FUKTSKADER OG SOMMERSTEMNING

Selv om jeg bor hjemme hos mor og far, er jeg på en kronisk mislykket leilighetsjakt. De skal jo selge huset og flytte inn i den nye leiligheten sin etterhvert, og der er det ikke plass til meg.

I kveld har jeg vært på en visning. To soverom og verdens herligste takterrasse. Men fuktskader som megler "ikke aner noe om" gjorde den helt uaktuell. Aaaarg, frustrerende! Jeg ville jo bare dra rett ut og kjøpe utemøbler til takterrassen.

Men sånn bortsett fra det, er jeg helt overlykkelig om dagen. Går og gleder meg til Slottsfjell! Det blir 3 morsomme dager med venner, vin, sang og latter.

Ikke at det har noe med Slottsfjell å gjøre, men denne sangen vil jeg gjerne dele med dere. Vi hørte masse på den i Dubai, og den går på repeat hos meg om dagen, får så vanvittig sommerstemning av den!

6

Det går nok bra med leilighetsjakten etterhvert! Sommerferien er jo tørketid, så det kommer nok mye mer på markedet i august! :)

Svar fra Ida: håper det! :)

Husk å sjekke kommunen for eventuelle byggeplaner i nærheten før du kjøper, bygges mye i tbg for tida..

Så kjedelig med leiligheten:/ er selv på boligjakt i Tønsberg, må si det ikke er mye på markedet.(som er aktuelt for oss hvertfall) Men satser på markedet blir bedre snart:)

Flytt til Sandefjord, fint her ååå :D

hvor skal du kjøpe?

Godt du passer på fuktskade :-) Veldig kjedelig å kjøpe noe som koster deg dyrt senere, og bad er det dyreste...

Skriv en ny kommentar