JUST A BAD DAY

God kveld, alle søte! Har dere vært flinke og stemt i dag? Jeg stemte på høyre, så nå kan dere tro at jeg nettopp danset en liten seiersdans sammen med dyna mi!

Bortsett fra det ser hverdagen litt mørk ut akkurat nå. Jeg vet at det går over, jeg er bare misfornøyd med at jeg føler meg dum på skolen, har lagt på meg og... Sånne ting. Dessuten har jeg klart å løpe på meg beinhinnebetennelse igjen, da jeg ble litt for ivrig over New York Marathon som er i november allerede. White girl problems, som jeg liker å kalle det. Det er stygt å klage når en har det så bra som jeg har det, men jeg tillater meg det likevel. Fordi det hjelper.

Uansett; hurra for høyre, nå kan jeg sove godt.

Følg med på bloggen i morgen! Da kommer det konkurranse hvor du kan vinne en laptop :-) 

17

"If Britney survived 2008, you can survive this day."

Danses her i gården også!:) Gratulerer med godt valg!

Man går på skolen for å lære, ikke fordi man allerede kan det. Noen prater bare høyere enn andre om ting som ikke nødvendigvis er riktig. Stol på deg selv, jobb hardt og du vil klare det! Kjipt med beinhinnebetennelse da! God bedring og lykke til Ida!

Svar fra Ida: tusen takk <3

Føler faktisk med deg... Sitter selv å føler meg som den dummeste i klassen og skjønner ikke hvordan jeg skal komme meg gjennom dette. Jeg har heller ikke kommet i gang med trening etter sommerferien og føler meg dermed både tykk og slapp. Føler ikke jeg mestrer noen ting.. sliter med å komme meg opp, sliter på skolen, sliter med vekta osv. Vet dette bare er småting i forhold til hvordan mange andre har det, men likevel føler man seg så sykt ubrukelig

De som snakker mest i klassen sier ofte bare det samme som læreren nettopp har sagt.
Helt unødvendig! De er ikke smartere- de kan bare herme!

Å nei Ida! Den følelsen er ikke noe alright. Når jeg gikk på vgs (som er 100 år siden) fikk jeg ikke til matte i hele tatt. Jeg forsto alt når lærern gikk igjennom det på tavla. Men når jeg skulle regne selv. Forsto/husket jeg ingenting. Det var frustrerende og leit for meg, for jeg ville virkelig forstå. Så jeg fikk undersøkt hos lege . Da viste det seg etter at jeg hadde tatt endel undersøkelser at jeg har angst for matte. Det var ikke mye de fikk gjort med det.

Jeg vet ikke hvilket fag du har problemer med, men bruk den tiden du trenger Ida. Alle lærer i sitt eget tempo. Du er flink til å skrive og uttrykke deg. Ikke gi opp!
Og alle kan ha en dårlig mandag, det er lov :). Jeg sender over litt motivasjon og viljestyrke.
Godbedring med beinhinnebetennelsen <3

Svar fra Ida: så søt du er, tusen takk <3 kanskje jeg har angst for matte... Når jeg sitter alene med det, er det som om jeg aldri har sett det før noen ganger!!!

Kjaere Ida, jeg er utrolig daarlig i matte og brukte halve livet paa aa la dette ene faget definere hvem jeg var.. ja jeg maatte jo selvsagt vaere dum og uintellegent fordi jeg var ikke interessert i matte... og derfor kanskje naturligvis ikke saa god paa det. Jeg var i motsetning,og sikkert i likhet med deg god paa mange andre ting! Ikke glem disse tingene:) er saa fort gjort aa faa tunnellsyn naar en ting ikke gaar like bra. Lykke til! det gaar nok bra. <3

Svar fra Ida: man kan ikke være god i alt, det ville vært unaturlig :) Klem til deg!

