JEG HAR KJØPT MITT FØRSTE HJEM

Hei Ida, da kan jeg gratulere deg som huseier. Jeg bare; javel? Etter den telefonsamtalen tok det noen timer før jeg skjønte at jeg har kjøpt en leilighet. Så dro jeg til butikken og rev alle interiør-bladene ut av hylla. De med de fineste forsidene fikk bli med meg hjem.

Det føles så rart å ha kjøpt sitt første hjem, bare mitt. Har drømt om det så lenge, men aldri funnet noe som passer meg på alle områder. Størrelse. Pris. Beliggenhet. Og ikke minst hva slags stand leiligheten er i. Jeg har sett på noen oppussingsobjekter på veien, men har måtte innrømme for meg selv at jeg ikke er klar for riving av kjøkken, bad og måneder i en halvferdig leilighet. Og budrunder har jeg også vært med i. På leiligheter som var for dyre, og hvor veletablerte par gang på gang hadde mer penger enn meg. Det har vært frustrerende. Siden mamma og pappa snart skal selge huset, jeg jo ha et hjem. Jeg nekter å sløse flere penger på leiemarkedet.

Så nå skal jeg skape dette hjemmet i Tønsberg. Jeg vet jo ikke en gang hvor i verden jeg skal være neste år, men da har jeg alltid denne basen. Jeg gleder meg til å flytte inn og bli glad i leiligheten min. Hurra!

 

Det er veldig kort tid til jeg overtar leiligheten, men alt føles jo som en evighet når man gleder seg. Så jeg får slå i hjel litt tid med å kikke på interiør. Jeg er veldig glad i den skandinaviske stilen, og tror at den danske siden av meg vil bli godt representert i leiligheten. Er det noen som kan design, så er det danskene. I collagen over har jeg bare klæsjet sammen masse ting jeg liker, så ta det med ro, alt det der skal ikke inn i leiligheten min! Jeg må bestemme meg for farger og nyanser osv osv, det blir ikke lett. Har noen tips til interiørblogger som har noe ala denne stilen? Gjerne så langt i fra bonderomantikk, hvitt og rosa som man kommer... 

 Leiligheten ligger ikke ute på nett lengre, så får heller vise den når jeg overtar :-) 

God natt! 

124

Gratulerer med leilighet! Det blir stas! Kan tipse deg om bloggen www.hjertero.com :-) Litt romantikk, litt minimalisme, mye lekenhet, men veldig mye hvitt... uansett...mange fine tips å ta med seg.

Igjen - Gratulerer så mye Ida ! Jeg gleder meg til å se bilder , det blir jo litt sånn at vi blogglesere som har fulgt bloggen din så lenge lever litt gjennom deg , så dette er jo veldig spennende :D

Finnes mansse inspo på denne gruppen: https://www.facebook.com/groups/227992490652485/

Gratulerer så masse med leilighet, Ida!! :D

her er en interiørside med sykt mye fint og greie priser http://www.zgallerie.com

forresten, hvilke fag tar du opp som privatist i høst?

og hva har du tenkt på at du skal gjøre til våren/høsten? :)

Klem

monica: tusen takk, og takk for tips! :D

Luksusdyret: tuusen takk, gleder meg til å vise også :D

Thea: takk! :) jeg tar opp P-matte og naturfag - til høsten vurderer jeg alt mellom himmel og jord, er veldig usikker akkurat nå!!

Malin: takk for tips :)

Margrethe Jakobsen

GRARULERER! Så utrolig gøy at du endelig fikk en leilighet! Kan anbefale @scandinavian_room på instagram, i tillegg til en rekke av profilene som scandinavian_room følger. Og nettbutikken @unikehjem på instagram. Lykke til, gleder meg til å se :-)

Gratulerer med leilighet!

Ååå, gratulerer så mye! :D Gleder meg til jeg selv kan kjøpe en leilighet!! Vil så gjerne ha noe eget - og som du sier; å leie er virkelig å kaste penger ut av vinduet. Usj - hater det!

Gratulerer så mye med leilighet!!

Synst Bolia (ikke en blogg, men) har kjempemye fint, som står i samme stil som det du la ut bilde av over :-) Lykke til med flytting og alt!

Jeg er veldig glad i slettvoll-stilen (klassisk, rene linjer og ikke for hvitt og søtt), men sliter med å finne den perfekte blogg. Har likevell noen favoritter:

http://tomineshjem.blogspot.no/ (kan bli litt for mye av det gode i blant, men mye statement-møbler og stilige detaljer.)

http://www.victoriashjem.com (veldig fin stil, du må bare blå forbi noen barnebilder i blant.)

http://vitadromgarden.blogspot.no (litt mye hvitt til tider, men sykt fint hus og ikkeminst en livsstil man bare kan drømme om, sukk.)

og ikkeminst lindevegen, som jeg så noen andre postet på fb. :)

Noe som falt i smak?

