WELCOME TO THE CANDYSHOP

I dag har jeg vært på bodypump igjen. Da jeg satte meg inn i bilen til lillebror etter trening, klappet jeg meg selv på skulderen fordi jeg har vært så flink til å trene de siste ukene. Og så spurte jeg om han kunne kjøre innom butikken på vei hjem. Det skulle jeg aldri gjort.

Jeg startet ved salatbaren. Tenkte jeg skulle ta med meg en fornuftig liten salatmiddag hjem. Men før jeg visste ordet av det, stod jeg og så på broren min ved smågodthylla - og han var ikke beskjeden akkurat. For første gang i mitt liv syns jeg at smågodt luktet vidunderlig. Vanligvis velger jeg alt annet enn smågodt hvis jeg skal ha kaloriparty, men nå fristet det bare så ustanselig mye.

Ida: åååh... Er det lov å kjøpe godteri når man kommer rett fra trening?
Tynne lillebror: klart det!
Ida: men... Da må vi ha filmkveld, ellers er det ikke greit.

Så. Nå skal vi ha filmkveld, da. For at det i følge loven skal være greit at jeg spiser en stor pose med smågodt. På en onsdag. Etter trening. Jeg er håpløs. Vi skal se på Supermann, og jeg føler meg helt ærlig ikke som noen Superwoman. 38

Det er helt sykt hvor lyst på smågodt jeg har hatt i dag ! Kunne ikke gå på butikken fordi jeg vet med meg selv at jeg aldri hadde handlet middag bare alt annet usunt! Stakkar kjæresten som dermed måtte gå og handle etter tidens handleliste og ikke komme hjem med noe usunt !

Hei! Hvor har du kjøpt Prada bildet? <3

Mmm, det så fristende ut nå! Koselige bilder :)

Haha du er skjønn! Det er lov å unne seg litt godt når man har vært så flink som deg :) Kos deg masse med film og godteriet!

Haha :) Eg kjenner meg så godt igjen, eg og venninna mi

Hadde bestemt oss for å ha godteri-avtale . Me starta på måndag, også kvar gong me ringte kvarandre i løpet av veka snakka me bare om søtsaker og at me var redde for å bli underernærte (høhø).

På fredag skulle me ha filmkveld, og var så stolte at me var sukkerfrie på dag5 me var enige om at me trengte ein belønning så ho bakte boller mens eg reiste på butikken for å kjøpe nutella og nugatti. Me var stappmette og skamfulle for å sei det slik.

Me ler fortsatt av den godteriavtala som varte til fredag, wow prestasjon! :)

føler meg bedre når andre går på smeller <3<3<3

Så utrolig deilig at du kan dra på trening og spiser godteri etterpå! Det letter litt på det ekstreme kostholdspresset.. Jeg digger deg!

ååå, hvor er det kjempefine bildet i bakgrunnen med "prada" på fra? har så lyst på sånn! syns du fortjener litt snop på en onsdag,jeg!

Hahaha, du er awesome!Trening er jo bra for så mye, men jeg får så sykt matkick etter trening at jeg ender opp med å trykke i meg sikkert trippelt antall av de kaloriene jeg svettet av meg!

u rock!:) hvor har du kjøpt prada bildet?

ida: Society6! :)

Ingrid: hehe, gratulerer! Flinke dere er! :D

Selma: Society6 :)

Nam smågodt er godt!!

haha! ååh.elsker smågodt :)

Onsdag er tross alt ikke kalt lillelørdag for ingenting haha. Herlig blogginnlegg, love it! :D

Åh,koselig!!

Er det ikke derfor vi trener da? For å spise smågodt midt i uka?! :D Jo, stemmer det. Smågodt lukter nå alltid himmelsk synes jeg. Men helt ærlig er det vel bedre å spise litt midt i uka når vi faktisk har vært i aktivitet, enn å spise nok for 10 personer i helgen når vi i tillegg har 'unnet oss treningsfri'. Kos deg du Ida, for du ser råbra ut :)

M: der sa du noe! Hihi :)

Haha, digger deg - du er menneskelig!! :)

Ha en fantastisk dag.

Du er så morsom og lese om en mange andre blogger. Man kan kjenne seg igjen her, du er liksom ikke så robot som mange andre bloggere kan virke som. Digger deg! :D

Henriette: det var hyggelig å høre, rakk for at du leser bloggen :)

Helt enig med Henriette! Man kan kjenne seg igjen i deg, og du er så lite selvhøytidelig i forhold til mange andre bloggere. (SMIIIL DET ER MANDAG liksom..........) haha :) digger deg!

Ida Olsen: haha, fuck mandager! :) men ha en super mandag likevel!!

Digger fortsatt kosedressen din fra Juciy :D Hvor får man tak i den nå?

Marianne: denne har jeg kjøpt på bloomimgdales i Dubai, der hadde de en hel avdeling med Juicy på salg! 250 kroner per del!! Tidligere har jeg kjøpt dem på Nelly og på Juicy-butikk i LA :)

Du er så vakker ! Gjør alt jeg kan for å vente til lørdag jeg da! Håper jeg får et sånt forhold til broren min når jeg blir eldre.

Løvetann: Tusen takk! :) De fleste søskenforhold går vel opp og ned når man bor under samme tak...

ææ jeg føler så med deg! no superwoman her, sikler hver gang jeg går forbi godteslotte ved bislett... sefølgelig rett etter trening

camilla: haha, du kan jo ikke gå forbi GODTESLOTTET etter trening! Det er galskap :D

Du har en god penn, Ida! Dette innlegget var akkurat det jeg trengte å lese i dag :) vi kan ikke være perfekte heeele tiden!

Hvilken str er prada bilde?:)

Emilie: det vet jeg dessverre ikke :(

Jeg syns du er kjempeflink som trener og løper til maraton og greier! Jeg er helt håpløs på å ikke spise snop hele tiden jeg, så jeg er kanskje bare flink de dagene jeg har trent.. Ikke bra! Så jeg får prøve å kutte litt ned på inntaket og legge mer press på treningen slik som du er så flink til :D God helg!

jeg digger deg, herlig at du viser denne siden ved deg selv. Å tro meg, du er ikke alene om å være slik ! :p hehehe

Ah, du er et deilig avbrekk fra perfekte bloggere altså. Det der kunne så lett vært meg. Føler meg så avslappet og stressfri når jeg leser din blogg. Med perfekt-bloggene føler man seg jo bare stressa over at man ikke er sånn selv ;)

Selv er jeg "syk" i dag fordi jeg følte jeg fortjente det etter å ha jobbet så hardt i det siste. Og da er det jo lov med sjokkis og potetgull.....? ;)

Ida: hihi, god bedring :) kos deg med potetgull!

Ah, det bilde er det samme som er i gossip girl ! Yeei , har hatt lyst på det !!

Skriv en ny kommentar