STAKKARS LILLE

Nå kommer jeg rett fra en gruppetime med bodypump. Jeg tror jeg dør. Har fokusert så mye på løping den siste tiden, at det ikke er blitt så mye styrketrening. Men jeg kjenner jo nå at jeg trenger det. Vedder en million kroner på at det kommer til å gjøre vondt å gå i morgen! Kjente allerede i dusjen at det var vanskelig å løfte armene for å ta shampo i håret. 

Stakkars lille Bella er blitt skamklipt som alltid. Dyrlegen minner meg på at de ikke er frisører hver gang jeg henter henne etter barbering, haha. Det vokser seg heldigvis litt til etterhvert. Bella er verdens mest happy katt uten all den pelsen. Og jeg blir en mye lykkeligere katteeier når jeg slipper å ha hår på tunga. 


 

Hun ble plutselig halvert i størrelsen - jeg hadde begynt å tro at hun fikk for mye mat. Men, neida. Under all pelsen gjemte det seg en tynn liten kropp som vanlig. 

Og, dere! Tusen takk for alle hyggelige kommentarer de siste par dagene. Kjenner jeg virkelig får tilbake gleden ved å blogge når dere er så søte og engasjerte! 

36

hahahaha åh herreguuuud ! :p Og det beste er jo at hun ser så sur og misfornøyd ut også , stakkars . Haha <3 hun er søt :D

åw, så søt !! Håper du får en fin kveld :D

Sarah: takk i lige måde <3

Haha! Lille Bella<3

Koselig å se at du blogger så mye nå, det gjør meg glad!:)

Haha, hun ser så pissed ut..

så søt hund!

Linn: hurra, så bra! Bella hilser :)

Vetle Waag: haha!

Stine: ja... Mulig at hun er det. Haha :p

karoline johanne

Haha Bella <3

Blir så glad av all blogginga di om dagen :) Ha en super kveld :()

karoline johanne: det er jeg glad for å høre! I lige måde <3

søt pus! go tønsberg yes

Hahah, stakkars Bellapusen:)

Jobber på dyreklinikk selv, og kjenner godt til advarselen om at det ikke blir pent hahah, men jeg har fortsatt litt lyst til å gjemme meg når eieren kommer hehe:P

Men godt for pusene hvertfall:)

Inger: Haha! :) Skjønner deg godt. Men vi vet jo hva vi går til :p

har en peerser selv, de ser så tykke og gode ut med all pelsen, men det er som du sier, under er et en liten kropp:)håper bella er fornøyd med den nye "sveisen" :) digger at du blogger så mye for tiden, du gjør en kjempebra jobb!!! all in <3

Bella er så søøøt :-D

Så skjønn!

haha, jeg elsker den katten! Ekstra søt er Bella når den er nybarbert :D

TJ: haha, jeg vet! Stakkars lille krek. Tusen takk <3

Cecilie Marie

Åååh, verdens fineste Bella :-D elsker at du har flyttet til blogg.no igjenn! har savnet deg på topplisten :-) gleder meg til å følge deg hver dag!

Haha, for en søt pelsdott! Hun er et lite sjarmtroll da, det skal hun ha! :)

Liker veldig godt at du har fått mobilversjon av bloggen din!

Maren S: ja, hurra! :)

Skal ikke slike katter barberes på sommeren da? Nå går det jo mot kald vinter, da trenger de jo pelsen :)

Trude: en innekatt trenger ikke den store tjukke pelsen :)

Samboeren min elsker persere, hehehehe :D

ntååå haha, hun er jo verdens søteste katt! Ønsker meg en perser selv:) er forresten kjempeglad i å lese bloggen din, du skriver dødsbra!:) Har skrevet litt selv også, opp igjennom årene. Hver gang jeg titter innom her så inspirerer du meg til å skrive litt selv også. Skriver ikke en roman akkurat, men du inspirerer meg til å skrive om små, hverdagslige ting slik at jeg holder ordforrådet og gramatikken vedlike. Du er kjempeflink, Ida!

Emely: så utrolig hyggelig å høre at jeg kan være til inspirasjon! :) tusen takk!

åhhh! Bella er så nydelig! Har så lyst på katt igjen, og kunne godt tenke meg perser siden den må være innekatt.. Kjøpte du Bella av oppdretter?

Tine:): ja det gjorde jeg :) men hadde jeg visst hvor dårlig persere har det, hadde jeg ikke kjøpt en perser. Tenker på luftveiene, øyeproblemene etc. Ville undersøkt andre raser :)

Ok, takk:) Får lete litt mer rundt da. Trenger en rolig og kosete innekatt som kan være med litt rundt på hytte osv:)

Tine:): ragdoll ligner veldig mye på persere syns jeg, men de har ikke flatt ansikt :) lykke til på kattejakt!

hahahaha herregud så nydelig Bella er. Har en perser selv som jeg har hatt i tre år nå. Jeg tar meg selv hele tiden av å sitte å se på han og fasinere meg over hvor rar han ser ut, men samtidig dø av hvor søt han er. "skinner" han om vinteren jeg også og han ser så morsom ut at jeg dør. Sære katter, men verdens søteste med verdens meste personlighet!

Sara: haha, jeg også sitter og bare ser på Bella noen ganger, blir aldri lei!

Haha, så herlig. Jeg tok også med perser-Bølla til dyrlegen og klippet henne helt kort for å slippe all røytingen nå som vinterpelsen kommer. Det rare vesenet ser ut som en liten grå løve på tre kilo med den svære manen og halen sin, hehe.

haha, hun er jo så herlig søt : )

Skriv en ny kommentar