Du burde sjekke ut http://myscandinavianhome.blogspot.no for tips til skandinavisk design. Flott blogg med masse bilder å hente inspirasjon fra!

Gratulerer så mye! Hvor har du hentet de tingene i bildet over fra? Én spesiell side :)?

Det der ser ut som snytt ut av et blogginnlegg på vakrerom.no de kan følges på instagram også.

Det er trist at det der begynner å bli mainstream

Gratulerer! Det er jo stort!!! :)

Gratulerer med ny leilighet :-D Forstår godt du ikke vil ha noe hvitt og rosa det er så kjedelig! Likte kollasjen du hadde laget, stilige ting:) Kanskje du finner noe inspirasjon på pinterest.com

Gratulerer så masse med leilighet, Ida! Overtok min leilighet for akkurat et år siden, og det er en så utrolig god følelse å eie sin egen :) Spent på å se bilder når du flytter inn!

Så gøy!! Gratulerer så mye :)

Gratulerer så mye, Ida! Gleder meg til det er min tur :-)

- Marte

Så gøy, gratulerer! Ta en titt her:

http://www.uniqueinterior.no/

http://intro-design.no/

http://vintage-house.blogspot.no/

http://blogg.skonahem.com/heltenkelt/

Alle disse er også helt topp på instagram, i tillegg til for eksempel vakrerom, interior4all, homebyelin, allegodetingertre, kk_living osv:) Ha det gøy!

Der tror jeg du vil finne litt inspirasjon :)

Gratulerer så masse Ida!:)

Kan tipse om følgende interiørblogger:

http://cecilieslykke.blogspot.no/

http://stylizimoblog.com/

http://www.trettien.com/

Håper noen av disse gir inspirasjon til stilen du ønsker, og masse lykke til!

Følg bloomingville_interiors på Instagram. Masse inspirasjon til "nordic living" :)

viivilla.no :)!! Masse nordisk! Tror ikke du finner noe rosa med blonder der. Jeg har i det siste ikke sett noe til det hvertfall :) Gratulerer så mye med leilighet og lykketil med innredning! Blir helt sikkert kjempe fin!

http://hviit.blogspot.no

:)

Reis til Cape Town og ta studieforbredende !

Gratulerer så mye! SPENNENDE :)

Gratulerer!

Gratulerer så mye- jeg er så missunelig på alle som kjøper, det virker så fantastisk å eie sitt eget!! Jeg har veldig lik smak i interiør som deg og blogger litt om det selv! Og her er noen interiørbloggere jeg liker: www.anetteshus.com , noeblogg.com, elisabethheier.blogspot.no, hviit.blogspot.no, stylizimoblog.com, www.frufly.no...

eller pinterest selvfølgelig! Min er her: www.pinterest.com/itsthea :)

Hurra med ny leilighet :) det var velfortjent Ida ;) hm mitt beste tips er å søke på "interiør bloggere" og styre unna alt med hvitt og rosa ;)

Thea: Tusen takk! :) Og takk for tips!

Tina: takk, skal sjekke det ut! :)

Tina: takk, skal sjekke det ut! :)

Christin: Takk!!! :D masse bra her!

Guro: Takker så mye! :)

Sofie:

Nora: James Eames, Muubs, Milla Botique :) Tusen takk!

Aina Catrine: perfekt! Tusen takk :)

Emilie: Slettvoll er fantastisk, vurderer å kjøpe sofa og spisebord derifra. Da kan jeg ha det i "hundrevis" av år, det passer jo til alle stiler. Enkelt, klassisk og veldig fint :) Tusen takk for tips, skal dele med deg hvis jeg finner flere i smame stil! :)

Tonje: ja, skal absolutt innom Bolia en tur! :D

Kathrine Louise: tusen takk :) ja, det er kjedelig... men en vakker dag!

Margrethe Jakobsen: tuusen takk! :D

Du bør helt klart skaffe deg Pinterest, der er det veldig mye inspirasjon! :) F.eks min Pinterest: http://www.pinterest.com/yassebasse/boards/

homesick.nu :)

Kristine: takk :)

Gratulerer, Ida! Jeg skal selv flytte snart pg bruker mye (!) tid på appen Houzz. Utrolig mange fine hjem, alt for stort galleri, men her kan man sortere etter stil og type rom :) Lykke til!

Vilde: så smart, den skal jeg laste ned :) lykke til med flytting!

Gratulerer med leilighet!

Hvis du liker dansk design kan det være du finner insprasjon på thesweetspot.dk :) Mye fint hvis man blar seg litt bakover i arkivet :)

prøv reidunbeate.com eller rett og slett bare Ulrikke Lund? Leiligheten hennes er rå!

