hits

SLUTTA...

22.07.2013 - 23:31 9 kommentarer
... Å snuse igjen. I dag. Jeg bestemte meg helt spontant i natt, for at i morgen tidlig skal jeg ikke starte dagen med en snus. Jeg skal slutte. 

Har slutta en gang før. Det varte i fire måneder, og gikk egentlig helt greit. Helt til jeg bestemte meg for at jeg hadde lyst til å snuse, fordi jeg liker det.

Denne gangen virker det som om det er vanskeligere å slutte enn sist. Kjennes ut som jeg har et helvete inni meg, som spreller og danser og river i meg - og det gjør meg selvfølgelig sint. Og ekstremt trøtt.

Jeg har lastet ned en app på iPhone'n som heter "Slutta". Den kan brukes av både røykere og snusere, og den er faktisk litt til hjelp. Man kan følge med på hvor lenge man har vært snusfri, se hvor mye penger man har spart og trykke på hjelp-knappen for å få litt ekstra motivasjon. Oooog appen er gratis, dette er ikke reklame.

Nå kjenner jeg at abstinensene straks gir meg et mega raserianfall, så jeg tror jeg skal løpe et par runder rundt huset. App'en tipset meg om at jeg burde det. IDIOT APP!!!!§!§!!!"!#E4rTGDd$%%$#&#""G/$"GV HSCZ"$E

9 kommentarer

Silje

23.07.2013 kl.00:29

Brukte appen der sist gang jeg "slutta" å snuse og.. Det varte i 4 uker, så var det på'n igjen. Skal klare det denne gangen jeg også!

Yvonne

23.07.2013 kl.08:45

Du burde prøve å slutte med Onico. Bruk Onico en uke, 80% av abstinensene forsvinner og etter en uke vil de ikke være like sterke :) Onico er nikotinfri snus! anbefales. Var sånn jeg klarte å slutte, og jeg har snusa i 8 år! :)

Line

23.07.2013 kl.09:36

Masse lykke til! Så flink du er som prøver :D

Marte

23.07.2013 kl.11:00

Hei! Bra med snusslutting!! Nå har eg lett rundt på bloggen din etter en youtubefiln du la ut om å leve livet slik du vil. En "sang" med bare snakking. Finner den ikke.. Vet du hvilken jeg mener og hva den heter?

Svar fra Ida: sunscreen?

Sofie Alexandra

23.07.2013 kl.16:04

Vi kan gjøre en deal. For hver dag du klarer deg uten røykfri så gir jeg 1,- til en veldedig organisjon som du velger! Haha ;)

Svar fra Ida: Deal! :D

Carina

23.07.2013 kl.17:52

Jeg bestemte meg også for å slutte å snuse i dag, og så på bloggen din og så at du også skulle slutte, det kan gjøre det en smule lettere, jo flere vi er sammen:P Jeg lastet ned appen "slutta" og har vært snusfri i 3,20 t. nå. jeg craver etter snus allerede:/ Keep us updated, Lykke til:D

Svar fra Ida: Så bra!! :D velkommen i klubben!

Den kommende studenten

24.07.2013 kl.08:40

Hei!

Jeg har hatt gleden av å lese bloggen din i flere år nå, og nå til høsten skal jeg flytte til Oslo for å starte å studere. I den anledning har jeg lurt på hvor jeg skal komme i kontakt med noen som vet noe om utleiemarkedet i byen. Da tenkte jeg kanskje du hadde noen kontakter til hvem som kan leie ut hybler/små leiligheter??

Dersom du vet ikke umiddelbart vet noe, så vet kanskje noen av de andre leserne dine om noen som leier ut i Oslo-området? :)

Hvis noen av dere lesere vet om noe, så er jeg en blid, ryddig og pliktoppfyllende jente på 19 år fra Rogaland.

Ta mer enn gjerne kontakt på bugge@lyse.net , jeg blir glad for alle tips! :)

Hilsen den kommende studenten (uten familie eller bekjente i byen)

Berit

24.07.2013 kl.19:04

Et innlegg på 4 dager.......
Takk for meg.........

Hanna

25.07.2013 kl.12:21

Har du trukket maratonvinner?

Skriv en ny kommentar