MIDDAGSTIPS: SCAMPISALAT

Jeg lagde scampisalat i gr, og siden det er s godt, tenkte jeg slenge det inn her som et lite middagstips. Den smaker ekstra godt dagen etter, s dette er bde rimelig, enkelt og deilig :-)

Dette trenger du

♥ R scampi med skall (til 4 personer lager jeg 800 gram, alts to poser)

♥ Chili og hvitlk (jeg bruker 3 rde chili og ca 12 hvitlksfedd

♥ Valgfri salat (ettersom scampi i hvitlk og chili smaker veldig mye, foretrekker jeg en salat uten personlighet til denne retten)

Dette gjr du

♥ Kutt lk, chili og grnnsaker - og ta skallet av scampiene

♥ Sett stekepannen p litt over middels varme, og ha i rikelig med olje. Hele bunnen skal vre dekket og vel s det.

♥ Legg chili og hvitlk i stekepannen, og la det frese litt fr du legger p scampiene

♥ Husk ikke steke scampien for lenge, da blir den seig og gummiaktig! Snu scampien nr den er blitt oransje p den ene siden, og la den steke i kort tid p den andre siden ogs.

Velbekomme!

11

http://www.framtiden.no/gronne-tips/mat/derfor-bor-du-droppe-scampi.html

tamt.blogg.no

S ganske s digg ut, mulig dette m prves ut en dag!
Klem :-)

www.tamt.blogg.no

Dette s utrolig godt ut, NAM! :D

Hei, scampi er skikkelig IKKE miljvennlig :/

Dette s nydelig ut! Ogs s enkelt da :D

http://dinmat.no/Artikler/Synd-og-scampi

Denne "scampien" er jo ikke scampi engang, men tigerreke. Og er ekstremt miljskadelig og oppdrive. Men godt sklart :)

Det s kjempegodt ut! M prves :)

Du m prve en asiatisk vri av scampi ogs! Jeg lager denne iblandt og det er s utrolig godt... Du trenger hvitlk- og chilimarinerte scampi, kokosmelk, kinakl, lk og paprika, og ris til siden. Om du bruner paprika og lk frst, s kan du tilsette scampiene og steke de lett etterp. S heller du over litt kokosmelk og lar smakene til scampien trekke ut i melken, og om du vil kan du ogs tilsette litt mer krydder da :-) s har du over kinaklen og varmer den litt og rrer litt, s serverer du med ris til :-) m prves!

Hei Ida!

Bloggen din har fanget vr oppmerksomhet p grunn av kvaliteten av oppskriftene. Vi ville bli glade hvis du nsker bli med i Alleoppskrifter.no, slik at vi kunne koble til den.

Alleoppskrifter er en skemotor som samler de beste norske matlaging nettsteder og blogger fra Internett.

Flere hundre blogger er allerede registrert her og dra nytte av den trafikken vi sender til sine nettsteder.

For bli med Alleoppskrifter, bare g til http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen

Ha en fin dag!

Vennlig hilsen,
Elin
Alleoppskrifter.no

Dette er kanskje et vanvittig dumt sprsml... men du har skrevet "? R scampi med skall.."
Nr tar du av skallet? Eller skal de spises med skallet p, kanskje? haha :)

Svar fra Ida: skreller scampiene nr de har tint opp :)

Skriv en ny kommentar