for den er skikkelig bra! Du får fortelle ke du syns :)

Ja

linn cathrin

Jeg hadde gledet meg til denne filmen, men har dessverre hørt at det gikk en hel time uten noe som helst handling.

har hørt filmen er kjempedårlig, men skal forsatt se den på kino! :)
kos deg!

What?Trodde du var en seriøs blogger? Den filmen er et kunstfilm, et fantastisk film som ikke har noe med "kjedelig jentefilm" å gjøre. Det vet du sikkert nå som du har sett den, sjokkert?

Svar fra Ida: åh, jeg er så useriøs blogger som trodde at filmen var noe annet enn den var.

Folk som syns den er dårlig er folk som går inn i kinosalen med helt andre forventninger. Det er ikke en jentefilm per se.

Det er langt ifra en jentefilm, og det helle heller ikke meningen at det skal være en jentefilm. Det er en film som er lagt som en samfunnskritikk og "the american dream". Håper du ikke ble altfor skuffet, men ser meningen i filmen og hva den skal fremstille og sette "lys" på :)

Og en ting til, det er helle ikke en komedie selv om vi tar oss selv i å le. Det er også en kritikk til våpen i USA.

Dårligste filmen jeg har sett på lenge. Kjedelig, dårlig skuespillere og lite troverdig.
Men det er min mening :)

Åh..Den har jeg SÅ lyst til å se! Men nærmeste by den går i er Oslo, og det er litt for langt å dra Sandefjord - Oslo for en film :-P Får vente til DVDen kommer! Digger jo 3 av de 4 jentene ;-D

Skriv en ny kommentar