hits

KOFFERTEN MED DET RARE I

04.06.2013 - 20:11 7 kommentarer

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har pakket Dubai-kofferten nå, men i dag er siste frist. Så jeg har pakket, pakket ut, og pakket annerledes. Haha. I morgen drar jeg nemlig til Oslo og skal være der fram til vi reiser lørdag morgen. Har en del ærender, så sånn må det bare bli.

Tror aldri jeg har stappet mange kjoler ned i en koffert før. Men det blir nok ikke bruk for så mye annet i Dubai. Iiiik, jeg gleder meg som en liten unge på vei til Disneyland! Blir så gøy å oppleve et helt nytt sted, og ikke minst deilig å slappe av på ferie.

7 kommentarer

Andrea

04.06.2013 kl.20:40

Hei :-)
Dette har ingenting med innlegget å gjøre, men jeg lurte på hvor de zigzag-mønstrete putene dine er fra? (http://www.idawulff.com/wp-content/uploads/2013/05/zalandshop.jpg)
Veldig fine!

Svar fra Ida: Hei! :) De er bestilt på Society6!

Birgitte

04.06.2013 kl.22:46

Flotte vakre Ida! Jeg lest bloggen din i mange år, men første kommentar lå visst langt inne. Hva er planene for Dubai? Ha en fantastisk ferie. Sees på Slottsfjell?

Svar fra Ida: Hei! :D så hyggelig å høre fra deg da! Bedre sent enn aldri. Har ingen spesielle planer for Dubai, annet enn å gjøre akkurat det som faller oss inn. Men vi har veldig lyst å tilbringe en dag på Atlantis, samt en dag i Abu Dhabi. Ja, vi sees på Slottsfjell! :D

Cathrine Lyster

04.06.2013 kl.23:18

Kos deg! Var i Dubai på bryllupsreise :) Og vær forsiktig når du er utenfor hotell området. De har så mye rare regler som man bør respektere. Hehe

Tom

04.06.2013 kl.23:22

Bare pass på for voldtekt der nede, hvis det skjer ender DU opp i fengsel for "sex utenfor ekteskap" mens mennene går fri hvis det er mindre enn 4 vitner :(

Cecilie

05.06.2013 kl.08:50

Tror du har et bra år foran deg i Tønsberg! Jeg har flyttet fra Østlandet til Bergen for å studere, og savner Oslo neesten hver dag. Meeen; det er noe med at Oslo fortsatt er der (som folk sier til meg), og etter studietiden skal jeg helt klart tilbake. Har du flyttet inn hos foreldrene dine forresten?:)

Svar fra Ida: helt sant, Oslo forsvinner jo ikke :) Ja, bor hos mamma og pappa. Får se hvor lenge det blir, ettersom de skal selge huset!

Julie

06.06.2013 kl.21:48

Kos dere masse i Dubai! :) Absolutt et reisemål jeg selv kunne tenke meg å reise til!
Men et lite spørsmål, hvor er de beige skoene som står ved siden av de svarte pumpsene fra? :) Er på let etter noen lignende sko :)

Svar fra Ida: fant dem i en kasse med masse sko som jeg hadde glemt at jeg hadde, men jeg TROR de er fra Nelly :)

Duyen

07.06.2013 kl.13:06

Kos dere masse i Dubai! Var der for noen år tilbake, og det er et sted jeg absolutt vil tilbake til :) Dere må iallefall få opplevd verdens høyeste bygning ved siden av verdens største shoppingsenter. I tillegg til litt ørkensafari og alle strendende Dubai har å by på. Husk at fredag er en helligdag i Dubai da, så da er mange av butikkene også stengt. Nyt turen, dette vil bli en kjempe fin tur!

Skriv en ny kommentar