TILBAKE PÅ PIKEROMMET

Jeg har flyttet hjem til mamma og pappa. Høres ut som galskap når jeg sier det høyt, skriver det ned, eller tenker på at det er fakta. Kanskje fordi jeg har gjort det før, og at jeg var et emosjonelt vrak den gangen. Flyttet hjem til mamma og pappa for å ikke gjøre noe som helst, slippe å tenke til og med. Denne gangen har jeg flyttet hjem mer enn frivillig. Og for å gjøre masse. Jeg skal ta de fagene jeg trenger for å kunne studere videre, og jeg skal ta lappen. Og så skal jeg selvfølgelig leve sunt og trene, i likhet med alle de andre gangene jeg har lovet meg selv det - uten helt å lykkes.

Jeg har det bedre enn jeg noen gang har hatt det - til tross for at jeg har flyttet hjem til mamma og pappa for å få gjort unna kjipe ting. Kanskje det er nettopp derfor jeg har klart å ta det valget. Jeg er økonomisk uavhengig, og jeg er så absolutt uavhengig følelsesmessig. Har aldri vært så fri, og aldri hatt så lite behov for å ha noen i livet mitt.

Nå skal jeg bare kose meg og sveve dit vinden tar meg fram til august, og så begynner alvoret.....

Forresten! Dere aner ikke hvor sykt det er å være tilbake på pikerommet. Det ser helt annerledes ut her nå, men det er mye som sitter i veggene. Når jeg sitter her, kan jeg fremdeles se for meg alle timene som gikk med til dukkehus og Barbie, den gangen jeg sminket min første kjæreste og kledde på ham mine klær - og alle de gangene jeg satt med venninner og spilte inn radioprogram på kassettspilleren og tulleringte til guttene i klassen.

 

19

Har du fått kjøpt den fine paljet kjolen fra topshop som du tok bilde av i dubai?? Jeg fant den nemlig her til 50% salg (i london) du må si ifra kjapt om du fortsatt vil ha den.. Den er ikke så dyr å kjøpe

Svar fra Ida: ååh, tusen takk, men ja jeg kjøpte den bare for stor jeg :)

Linn Andrea

Sykt kult bilde :) hvor har du kjøpt det?

Er tilbake hjemme hos mamma en liten stund nå jeg også, føles helt merkelig! :P

Ååh, det her er så KOSELIG! Jeg bor jo forsåvidt hjemme selv, i samme hus som støvet (mamma og pappa) iallfall, men følelsen ordene dine gir meg minner meg på hvor ålreit det faktisk er! Iallfall for en stund. Mens man gjør det man må gjøre... Og så er det ut igjen. Men hei! Gleder meg til å følge deg videre inn i høsten :)

Herlige minner :) Kos deg på pikerommet og lykke til med alt du skal gjer det kommande året :)

Hei! det var et utrolig kult bilde, det hvor det står prada. Hvor er det fra? Blir veldig glad om du svarer :)

Så koselig rom! Digger det Prada-bildet! :-D

hvor er prada bildet kjøpt? pris ? :-D det var bare helt fantastisk :-D

Mari Kittelsen

Elsker at du skriver om å flytte hjem, da jeg holder på å gjøre det samme for å kunne klare å spare sammen penger til egenkapital slik at jeg slipper å leie. Føler at det er litt nedtur å flytte hjem igjen etter å ha bodd borte i seks år. Håper det holder med et år. Gleder meg til å lese hvordan det går med deg videre. Kjenner meg så godt igjen;-)

Svar fra Ida: du må ikke føle at det er en nedtur! Hvis du gjør det for å spare egenkapital, tenk hvor mye bra som kommer ut av det! Plutselig sitter du med din heeelt egen leilighet :) OG du får et helt år med familien din!

Her finner man pradaskiltet:
http://www.etsy.com/listing/106621844/prada-marfa-insprired-print-22x17-on

Lykke til Ida. Haaper du faar ett fint studie aar. Utrolig deilig aa fa det unna. Tok selv opp fag for aa begynne paa universitetet og det var utrolig digg og faa det unna og det hjalp paa selvtilitten... pluss, alt er enklere naar man er klar for det :) Nesten litt misunnelig jeg mtp aa flytte hjem til mammaer og pappaer. Sitter her paa den andre siden av kloden med hjemlengsel til tusen... selv etter ti aar i utlandet! Oh well, ha en flott dag!!

Hei:) jeg gjorde det samme som deg. Flytta hjem til mamma og pappa etter studiene. Jeg er så glad for at jeg gjorde det når jeg tenker på det nå, nettopp fordi jeg fikk kjøpt en liten leilighet for å komme inn på boligmarkedet, og nå har jeg kunnet kjøpe enda større leilighet igjen:) det var selvfølgelig dager der det var kjipt å bo hjemme, men desto mer motivasjon til å få gjort det man flytter hjem for. Bra valg!:)

Men skulle ikke foreldrene dine selge huset og kjøpe seg leilighet? Eller har jeg blandet veldig nå..?

Svar fra Ida: neida, du blander ikke! De har kjøpt en leilighet som ikke er ferdig bygget, så de venter FORHÅPENTLIGVIS litt med å selge huset!

Martine Güven

Hola :) Lurte bare på om hvor du har kjøpt det Prada bildet? Utrolig stilig!!

Fordi jeg er så stor Gossip fan så må jeg spørre hvor du har kjøptt Prada bildet!! oææ

BILDET! Hvor er det fra? :)

Prada bildet: http://eu.art.com/products/p13339216680-sa-i6452806/posters.htm?sorig=cat&sorigid=0&dimvals=0&ui=39104991bf3a4458beaaee96b13f81af&searchstring=art+production+fund&ssk=art+production+fund&sby=all&ui=39104991bf3a4458beaaee96b13f81af

Jeg måtte selv flytte hjem pga sykdommen min, men har aldri vokst så mye i mitt liv.. Føler meg elsket hver dag, får være sammen med familie, besteforeldre og slike tng som man setter mer pris på når man er eldre :) jeg elsker å være hjemme! Lykke til videre med studiene dine :)

Hva skal du studere da? Og hvor? :)

Skriv en ny kommentar