CRAZY MALL

Tidenes sløveste dag. I dag holdt jeg ut èn time og et kvarter på stranda. Det var rett og slett kjedelig og varmt. Resten av dagen har jeg egentlig bare surret rundt, før vi tok oss sammen og dro til Dubai Mall.

Altså... Jeg vet ikke engang hva jeg skal fortelle om Dubai Mall, for det er så stort og overveldende at man blir helt surrete i hodet. Jeg var der i fem timer, og rakk bare å handle litt på Victorias Secret. Man bare går og går og går... 1.200 butikker og 160 spisesteder.

Vi skal så absolutt tilbake, må bare fylle på kontoen littegrann først! Det er så mange fine butikker at man blir surrete i hodet - igjen. Jeg som er så glad i kjoler med perler, paljetter og glitter blir jo helt koko. Når det er for mye å velge mellom, ender jeg gjerne opp med nada.

Trodde jeg skulle le meg i hjel da jeg ble tildelt et prøverom på VS. Det var jo større enn min første Oslo-leilighet! Men for all del... Jenter i prøverom kan kreve litt plass - spesielt når det er undertøy som står på handlelisten.

Hvis noen der ute er i besittelse av paljettkjolen fra Topshop, er jeg veldig interessert i å kjøpe den! Den er fra en gammel kolleksjon, så på Dubai Mall hadde de bare èn igjen. Og den var både for stor og ødelagt, selv om det ikke synes på bildet. Sååå, krysser fingrene for at det finnes en engel der ute som er lei av den. Jeg må ha den!

Nå må jeg legge meg! Vi skal tidlig opp og besøke Atlantis i morgen.

10

Hvor har du kjøpt sandalene? Veldig fine:)

Svar fra Ida: fant dem på topshop :)

Å du er så heldig! Dit vil jeg dra før jeg dør. (og helst før jeg blir 28)
Er det for mye å spørre om hva du kjøpte på vs?
Du trenger ikke legge ut undertøy, men hvis du kjøpte noe annet som parfyme/natttøy? Jeg bare elsker den butikken!

Hvor er den hvite kjolen med mønster fra? :) Den du hadde på i et innlegg for noen dager siden.

Virka som du storkosa deg! :)

Må du være 21 år for å drikke alkohol der nede? :)

Svar fra Ida: ja, det stemmer :)

Hvor mye av Dubai-turen er sponset? Virker litt som du "reklamerer" litt i det du sier, fullt mulig du ikke mener å gjøre det - men bare lurer. :)

Svar fra Ida: null kroner er sponset :)

På Wikipedia om Dubai står det

"Kvinner bør tildekke ankler, bryster og hår. Det er ikke samme krav til menn, men de oppfordres til å kle seg etter anledning. Det betyr ikke shorts eller kortbukse på resturant eller kjøpesentrene"

Merker du noe til de strenge reglene der nede? Sure blikk eller noe ? Blir litt skremt av sånne strikte greier:p

Hvilken str. var det på den kjolen du prøvde? Sett flere på ebay som selger den, men usikker på om de er store eller små i str. Må ha, nydelig kjole!

Svar fra Ida: jeg dro tilbake og kjøpte den i dag! I 42.... Og jeg skulle egentlig hatt 38, hehe.. Men takk for tips uansett!

Shiiit så fin paljettkjolen var! Forstår du koser deg på senteret der:)

Dubai Mall må være noe at det utroligste jeg har opplevd, gikk rundt der i 15 timer, og tror heller aldri jeg har vært så sliten i mitt liv som på hjemturen fra det kjøpesenteret, haha :p

Skriv en ny kommentar