RABATT PÅ FAVORITTSMYKKENE

Både Makestyle og jeg har fått med oss at mine lesere er stor fan av smykkene fra Second Female. Derfor får dere nå 10% rabatt på hele utvalget, og tilbudet varer ut søndag.

Rabattkoden er WULFF23

Jeg får aldri nok av disse smykkene! Fantastisk hvordan de kan redde kjedelige antrekk som en hvit kjole eller singlet og jeans. Dessuten er prisen så snill at det er til å bli glad av!

Se hele utvalget av Second Female-smykker hos Makestyle HER

Mitt favorittsmykke om dagen! Adda-smykket kan kjøpes her.

Noa i cobber finnes her.

Noa Gold kan kjøpes her.

Det finnes mange flere farger og modeller hos Makestyle, så dere må virkelig sjekke utvalget :-)

//Reklame

12

Dei er så nydelige!

Du ligner på Serena i Gossipgirl!

Hei Ida! Jeg bor i Stjørdal (3 mil nord for Trondheim) og skal reise nedover til Oslo for å tatovere brynene hos Solvår Hegge, slik som du gjorde, og lurte på hvilken behandling du hadde? Vanlig behandling inkludert 2 refills eller den med dybdeteknikk? Jeg så dine bryn etter du var hos henne, og nå måå jeg bare dra nedover for å gjøre det samme! De ble sååå fine! :)

Svar fra Ida: Hei! :) ååh, gled deg! Jeg har den behandlingen med to refills, men bare spør Sol om hva hun gjorde på meg så skjønner hun nok hva du er ute etter. Lykke til

Du er så vakker! Du stråler bare mer og mer for hver dag som går :) Håper du får en fin kveld!

Okei, takk for hjelpen! :D takktakk!

Så deg på Frogner tidligere i dag og ble en smule starstruck, haha! Bloggen din er vel den eneste jeg leser fast, du er hilarious ;) har tenkt over det før og, og så det Idag også; du kler hvitt veldig godt! Kleint innlegg, men i bunn og grunn prøver jeg å si at du virker som ei søt jente :)

Svar fra Ida: så hyggelig! Tusen takk :) Hehe! Skummelt å bli sett...

du ser aldeles nydelig ut! Som ALLTID! <3 mener å huske du en gang i tiden har skrevet at du er missfornøyd med nesen?! I så fall! Vill jeg bare si at du har et perfekt ansikt! Inkludert nesa:-) stå på! Du er topp!

Svar fra Ida: ååå, takk så hyggelig

Fy søren Ida, her var du bare helt utrolig nydelig!
Stå på, du er best!! :)

hehe, ja har lest før at du syns det er litt kleint å bli sett /stirra på uten at folk sier hei, men jeg var på vei til et jobbintervju og sto egentlig utenfor stedet og holdt på og drite på meg av angst fra før ;) så da blei det til at jeg ble stående og tenke bare at hmh, det var vel Ida Wulff, så litta og søt hu var :) anyway, gooood tur til Dubai!

Svar fra Ida: ååå

Du er så vakker!

Fineste du da!

Are you packing all your necklaces with you to Dubai?

Skriv en ny kommentar