Det er ikke så rart at det tar litt tid når det er flere år siden du hadde matte sist, men du klarer det til slutt! Vi har troa på deg :)
Hva med leksehjelp på bloggen hvis det er noe du virkelig står fast med? Sikkert flere blogglesere som kan "snakke deg gjennom" et regnestykke og kanskje forklare på en annen / bedre(?) måte enn lærerne? Verdt et forsøk :)

Svar fra Ida: dere er så herlige! Leksehjelp var jo en morsom idè, hehe, men må nok ha ting litt mer inn med teskje. Typ face2face!

Du må ikke føle deg dum på skolen. Det er kun fordi det er så lenge siden sist, og at det derfor blir noe overveldende. De fleste har nok følt på det. ;)

Syns du er rett og slett nydelig, og et veldig bra forbilde! Virker som du har en sunn livsstil, og ikke stresser med trening og kosthold, men heller nyter livet, og det er sånne blogger jeg vil lese! Du er en av mine favoritter nettopp fordi du fokuserer på å gjøre ting du vil, og ikke pine deg selv for å se tynnest mulig ut. Syns du er passe tynn, og ser veldig sunn ut! Fortsett med den fantastiske bloggingen din, gleder meg alltid til å lese den når jeg ser du har postet noe nytt! :)

Svar fra Ida: tusen takk

Eller bare bruker du for lite tid på det? :)

Har alltid trodd det samme om meg selv også, men nå studerer jeg til å bli lege, så mye "sitter i hodet". Man må bare sette seg mål, også underveis delmål. Husk å sett deg et mål for dagen, så vil den mestringsfølelsen du får gjøre det enda lettere å lese neste dag.

Masse lykke til :)
You can do it!

Du har sikkert noen øvelser for beinhinneproblemene dine allerede, men kanskje jeg kan komme med noen nye. Har slitt med beinhinne selv og vet at disse øvelsene hjelper:

1. Gå over gulvet på tå, så høyt opp du klarer
2. Gå over gulvet på hælene, og krøll tærne kraftig
3. Gå over gulvet på yttersiden av beina og krøll tærne
4. Gå over gulvet på innersiden av beina og krøll tærne
5. Sitt på en stol: sprik med tærne slik at du får avstand mellom hver
tå, hold i noen sek. 10 repetisjoner
6. Krøll tærne og rull med føttene. 10 rep. begge veier
7. Strø en fyrstikkeske utover gulvet, plukk opp alle fyrstikkene med
tærne
8. Strekk vristen, bøy så tærne mot fremsiden av leggen. Dette gjøres
vekselvis 20 ganger

Håper du blir kvitt betennelsen og lykke til med New York Marathon i November.

Svar fra Ida: wow, dette var noen veldig annerledes råd enn hva jeg har fått tidligere! Kan jo ikke skade å prøve! Tusen takk :D

Har også hatt en dårlig dag idag:/ Følt meg skikkelig dritt. Feit og alt. Selvom det er ganske sykt at vi som har det så bra klager over slike ting, når andre har det verre enn oss. Men likevel, må da være lov. Håper morgendagen blir bedre for deg og! :-)

Klem

Svar fra Ida: håper morgendagen blir bedre for deg også :) Klem tilbake!

Gjør ditt beste og ikke vær for streng med deg selv. Enkelte ting tar tid, men alt ordner seg tilslutt skal du se. Stor klem til deg <3 :)

Svar fra Ida: Takk, og klem tilbake

Elsker bloggen din, du virker så morsom og ærlig :-D
Beinhinnehelvete vet jeg alt om... Prøv IMS (intramuskulær stimulering), tverrmassasje e.l. hos Fysio- eller manuellterapeut. De kan også se på fotstilling, muskulære ubalanser etc. God bedring!

Tine Bergli

I tillegg til det Stine har sagt over her (meget gode råd) så bør du kjøpe kompresjonsstrømper: http://www.loplabbet.no/cep-kompresjonsstromper

Kjenner meg sååå igjen i dette, tar selv opp matte som priv, pain! Men, aldri mist troen på deg selv, du kan hvis du vil! Dette fikser du garantert :)

Skriv en ny kommentar