DOLLS TIL FJELLS

Jeg liker ikke snø, så jeg er ikke så ofte på fjellet. Og når jeg først er på fjellet, blir jeg gjerne sett rart på fordi jeg har pakket "upassende". Upassende på fjellet, kan vel beskrives med noen få ord; kjoler, høye sko, to forskjellige krølltenger. Men , dere! Nå skal jeg på fjellet for en fest! Ingen ski, staver, morderbrett (snowboard), Kvikk Lunsj eller appelsiner på denne turen. Passer meg utmerket.

Problemet er bare at vi har sykt lite plass i bilen, så jeg har sikkert ikke fått med meg halvparten av det jeg ville en gang. Men come on, det er en ting vi jenter må lære oss; man får ikke hatt på seg syv kjoler samtidig.

Åh, forresten. I hvert fall to år, har jeg lett etter en kjole med den perfekte blåfargen. Og her om dagen fant jeg den, fra Hofmann. Kjøpte den egentlig til 17. mai 2014 (ehe, alle de unnskyldningene man finner på for å kjøpe ting), men nå tror jeg at den blir med på slektstreff.

Fin blåfarge, eller hva? Nå må jeg løpe, mormor og morfar kommer og henter.

14

Supefin kjole!! Elsket fargen også, ja. Helt nydelig.

Det var virkelig en perfekt blåfarge! Og jeg synes i grunn det er en god nok unnskyldning til å kjøpe den;)

Svar fra Ida: der sier du noe! Hehe

Ettersom du skal løpe maraton i New York (credz) - vil du skrive ned noen treningssanger du hører på. Jeg skal nemlig løpe halvmaraton i Oslo neste lørdag.

Nydelig kjole! :) Hvordan er den i størrelsen?

Svar fra Ida: jeg har den i str 34, er vanligvis en M 36/38 i kjoler.

Hvor får man kjøpt denne kjolen, eller rettere sagt Hofmann? Jeg er også på jakt etter en nydelig, blå kjole, og denne var utrolig fin!

Svar fra Ida: jeg kjøpte min på Bosanova i Tønsberg :)

De har den kjolen på 50 % på Røst ved Steen og strøm i Oslo!

Hei :) I et gammelt innlegg skrev du at du tok restylane på Be One på solli? Finns den klinikken lengre eller har den skiftet navn? , finner den ikke på nett.. leppene dine ble så fine da! Hvor anbefaler du å ta restylane?

Svar fra Ida: Be One er lagt ned, men Petra som jeg gikk til, holder fortsatt på :) Nå er hun på Face It på Majorstua. Jeg ville ikke turt å gå til noen andre :)

Kjempe fin kjole, elsker blåfargen :)

Hei Ida :) Så du nevnte videre studier i Brasil og NY for noen uker siden på bloggen, er det i samarbeid med SCNY? Jeg skal reise med dem til våren, er det det du eventuelt også skal?

Skulle ikke headeren du har nå være midlertidig inntil du fikk vært hos fotograf eller hva det var? Hadde gjort seg med en ny snart!

Hei! Elsker kjolen! Hva kostet den?:)

Han (jeg) tror han (jeg) kan skrive kommentarer?

Han tror jenter har XY kromosoner og Gutter XX....

Herre Gud og han tror!!!

Nå begynner han snart og tro at du (jeg) kan få kommentarer....

Trur han er for noe?

Nydelig kjole :-) Perfekt blåfarge!

Skriv en ny kommentar