TGIF

En ny paraply: å våkne opp til bekymringsmeldinger fra venner som tror at paraplyene handler om dem. Shit, dette minner om fylleangst, jeg må være verdens verste venn! Jeg ville da aldri paraplyet en ekte venn. Når det er sagt, så ler jeg meg i hjel av paraplyene dere deler i kommentarfeltet. Masse inspo til neste runde!

I dag er det fredag, og det betyr skolefri for min del. Himmel på jord. Finnes det noe verre på den overfladiske skalaen enn å være på skolen? Jeg er så utilpass der, føler meg som vert i et TV-program som heter "Ida gjør ting hun ikke kan".

Nå skal jeg til byen og lete etter årets julegavepapir. Når folk spør hva jeg ønsker meg til jul, har jeg egentlig mest lyst til å si; at alle julegavene under treet matcher, men det blir jo for dumt. Så jeg skal i hvertfall gjøre det jeg kan for at alle pakkene fra meg er fine å se på. Og det til tross for at jeg ikke klarer å pakke dem inn noe fint... Mine innpakninger ender alltid med å se veldig langreiste ut, selv om de kun har reist fra spisebordet til juletreet. Så jeg har litt av en jobb foran meg :-)

Edit: jeg innså det nå. Når man er opptatt av at pakkene under treet skal matche, og tenker på det allerede i november: no life.

19

Kjempe fine bilder av deg! Håper du får en fin fredag! :D

Eli: Tusen takk, god helg <3

HAHA! Du får meg alltid til å le! :D

Ha en superfin dag, Ida!!

Du er nydelig Ida! Masse god helg til deg :-D

Du, har du gjort påfyll på øyenbrynene dine eller tegner du på for tiden? I hvertfall utrolig fint :) hilsen fast leser!

Nora: Takk for det :) Jeg har tegnet på. Tatoveringen begynner å bli ganske svak siden jeg ikke har tatt det siste påfyllet. Må få somlet meg til å gjøre det!

hvor er vesten fra? veldig fin

Det var kjempe fine bilder :) Jeg vet ikke hvorfor jeg får den feelingen, men hodet ditt så litt klipt ut på, haha. Synes det var kult jeg, du lignet litt på Miranda fra Pretty Wicked Moms her :D

annd: Mango :-)

Mariell: HAHA, Miranda <3 Er nok bare filteret som gjør at det ser klipt ut :)

Hahahaha! Da er jeg heldigvis ikke alene. Har nytt "tema" på gaveinnpakningen min hvert år, og både samboer og familie er mildt sagt oppgitt. Nå er jeg mer opptatt av at mine gaver alltid er de peneste under treet da. At alt skal matche har jeg gitt opp for lengst, da bestemor mener gavepapir ikke er julepapir med mindre det er fullt av nisser.... Håper du fant noe bra! Jeg finner alltid mitt på panduro :)

Skriver under på den! Alle mine pakker er like med både papir, bånd, merkelapper og et lite "god jul" klistremerke. Men så er jeg hjemmeværende med min 12 uker gamle sønn :) Tidsfordriv!

god helg!

Herlighet så fin du er!

M: haha! :) var nettopp innom Panduro, men hadde med meg en utålmodig lillebror som ikke helt skjønte vitsen i å bruke mer tid på papiret enn på gavene, så får komme meg tilbake en annen dag ;)

Så utrolig flotte bilder av deg!

Gi beskjed hvis du finner et fint innpakningspapir da ;) Her brukes det mer tid på å pakke inn gaven, enn det å finne den :D

FIIN :)

Er den smoothie-koppen kjøpt nå på Starbucks? Er på leten, men finner den ikke verken i utland eller her i Norge...

Mie: ja! Fant den på salg på starbucks i Paris, men den er sikkert utgått siden de bare hadde en igjen :(

Skriv en ny kommentar