JUBEL

I dag har vi byttet på å ligge på stranda og ved bassenget. Vi har hatt med oss minihøytalere hele dagen, og hørt nonstop på denne sangen:

Veldig deilig musikk når man ligger og flyter i vannkanten!

Og til dere som syns det er så fælt at jeg har svømt med delfiner, les denne linken før dere kritiserer. Hvordan andre delfiner blir behandlet vet jeg ikke, men hos Atlantis har de det BRA.

9

les denne linken http://www.seashepherd.org/cove-guardians/ .

Den var skikkelig herlig :)

Ja, fy fader det har jeg ikke tenkt over, men du ligner jo helt sinnsykt på hayden panettiere! Du har nok hørt det et par ganger, men fyyyy! Ligner på et PRIKK her:

http://www.google.no/imgres?um=1&hl=no&biw=1280&bih=581&tbm=isch&tbnid=GlhV-bmSzCA7EM:&imgrefurl=http://roflrazzi.cheezburger.com/totallylookslike/vote/page/1487%3Fnewwindow%3Dtrue&docid=Qj_GH4mezMfAeM&imgurl=https://i.chzbgr.com/maxW500/3717308928/h07CC36EB/&w=401&h=271&ei=mnS_UZarD6rx4QTbp4HYCw&zoom=1&ved=1t:3588,r:2,s:0,i:83&iact=rc&page=1&tbnh=184&tbnw=273&start=0&ndsp=10&tx=222&ty=39

For en herlig sang. Og så må jeg si at jeg savner de utrolig underholdende paraply-innleggene dine, så håper det dukker opp et snart :)

Søk på traileren på YouTube "the cove"

Lurer på hvordan du har råd til dette. Seriøst..

K, Ida tjener jo endel penger på bloggen sin, og såå dyrt er det ikke å reise på ferie.. Føler misunnelsen fra langt unna..

Kos deg masse videre på ferie, Ida! :-) Du ser smashing ut for tiden:D

Jaa, enig med Caroline over her, lag et paraplyinnlegg om Dubai, vær så snill! Nå eller kanskje når du har kommet hjem :)

Eh, jeg er mye i dubai ifm jobb. Hvis dere tror det er billig saa kan dere gaa inn aa sjekke prisene paa rommet hun bor paa. Hun tjener ikke nok til aa betale et selv for aa si det saann..

Svar fra Ida: ta det helt med ro, jeg betaler selv :)

Skriv en ny kommentar