TOP OF THE ROCK

Måtte selvfølgelig ta med B opp på The Rock og vise ham hele New York. Det beste (på denne årstiden) er å dra dit litt før kl 17. Da får du med deg dagslys, solnedgang og mørket. New York er helt klart finest når sola går ned, og når det er helt mørkt. All of the lights... 

Dessuten var det helt sykt å se bort på broen hvor New York Marathon startet. Det var  langt unna! Bare en bitteliten bro med masse lys på. Haha, på et tidspunkt måtte jeg si; nå må vi bare stå og se litt. Vi blir jo så opptatt av å ta bilder, filme og dokumentere alt mulig, at vi noen ganger glemmer å bare se.

På denne New York-turen har jeg nesten kun gjort det samme som da jeg var her i januar. Litt dumt å ikke få sett nye ting, men vi har så liten tid og er så slitne. Tror jeg må ta to uker i New York neste gang jeg skal hit. Tre dager til å komme meg over den verste jetlag'en, fire dager til å gjøre turist-greier og shopping, og så en uke til å gjøre ting som de innfødte gjør. Kjenner jeg er litt mett på Times Square og det som hører til akkurat nå.

23

Fantastisk utsikt!

heldigen deg som er i new york!

ÅÅh, kjenner jeg også savner NY nå! Var der i begynnelsen av januar og fikke blant annet feiret nyttårsaften der. Noe av det kuleste jeg har opplevd :-)

For et fantastisk eventyr du har vært med på der borte, Ida!

Ønsker deg fortsatt fint opphold, NY er bare best.

Klem

www.tamt.blogg.no

Vakkeert! NY er definitivt et sted jeg må til før jeg dør. (sa hun om ALLE steder og land og byer i hele verden....) Han B ser så innmari snill ut!

misunner deg stort..

Du er så fin på håret om dagen Ida :D

Luksusdyret: tusen takk!! <3

Du ser så fantastisk bra ut for tiden! Det stråler av hele deg!!

Det ser så fantastisk fint ut i New York! Kos dere masse!

NEW YORK ER FANTASTISK

Gratulerer med deltakelsen i maratonet, Ida!

Ville bare kommentere for å si TUSEN TAKK for at du introduserte meg for Dizolve :-) Hatet virkelig å vaske klær, det å porsonere vaksemiddelet var trolig det værste, hva er for mye eller hva er for lite? Men nå er det bare å legge en Dizolve inn i maskina og vips, livet ble plutselig mye enklere :-)

Også må jeg jo legge til at jeg ønsket meg det Acne-skjerfet veldig mye å da, hehe, så lurer bare på når du trekker vinneren av det? :-D

Så utrolig fin du er på håret for tiden! Både farge og lengde er veldig kledelig.

Nydelig utsikt! Må definitivt besøke NY en gang ila livet :)

Leste inlegget ditt om maratonen. Fy søren. Det hadde jeg aldri klart, en stor grattis til deg :) du skrev at du trente i 4mnd. Du kunne ikke laget et innlegg om det? Jeg 'drømmer' om å bli en jogger/løper, men kommer ikke langt med den drømmen når jeg blir lei og mister motivasjonen etter 10 min på mølla. Ikkje bra :) men kanskje du har et smart program elr noe annet smart tips å komme med :)

Nina: tusen takk for hyggelige ord :) skal se om jeg skriver noe mer om det, akkurat nå er jeg såå fed up! haha

Nydelige bilder! Er helt enig i det du sier om at man må legge fra seg kameraet litt og bare se, for det er noe jeg ofte glemmer litt...

Shit, du er så sykt fin på håret!!! Supermisunnelig, det kler deg virkelig godt :)

Regine: tuuusen takk!

Er skjerfet du har på deg det som var fra buyhelse? :-)

Sandra: ja, det stemmer :)

Hei :) Bare lurer på om du har noen tips til hvilke klær som er lur å pakke med seg om en skal til New York i November? Hvilke jakker osv.

Maja: Hei! :) Det varierer sikkert veldig, men da jeg var der 2.-4. november gikk jeg i typ skjørt, strømpebukse, bluse og skinnjakke. Det var perfekt! Noen dager brukte jeg ullkåpe og skjerf fordi det var litt kaldere. God tur!

Skriv en ny kommentar