SKIRT FLIRT

God lørdagskveld! Jeg har spist så mye at jeg ikke ser føttene mine når jeg ligger på sofaen. Nesten. Ingen vin og kjole på meg denne helgen, mer skolearbeid, kjedsomhet og klapping av katt. I morgen skal jeg både trene og på kino, kommer vel til å få spennings-overdose.

Her i stua foregår det en mix av Skal vi danse (tidenes kjedeligste TV-program) og nettshopping. Jeg har fortsatt ikke funnet noen kjole å ha på meg på resterende julebord, julaften og nyttårsaften, men ser ikke ut til at jeg finner noe heller. Det jeg derimot finner er skjørt. Jeg har skjørtedilla om dagen, går helst uten bukse.

Sequin skirt fra Glamorous kan kjøpes her, Sequinna Short Skirt finnes her, og det samme i svart her. Det svarte fjærskjørtet (Cadena skirt, kjøpes her) bestilte jeg meg faktisk nå. Krysser fingrene for at det ser bra ut med den sorte bodyen min fra Bik Bok, så har jeg nyttårs-antrekket i boks :-)

De to første skjørtene i rekka, redder en hel uke for min del. Jeg hater å gå på skolen i bukser, og jeg hater egentlig bukser generelt. Grått Craving skirt finnes her, og sort finnes her. Det forede skjørtet fra Modstrom er bare helt herlig, kan kjøpes her. Det siste skjørtet er faktisk fra Vero Moda, i imitert skinn. Kan kjøpes her. (ADLINKS)

Jaja, nå er jeg spent på nyttårsskjørtet mitt. Håper det passer! Nå er det actionfilm på menyen her, men jeg kjenner at jeg snart eksploderer av å ligge stille...

15

Så mange fine skjørt! Har du noen tips til hvordan style hverdagsskjørtet? Syns det er så mange fine skjørt, men sliter mye mer med hvordan overdel jeg skal ha til. :P

Hei! Hvordan styler du antrekket med de skjørtene (Craving skirt)? :)

Kan du vise oss hvordan du styler skjørt til hverdag?

Jeg føler meg alltid så overpyntet om jeg tar på meg skjørt på en vanlig jobbdag.

Hvilken overdel ville du brukt til hverdagsskjørtene som du linket til? :)

Mariell: ja, det kan jeg godt gjøre. Jeg bruker gjerne en t shirt eller en stor ullgenser over :)

Nina: jeg har som regel en varm og litt stor strikkegenser over :) Eller t shirt/topp og jakke-cardigan.

Kaja: man kan jo ha absolutt alt over, det som er så kjekt! :) Jeg har som regel en helt vanlig genser over, gjerne varm strikkegenser. Kan også ha collegegenser, t shirt, topp og cardigan-jakke :)

Jeg har også helt sykt dilla på skjørt for tiden! Skjørt er fantastisk!

Hvilke str bestiller du? Jeg er så usikker på om jeg må en str opp når jeg skal kjøpe skjørt..

Jaa, hvis hvordan du styler skjørt til hverdags OG fest! :)

Hvordan holder du varmen nå som det er blitt så kaldt? Har du noen spesielle strømpebukser du bruker? Eller andre tips til å holde bena varme?:)

Skjørtdilla her og! Liker bloggen din Ida, den skiller seg litt ut i mengden. Er så lei av innlegg om de samme kjolene fra nelly overalt, de fleste ikke fine engang.. Derimot, mange fine skjørt, takk for tips. :-D

Lise: jeg bruker strømpebukser som er foret, kjøper de på HM :)

Mari: jeg bestilte medium i fjærskjørtet :)

Jeg syns det er så mye fine skjørt nå, men klarer ikke å komme meg ut av buksene mine. Får ikke til å style skjørt. Hvilke sko bruker du til? Ett innlegg med hele antrekk (i nettbutikkene vises jo kun skjørt uten noe under, brrrrr) med skjørt hadde vært topp.

Christine: jeg bruker pistols/ankelstøvletter på beina hvis jeg har på skjørt til hverdags :)

Skriv en ny kommentar