SNAPS FROM PARIS

Jeg har hatt den beste turen det går an å ha på to og en halv dag i Paris. Jeg har sikkert tatt 45 turer med metroen. Følt meg lommekjent i Paris, for så å gå meg så bort at jeg var nær ved å sette meg ned og gi opp. Prøvd å kommunisere med franskmenn som nekter å lære seg engelsk. Myst opp mot Eiffeltårnet. Smilt usikkert til Mona Lisa. Studert hengelåsene på kjærlighetsbroen. Smakt Crepes. Kjørt sykkeltaxi. Spist mat som var så god at jeg kommer til å tenke på den i flere måneder. Spist mat som var så vond at jeg angrer på at jeg ikke løp fra regningen. Sittet på fortauskafèer og studert mennesker. Drukket vin. Sett meg blind på kartet og lurt på hvorfor noen kart er laget opp ned. Spist makroner i alle regnbuens farger. Banet meg i vei mellom hyller av second hand Givenchy, Dior, Jimmy Choo, Manolo Blahnik og Chanel. Drukket kaffe i solen og en drink under nattehimmelen. Og så spist og drukket enda litt mer.

Gjett hvem som nesten forsov seg til skolen i dag! Men det er jo ikke så rart, etter en helg med  mye farting. Blir tidlig kveld i kveld :-)

9

Så fine bilder, ser ut som dere har hatt en helt herlig tur :D

Ser så koselig ut :)

Ser helt fantastisk ut! Vil veldig gjerne til Paris en gang :-)

Hvilken vintage butikk er bildet med de små Chanel veskene fra?

Hei! Så ut som en kjekk tur:-) Lurte foresten på hvilke fag det er du tar opp?:-) Vil også bare legge til at du skriver utrolig bra!!

Hilsen Tonje

Hei :) Fine bilder du tar! Hvor er det fine tyllskjørtet fra?

Svar fra Ida: takk! :) Det er fra Gina.

Hva er det Maria jobber som? Ble plutselig bare nysgjerrig :)

Svar fra Ida: hun er student :)

Paris ser fantastisk ut! Jeg reiser til Paris selv på fredag, hadde vært veldig gøy om du kunne skrevet en Paris-Guide. Hvilke steder vil du anbefale når det gjelder shopping?

åååå lag en hårvideo pliiis vil så gjerne lage meg en sånn frisyre selv !!

Skriv en ny kommentar