INFO

Lang historie kort: Nettavisen har kjøpt opp Blogg.no, så nå flytter jeg inn dit igjen. Tilbake der hvor alt startet - vi får se hvordan det går! Må ærlig innrømme at det føles litt rart.

Og på grunn av dette, er det mulig at det blir litt nedetid på bloggen det nærmeste døgnet. Bloggen skal tross alt flytte, og den har et jævlig stort flyttelass.

Holder dere oppdatert!

9

Hvor er den lekre hatten fra? Modell? Evt. link?
Har lett etter den perfekte hatten lenge, og denne så ut som en god kandidat :-)

Svar fra Ida: den er fra Bik Bok, de har den i butikk nå :) Men den er one size, og ganske stor i str, så den sitter ikke så godt på hodet.

Spennende med overføring! Lykke til :-)

Tilbake på caffelatte igjen? ;)

Hvor er jakken fra? :)

Svar fra Ida: front row living :)

FIN IDA :D men synes du trenger en ny header. OG kan ikke du begynne å blogge mer nå som du begynner på nytt hoss blogg.no :D? savner outfit bildene dine og disse morsomme innleggene. går innom bloggen daglig bare for å sjekke om du har oppdatert. LYKKE TIL :D nydelig hatt!

Når vi snakker om header, var ikke den header'n du bruker nå egentlig en midlertidig header? Vet ikke helt om jeg husker riktig her :)

Svar fra Ida: har ny header nå, du kan se den på idawulff.blogg.no :)

Fy søren så fine brynene dine ble etter du tatoverte dem :) Ser jo kjempe naturlig ut. Er de virkelig såå perfekte eller bruker du farge/penn i tillegg?

Svar fra Ida: jeg bruker litt penn over, tatoveringen er ganske svak nå, da jeg mangler å fylle inn siste runde :-)

Lykke til på ny plattform :)

Hvor er jakken din fra? superfin! :)

Skriv en ny kommentar