DETAILS ON A MONDAY

Det er så mange som har spurt hvor den fantastiske skinnbuksen min er fra! Hihi. Det er ingen fantastisk skinnbukse, det er en tights fra Gina Tricot.

Jeg er fremdeles på jakt etter den perfekte skinnbuksa, men ettersom man gjerne må ut med rundt 5000 kroner for en ordentlig en, må jeg finne den riktige. Den har jeg ikke funnet enda, så da får det holde med de billige og syntetiske enn så lenge.

Toppen og skoene er fra Bik Bok og øredobbene er fra By Malene Birger, forresten :-)

9

Du ser så bra ut at hjælp! Ha en fin uke :)

Utrolig kule bukser, lurer på om de må bli med i de neste posene fra GT.
Klem :)

Ta gjerne en titt innom oss:

www.tamt.blogg.no

Da må du sjekke ut den fra Alexander Wang som er i butikk nå, perfeksjon! Men dessverre for dyr for min studentlommebok... :-(

FlautFanBrev

Hei! Nå tenkte jeg jeg skulle være skikkelig klein fan for en gangs skyld. #CutForIda, haha, neida, måtte bare. Jeg har lest bloggen din fast i snart 4 år tror jeg, tror det var den perioden ting ikke var så bra for deg og derfor jeg connected meg til bloggen fordi jeg var i samme situasjon. Apropo så har jeg vel lurt litt på om ikke du skriver litt om det senere siden det er en stund siden nå og for å rekke ut en hånd til de som går gjennom det samme. Men det er privat og det skjønner jeg, så bare ignorer den setninga om du vil! Anyways, aldri vært noe flink til å legge igjen kommentarer, så tenkte det var på tide å si noe :P Kort og godt så bare liker jeg så godt måten du skriver på. Hvordan du er åpen og ekte og ikke vil få frem at du har et perfekt liv i motsetning til andre bloggere *kremt fotballfrue kremt.* Du er deg selv og klarer å holde bloggen interessant og variert. Du tar opp gode temaer og skriver klokt og ikke minst morsomt, elsker paraplyene dine, haha. Syntes jeg har lest noe om at du jobber på en eventuell bok? I såfall gleder jeg meg som faen!

Perfekt skinnbukse??? Sjekk ut Anine Bing sin:
http://www.aninebing.com/collections/bottoms/products/leather-skinny-pant

PURE PERFECTION!

Den var utrolig kul :-)

årrr, du er bare så sinnsykt nydelig du! håper du vet det

Svar fra Ida: å så hyggelig sagt, tusen takk

Hei! http://cayabyhoyer.wordpress.com/2013/09/30/de-perfekte-skinnsbuksene/ - Kanskje disse kan være noe? Kom gjerne innom Come As You Are på Egertorget for å prøve. Ha en fin dag!

Svar fra Ida: Tusen takk for tips :)

Har samme buksa selv, den er faktisk utrolig fin.

Skriv en ny kommentar