LATE MORNING AND LIPS

God morgen fra Bells og meg! Jeg begynner sent på skolen i dag, så vi har kost oss hele formiddagen - og absolutt ikke utført noen av oppgavene som mamma ba oss om. Støvsuging og tømming av oppvaskmaskin kan vente til kvelden...

Og ja, forresten! Det var mange av dere som reagerte på at leppene mine så annerledes ut i helgen. Jeg hadde nettopp tatt Restylane, så derfor var de hovne og så ekstra store ut. Nå er hevelsen gått ned, og selv syns jeg det ser veldig fint og naturlig ut :-)

20

Veldig pent resultat synes jeg :) Hvor mye tok du, vurderer selv men vil ikke ha for mye :)

Svar fra Ida: takk! :) har tatt 0,8 ml.

Kjære deg. Du er så fin og vakker. Ikke ta restylane mer, vær så snill. Det ser faktisk ikke så naturlig ut som du tror. Og jeg mener det bare godt, for jeg synes du er så fin!

Hvordan får du slike krøller i håret som du har her? :-) Hva bruker du?

Jeg har litt tynt hår, så lurer også på om du bruker extensions for å få tykkere hår eller om dette er kun ditt eget?

Svar fra Ida: hei :-) jeg bruker ikke extensions nå, men har vanligvis brukt Hairtalk. Hvis du har tynt hår ville jeg kun brukt det beste av det beste, så du ikke risikerer at løshåret river ut det lille du har. Jeg har brukt Mast vol 2 på disse krøllene, fåes kjøpt på Makestyle.no :)

Hei Ida!

Ser at du driver å går skole/tar opp igjen fag? Jeg vurderer selv å ta opp igjen et par fag på nyåret i Oslo. Går du privatskole eller vanlig vgs? Evt hvor mye betaler du?

Takk for svar:-):-)

Svar fra Ida: hei! :-) høres ut som en lur plan. Jeg går på privatskole og betaler mellom 10.000 og 15.000 per fag hvis jeg ikke tar helt feil - har ikke fått regningen enda!

Det ser langt i fra naturlig ut. Kan like gjerne tegne deg som Joker. :/

Leppene ser fantastisk ut, har vurdert det lenge men jeg har jo sett så mange skrekk eksempler. Har du lyst å dele hvor du går eller er det hemmelig? :)

Svar fra Ida: Takk :) Jeg går til Petra på Face it, Majorstua... Hun er superflink!

Veldig pent, Ida :) Du er nydelig. Synes folk bør holde kjeft om de ikke har noe pent å si. Klem

Svar fra Ida: tusen takk :) klem til deg også

Jeg syns leppene dine ble fine, jeg! Hadde du ikke sagt noe, hadde jeg faktisk ikke tenkt over det heller.

Du hatte tatt 0.8 i leppene ikkesant? På nettsidene står det gjerne "fra" også prisen. Vil gjerne ha samme resultatet som deg, så lurer på hvor mye 0.8 koster. Lever på studentbudget her, så det er greit å vite ca hvor mye jeg må spare sammen da.
Ps; du ser fantastisk ut!

Svar fra Ida: man må nok betale for 1 ml hvis man skal ha 0,8. For da åpner man en hel sprøyte... :)

Herregud, så UTROLIG pen du er ! Leser bloggen din hver dag, leser ikke så utrolig mange blogger, men din har jeg fulgt en god stund nå. Føler du er en av de bloggerne som faktisk har føttene planta godt i jorda, og er veldig jordnær, noe jeg liker godt! :-D

Har vurdert ei lita stund å bli blond igjen, og når jeg så hårfargen din på detta bilde nå, så bare; YES, blir blond igjen !

Stå på, elsker det du holder på med, og misunner deg skikkelig :D

Mallus

Svar fra Ida: you made my day, tusen takk for fine ord :D <3

Du er fin som alltid!

Åh, du er bare så vakker! Rent misunnelig blir jeg :)
Virker også som det går bra på skolen, stå på videre! Tar selv opp fag, og sliter litt med motivasjonen hehe. Skal bruke deg som forbilde og prøve å lese mer nå!

Svar fra Ida: åh, så koselig sagt! Men tro meg, motivasjonen rømmer litt her av og til også!

Du er pen nok som du er! Men jeg syns så absolutt du har fine restylane lepper også og langt mer naturlig enn mange andre :)

Fint :-) håret ditt ser veldig fint ut nå også!

Hei!

Leppene dine ser helt fantastisk ut!
Har veldig lyst på restylane selv, tenker å gjøre det om noen uker :) ha en fin dag!

Jeg ELSKER leppene dine!! Kanskje litt kleint å si til en annen jente at man elsker leppene hennes, men shit au

Jeg ELSKER leppene dine!! Kanskje litt kleint å si til en annen jente at man elsker leppene hennes, men shit au

Du ser fantastisk ut om dagen :) Syns leppene ble akkurat passe!!

Jeg bare lurte på hvor du har kjøpt strikkajakken din henn? Den ser perfekt ut for høsten!

Svar fra Ida: tusen takk! :) Den er fra Arnie Says!

Hilde Kristine

Love your blog:) Har lest den helt siden du begynte å blogge:)

Har et spm ang restylane. Jeg skal ta neste uke, og lurte på om jeg kunne spørre deg om prosessen. Hvor mye pleier du å ta? Jeg var så vidt inne å snakket med de hvor jeg skal ta, og de sa at 0,5 ikke kom til å vise noe, og at jeg burde tatt 1 ml. Har aldri tatt før. Har du noen tips?=) Vil ikke at det skal se unaturlig ut, men vil jo ha litt større lepper:)

Hilde Kristine: hei! :-) jeg ville tatt 1 ml siden det er første gang. Som de sier, for å se forskjell. Du kommer garantert til å oppleve at du syns de ser store og fake ut rett etter behandling, men når hevelsen går ned syns du plutselig at du har for lite likevel... Haha. Det skjer hvert fall meg hver gang. Lykke til!

Skriv en ny kommentar