COMME IL FAUT

Fontaine Saint Michel

Notre-Dame

The River Seine

Louvre

I dag har vi løpt "hele" Paris rundt. Det vil si at vi har sett en liten brøkdel. Men vi har i hvertfall fått med oss mye av det obligatoriske turistopplegget. Jeg har besøkt det meste før, men da var jeg så ung at jeg ikke helt så poenget med å gå på museum.

Ser 10 år eldre ut på bildene, men jeg håper og tror at det er pga lite søvn og 24 timers gammel sminke....

Vi har så liten tid her i Paris, så jeg vil heller bruke tid på å skrive et innlegg med Paris-tips og linker etc. når jeg kommer hjem :-)

I morgen skal vi besøke Eiffel-tårnet, dra på second hand shopping og spise på flere gode restauranter. Men  har jeg vel snart vært våken i 48 timer, så hotellsenga frister mer enn noe annet. God natt!

11

Ååå, så gøy! Så freshe dere er!
Forresten; husker du hvilken størrelse du har i den rönisch tightsen med høyt liv?

Svar fra Ida: M:)

Hvor er skoene dine fra? :-)

Svar fra Ida: tror det er skoringen :)

Skulle akkurat til å skrolle meg ned for å si at du var så heit på bildene da jeg så at du hadde skrevet at du så så mye eldre ut! Da måtte jeg hvertfall kommentere, synes du var så vakker her! :D

Cathrine :)

Hei fine du :)

Jeg blir rett og slett litt misunnelig når jeg ser alle bildene fra Paris :) Jeg har et ønske om å reise dit selv, men har ikke blitt noe av ennå "/ Kanskje neste år :D
Og så lurte jeg på en ting, hvordan lager du den toppen du har på hodet på bildene? :))

Kos deg videre på tur :D

Veit du ikkje har spurt om tips, men om du har ledig tid i Paris: Dra til the Père Lachaise Cemetery! Der ligger b. la. Jim Morrison og Oscar Wilde og kviler, men det og rusle rundt i denne svææære kirkegården og sjå på dei fantastiske, gamle gravene var ein kjempefin (og litt merkelig) opplevelse. Den ligger ikkje so altfor langt frå Montmartre, oppe 'i nord' på bykartet :)

Kos deg! :D

"Ser ti år eldre ut på bildene" - og jeg som så på bildene og tenkte at du var så enormt vakker på de! Haha :) kos deg i Paris, Ida!

Misunnelig - kos dere masse! Elsker Paris. Vært der tre ganger selv, men tror jeg aldri kommer til å få nok :) Dra gjerne en tur oppom Montmartre og Sacre Coeur, hvis dere får tid. Fantastisk koselig område - med utsikt over så å si hele Paris. Skal dere opp i Eiffeltårnet ville jeg gjort det på kvelden, og ikke på dagtid - på kvelden får du utsikten med hele Paris som lyser opp! Så vakkert :)

Viktig å få med acne merket;) ser det går igjen hos de fleste bloggerene

Bare litt sjalu..:o
Den hår doughnuten din var så fin! :)

SÅ sjalu, herregud! DER skal jeg så fort penger er tilstedeværende på denne studentkontoen... Du og venninna di er to nydelige jenter forresten :)

Hei ! Vi er en jente gjeng på 7 som drar til Paris i morgen
Og blir der frem til lørdags kveld ! Har du noen
kjappe tips ?? Hilsen spent jente -ingrid-

Svar fra Ida: spis på Astier, en gjemt liten perle av en restaurant. God mat og fransk stemning! Og second hand shopping på Killwatch, Hippiemarket og Reciproque! Hold dere langt unna kjeder som Zara, H&M etc, alt for mye folk... Smak crepes og makroner fra Laudree. GOD TUR!

PS. På Astier må man reservere bord - helst

Skriv en ny kommentar