IN MY BED

Julebordet (ja, det ble til et julebord) på Hamar var kjempekoselig. Vi ble vartet opp med 3-retters, akevitt (...) og hotellrom. Jeg koste meg hvertfall helt til den felles skålingen hvor alle skulle shotte akevitt. Etter det helte jeg en kopp kaffe over meg selv, og så var det på tide å komme seg i seng. 

For en trøtt, grå og trist mandag. Etter skolen i dag skiftet jeg på senga og hoppet i pysjen - leksene blir gjort under dyna med en kopp te. Verdens kuleste kopp. Jeg tror jeg kjøpte den det året majoriteten av bloggerne på topplista ble født. Og det er faktisk helt sant. Spice Girls 4 life! Flere av dere som var på konserten i Spektrum da Geri ditchet? Hvilket år var det, montro?

 

Vinner av Monday Giveaway og ny giveaway blir lagt ut på Facebook-siden min senere, dere må like den for å kunne delta. Jeg sier i fra på bloggen når det ligger ute :-) 

21

Hvor er antrekket bra? :)

Så koselig! Hvor er pysjen/kosedressen din fra? Kjempesøt :)

Jeg var på Spice Girls-konserten i spektrum! Trooor det var i 1998 eller noe. Fy søren, jeg var så skuffa da Geri hadde sluttet rett før konserten. Hun var favoritten min <'3

åå, pysjen!

Ha! Good old Spice Girls!! I like to have a candle burning as well on my table.

http://vodkaandarose.blogspot.co.uk

Jess. x

Jeg var på den konserten, haha! Ganske sikker på det var i 1998. Det var tider, det...

hvor er pysjen fra?:)

Kan du skrive New York tips? :) Hadde vært supert!

Hvor er buksa fra? MÅ.HA!

hvor er den pysjen fra? sååå søt!!

Ine: pysjen er fra Victorias Secret :-)

Silje: pysjen er fra Victorias Secret :-)

Hilde: shit, det er lenge siden! Haha, vet, ble skikkelig såret...

Ragnhild: pysjen er fra Victorias Secret :-)

Lena: gode minner! :D

Ingrid: pysjen er fra Victorias Secret :-)

Anonym: pysjen er fra Victorias Secret :-)

Haha, den konserten var jeg på, og den koppen står hjemme hos mor&far. Glemmer ikke banneret hvor det stod at hun ikke kom, for en skuffelse!

Jeg var der! Tror det var i 1998. Husker jeg gråt leeenge fordi Geri ikke var der. Men det stoppet med en gang konserten begynte, da var jeg helt i hundre :P

Tøflene dine ser sykt digge ut!

Herregud, ja, 98! Beste året. Jeg kjøpte aldri koppen, men jeg kjøpte den Spice Girls ringen og brukte den flere måneder i strekk helt til fingeren ble grønn og jeg utvikla en noe hissig nikkelallergi.

Elise: hahaha, uff! du skulle kjøpt koppen i stedet! Jeg kjøpte lommelykt og plakat også :D

Skriv en ny kommentar