DUBAI LOVIN'

Fy f, jeg elsker Dubai. Har ikke lyst å dra herifra noen gang. Kan ikke familien bare flytte ned hit? I såfall kan jeg bli - uten tvil.

I dag startet vi dagen med god frokost og spa. Sykt deilig med en times massasje på en fyllesyk kropp. Etterpå lå vi noen timer på stranda, og så bar det opp på hotellrommet for å fikse seg til en tredje bursdagsfeiring denne uken!

Vi har booket bord på Zuma. Alle vi blir kjent med her skryter veldig av stedet, så jeg gleder meg til å smake på maten.

Kveldens kjole. Kjøpte den i en butikk her i Dubai. Det er mange av dere som spør hvor kjolene mine er fra, skal lage en Q/A fra Dubai snart, så kan dere få svar på alt dere måtte lure på.

8

Nydelig! :)

så fin kjole, og så nydelig du er! :)

Synes du har så utrolig bra stil, og så ser du ut som en prinsesse;-) Take it as a compliment! Dubai må vel være en av de fineste stedene man kan besøke vil jeg tro, så du får kose deg masse og nyte tiden du er der nede!!

SÅ fin kjole du har!

Ida, du stråler for tiden!

Dubai er et sted bygget med slavearbeidere for at rike kan vandre rundt og leve i sus og dus. Dubai er et område styrt av sharialover der kvinner kan bli fengslet for å gå kledd "upassende" eller for å ha blitt voldtatt.

Sikker på at du elsker Dubai? Så utrolig naivt.

Wow må bare si at du blir bare penere og penere med årene! Har fulgt bloggen din helt siden begynnelsen og må si at du har virkelig blitt en ordentlig pen kvinne! :)

Hei! Hvordan fungerer det med klær osv. for oss kvinner i Dubai? Har fått med meg at du måtte dekke skuldre og ben i en av bygningene. Er det dtrengt? Sier de på hotellet i fra om hva som er greit og ikke?

Svar fra Ida: det er ikke strengt på hoteller. Det er derimot ingen som går uten å være dekket på kjøpesentre, moskèer etc.

Skriv en ny kommentar