SVØMME MED DELFINER, CHECK

I dag har vi virkelig fått krysset av et stort punkt på bucketlisten vår - ting vi vil gjøre før vi dør. Vi har svømt med delfiner! Det var helt fantastisk. Må innrømme at jeg var en smule nervøs, men det var bare gøy.

Vi gjorde det på Atlantis på The Palm, og valgte pakken som heter "Royal Swim". Det koster cirka 1500 norske kroner, og man er i vannet med delfinen i rundt en halvtime. Vi fikk svømme med Mani-Lou (den fine delfinen) to ganger hver, og fikk både klem og kyss. Dessuten var det fint å se hvor bra de behandler delfinene på Atlantis, vet at det absolutt ikke er en selvfølge over alt...

Når man kjøper en delfin-pakke på Dolphin Bay, får man inngang til vannparken inkludert. Så etter kos med delfiner, brukte vi litt tid der. Vil vel heller kalle det en badering-park, for man sitter i en badering hele tiden, om man så vil ta sklier, oppleve bølger eller bare flyte med strømmen. "Badering-parken" i seg selv er ikke verdt å bruke så mye tid på, med mindre man skal leke med delfiner også.

14

å det høres utrolig gøy ut, men de ville jo ikke behandlet delfinene dårlig når dere var der...

Anbefaler deg å se dokumentaren "The Cove" og revurdere hva du nettopp ga pengene dine til.. Æsj.

Hei Ida,

Jeg skal ikke legge ut på en lang tirade om hvor jævlig delfinene har det der, selv om dette dessverre er tilfellet. Det som for utrente turister ser ut som lykkelige delfiner som med glede gjør triks er egentlig noe helt annet. For hver delfin som blir fanget til et liv i fangenskap så dør 17 stk. Hvis du vil vite mer om dette så søk på; the cove, taiji. Eller så kan du søke opp cove guardians på facebook, som er en del av sea shepherd. Jeg synes virkelig bare du skal lese deg litt opp på hva skyggesiden til disse turistfellene egentlig går ut på før de anbefaler det til tusenvis av lesere.

Karen,

Så trist at du svømmer med delfiner i fangenskap! Se dokumentaren THE CoVe

Årh wauw!! Det er bare en af mine drømme at få lov at svømme med delfiner! :D

Se The Cove!!!!

Jeg svømte og med delfiner i Karibien! er litt stas å si det når folk sier, "å en ting jeg skal gjør før jeg dør er å svømme med delfiner". Jeg tenkte jo ikke på det sånn da.

Hei. Har fulgt med deg i 4 år nå og syns du er en kul person. Aldri sagt no stort her inne hehe, men du ligner sinnsykt mye på hayden panettiere!... Har noen fortalt deg det før eller er det bare mine øyne hehe

Svar fra Ida: det tar jeg som et stort kompliment ;-) Hehe

wow! ser ut som dere har en fantastisk tur! Men hvordan er prisene i Dubai? Er det dyrt å bo, shoppe, mat osv? Eller er det billig? Kos dere videre! :-)

Svar fra Ida: syns hvertfall ikke det er billig her! På hotellet er det ekstremt dyrt, koster en norsk femtilapp for en liten flaske vann. Mat og shopping er nogenlunde likt priset som i Norge, men det finnes jo maaaange dyre butikker her da :)

Det så fantastisk ut! Og hvem er det som klarer å se SÅ smashing ut med vått hår og svømmehud?! *misunnelig*.

Hey, jeg syntes badeparken var bra jeg...! Hadde ingen problemer med å bruke hele dagen min der.

Åh, ser heilt fantastisk ut! Svømte med delfiner i Australia for 2 år siden, og har ALLE intensjoner om og gjere det igjen! :)

Hjertesaken min er dyr, spesielt ville og uttryddningstruede dyr. Men jeg synes det er jævlig rart (egentlig ikke) at plutselig "ALLE" brydde seg så innmari mye om delfiner når The Cove ble en populær og kjent film...

heldiggris!

Skriv en ny kommentar