TA EN KAFFE SNART-FORBANNELSEN

Dere vet når man møter på en gammel venninne som visnet i takt med høsten etter videregående - eller en gammel klassekamerat som var alle tiders da dere satt bakerst i klasserommet og kastet papirfly, men som man ikke har noe til felles med den dag i dag? Man vet ikke helt om man skal stoppe opp eller om man skal nøye seg med et "hei" og et bredt smil - men man stopper opp, snakker litt og rødmer litt når man forteller hva man "driver med om dagen". Skulle selvfølgelig gjerne fortalt at man gjør noe helt sykt og spennende, men det er som oftest ikke tilfellet.

Og så kommer de magiske ordene, billetten for å få gå videre; vi må ta en kaffe en dag, da! Den som ikke har sagt de magiske ordene puster lettet ut fordi den andre sa dem, og fullfører forbannelsen med; ja, vi snakkes bare på Facebook eller noe!

Det har ikke noe å si om du egentlig hadde lyst til å ta denne kaffen. Så snart ordene "ta en kaffe snart" er sagt, kan du banne på at den kaffekoppen aldri kommer til å eksistere. Og du møter ikke vedkommende igjen, før dere tilfeldigvis møtes på en fest hos felles bekjente av felles bekjente, og dere smårødmende innrømmer i kor at "nei, det ble jo ikke så mye av den kaffen" men avtaler at "NÅ skal vi gjennomføre det, la oss utveksle nummer". 

Man kan utveksle så mange nummer man vil, det blir aldri noe av det. Noen som kjenner seg igjen?

Grunnen til at dette temaet begynte å danse rundt i hjernebarken min, var egentlig at jeg nettopp stod på badet og var så innmari overrasket over at jeg skal på slektstreff på Hafjell i morgen. I fjor sommer var jeg stupfull i et bryllup sammen med noen slektninger jeg nesten aldri ser, og vi lovte hverandre å gjennomføre et slektstreff i løpet av 2013. Det hadde jo vært typisk om dette var enda en kaffe-forbannelse, men nei! Helgen tilbringes på Hafjell sammen med den norske delen av slekta. Jeg gleder meg, jeg. Sist danset vi macarena og drakk hjemmebrent.

12

Da må du ta deg en tur på ryk og reis lørdagsnatta:D

Haha, kjenner meg sinnsykt godt igjen!
Kos deg på slektstreff da, hørtes ut som noen ville greier ;)

Hahah, lo godt da jeg leste dette innlegget! Vet ikke hvor mange jeg faktisk har denne avtalen med for øyeblikket....

Hahah, ja sånn er det! Men greia med det er jo at når man endelig får tid til å ta denne berømte kaffen, så vil man jo helst gjøre det med sine beste venninner som man kan sitte å kjase med, istedenfor denne halvkleine jenta/fyren som man gikk på videregående med...

Innlegg som dette er grunnen til at jeg leser bloggen din Ida ( og at jeg har gjort det i flere år allerede) ! Du er så flink med ord, og så vanvittig morsom! ;) god tur til fjells!:)

Svar fra Ida: hihi, tuuusen takk! :))

Herregud, dette er så altfor sant!!! Hahaha. Fantastisk bra innlegg. Jeg liker så innmari godt alt du skriver, Ida! Ikke uten grunn at jeg har fulgt meg i... x antall år nå? Heh. God tur på fjellet <3

Du er så flink å skrive! Alle kan skrive om hverdagen sin, og de fleste bloggere ville bare skrevet enkelt og greit at de skal på et slekstreff. Men det er nettopp det som skiller deg fra de andre bloggerne; du har en helt unik og morsom måte å poengtere noe på. Det er det som skiller deg fra andre, og innlegg som dette er en av grunnene til at jeg synes du er den flinkeste bloggeren i Norge! :) Stå på, Ida!

Åååh, du skriver så BRA :D

Haha, kjenner meg ALTFOR godt igjen i det her :p

Haha, jeg vet akkurat hva du snakker om! Og jeg har gått på den smellen opptil flere ganger, men heldigvis var det ikke jeg som tok initiativ til en kaffe - for den ble det jo aldri noe av uansett!

UGH, fikk helt angst bare av å tenke på taenkaffesnart-forbannelsen -.- !!!!
Takk gud at det er flere der ute som føler det samme om den greia!

Haha kjenner meg så igjen! Har ei venninne som jeg alltid skal ta den kaffen med.....

Skriv en ny kommentar