ITS NOT GOODBYE

Da er Naddis sendt avgårde til London, så det var fint å få "feiret" henne før hun dro. Vi begynner å få en tradisjon med drinkblanding nå - det er så gøy, selv om det gjør vondt dagen etter. På lørdag fikk vi laget både Blueberry Mojito, Rasberry Collins og en drink med bare mangosorbet og gin. Nam!

Etterpå dro vi ut på Noli's på Holbergs Plass. Jeg har lovet meg selv å prøve litt nye utesteder i Oslo, ettersom vi alltid går rundt i ring på Frogner og Majorstua. Så at det var åpning av Noli's passet jo utmerket. Hyggelig sted og bra stemning. I'll be back!

Lykke til i London, Naddis! Vi sees forhåpentligvis veldig snart 

12

kunne du laget et innlegg om dine favoritter av drinker du har blandet selv? synes det er så vanskelig å få de til gode nok.. :)

Svar fra Ida: blir nok ikke noe innlegg om det akkurat nå, kanskje i forbindelse med neste drinkkveld :) Men prøv den enkleste: en boks med mangosorbet fra merket Kulinaris - og så heller du på den spriten du ønsker, så mye som du ønsker. Blir godt uansett!

Kan du lage et innlegg med hvordan du lager drinkene dine? Helst en som er ganske lett å lage - som ikke krever shaker.

Vackra tjejer!

Hei Ida. Du virker som en jente med bein i nesa, og som ikke tar deg selv og livet så selvhøytidelig ! Og vi skriver en blogg om nettopp det å være jente i dagens samfunn. Med alt fra morsomme historier til hverdagslige dilemmaer. Ta en titt innom bloggen vår, og få deg en god latter !

www.kvinnfolk.net

høytidelig*

Såg kjekt ut :)

Flotte Ida:) Hvor er kjolen/overdelen din med glidelås fra?

Svar fra Ida: bik bok, MKA :)

Takk for svar. Hva koster den, og er det lenge siden de hadde den?

Svar fra Ida: 599 tror jeg, og i Tønsberg har de den hvertfall fortsatt :)

Takk igjen, så bra:) Tønsberg er jo min hjemby!!

So good!
Keep your style!

Vet du hvor venninnen din som er på bildet til høyre, og som står med iphone har kjøpt kjolen sin? Var Nolis bra forresten? Anbefaler du det? Er null steder å dra ut i Oslo om dagen om man er 24, være på et fresht sted, uten 18 åringer - og ikke være på en bar. Hehe.

Svar fra Ida: Dagmar tror jeg, mener ikke helt sikker :) Nolis var hyggelig, jeg likte det!

Oi, på det øverste bildet lignet du på Christina Aguilera, haha! Du er kjempepen :)

Skriv en ny kommentar