Gratulerer så mye med leilighet! :D

Gratulerer så masse Ida! Nå ble jeg virkelig glad på dine vegne :D

Gratulerer med leilighet.

http://marsipanogsmilefjes.blogspot.com/ er vel en av de beste norske interioer blogger. Jeg doer iallefall litt av misunnelse naar jeg kikker innom bloggen hennes, men her jeg sitter i Afrika passer kanskje ikke den samme stilen helt inn.

www.osloinchanel.no en norsk blogger som har akkurat den stilen du er ute etter. veldig enkelt veldig fint og stilfult og veeldig skandinavisk. sjekk ut interiøret hennes. tror ikke du blir skuffet. og gratulerer så masse med eget hjem!! den mååå du vise frem!!

Movefromhome.tumblr.com er en fin interiør tumblr :D

Gratulerer så masse med leilighetskjøp, det er virkelig den beste følelsen å ha sitt eget! :D Før, når vi leide, følte jeg alltid ting ble gjort halvveis, og brydde meg liksom ikke like mye om hvordan ting så ut, for det var aldri MITT. Men nå som vi har eget hus, blir det stell på sakene vettu :D Lykke til med innredinga, det er så kjekt og frustrerende på samme gang!:p Er jo så mye å velge i, hoho. <3

stine: hehe, ja, tror aldri jeg har hengt opp et eneste bilde eller noe når jeg har leid. Tusen takk <3

Så gøy! Gratulerer så mye :-)

Du finner mye fin interiør her http://www.hosfarmor.no

Hei,

Vet ikke om den er nevnt tidligere, men: inspiration_by_ida på instagram eller svenngaarden.

Gratulere så mye med leilighet! Jeg kjøpte hus forrige uke, så gleder me veldig til å innrede jeg også ;)

http://millaboutique.no!

Verdens fineste butikk i oslo! Der har de alt du leter etter :)

Leif Jakobsen

Du er heldig. Jeg bygde ny enebolig for to år siden, men jeg kan ikke si at den er min og bare min. Jeg har fortsatt 20 år igjen før jeg kan be hovedeier - nemlig banken om å kysse seg en viss plass. Det er nemlig de som eier mitt hus - i mange år enda....At huset er registrert på mitt navn, ser jeg bare på som en formalitet. Banken har betalt mesteparten av det - ikke jeg.

Så utrolig moro!! Gratulerer! Gleder meg masse til å se bilder! :)

Mille Moi har masse fint:)))Søk de opp på facebook!

Lise: gratulerer så mye med hus! :)

Gratulerer så mye Ida!! Hvorfor valgte du akuratt tønsberg, og ikke for eksempel Oslo? Lykke til med inredning, sikker på at det kommer til å bli super fint :)

Gratulerer så mye! Jeg jobber i en interiør- og klesbutikk, HvitTråd, hvor stilen er ganske så tilsvarende din. Mye dansk, som HAY og Normann Copenhagen. Vi fører også merker som Northern Lighting, Missoni og Seletti:) Sjekk hvittrad på insta, eventuelt kom innom oss :)

Hei, gratulerer så mye! Du bør sjekke ut www.katrinesting.blogspot.no, der finner man mye inspirasjon! På www.designlykke.com er det også mye fint å se på :)

Gratulerer så mye med kjøpet :) Og lykke til med innredning :)

Hanna: hvor ligger butikken? :)

camilla: jeg bor i Tønsberg, er fra Tønsberg og har all familie her. Dessuten går jeg på skole her akkurat nå :)

Gratulerer så masse med leilighet! Har du sjekka ut BoConcept? De har mye fint :)

Gratulerer Ida :) :)

Hvor er hodeskallen fra??? Akkurat slik en jeg vil ha!

Iris: Milla Botique :-)

Hei Ida =) Jeg jobber på denne omtalte Milla boutique, på House of Oslo. Så hvis det er noe spesielt du har sett deg ut eller vil ha, så ta gjerne kontakt på mail, så kan jeg eventuelt holde ting av osv ? Ting går veldig fort, så her er det førstemann-til-mølla prinsippet som gjelder. Kom gjerne innom butikken, den stråler av fine ting fortiden=)

Maria: hei! Takk, så snilt av deg :) Jeg har ikke bestemt meg for farger osv enda, men da mailer jeg deg så foooort jeg har bestemt meg!!

Gratulerer så mye! Det er SÅ deilig å eie sitt eget altså :)

♥ Lizbethosnes.com

Kult Ida, grattis! :)

2 spm:

Du skal bo der alene ikke sant?

Hvor stor er den?

:)

Gratulerer med leilighet, du er så heldig! :) Hvis jeg skal gi deg et tips til en som er gjennomført når det gjelder interiør må det nok være fine Ulrikke Lund, hun tar litt her og der og setter det sammen på sin helt egen måte, beundringsverdig:) Ellers er det verdt å sjekke ut bloggen http://emmas.blogg.se, man blir helt forelsket i alle interiør bildene hun deler og ikke minst så er det annerledes interiør, litt sånn som jeg tror du er ute etter ellers kan du go crazy på http://www.jonathanadler.com/blog/, igjen veldig annerledes enn det som ellers finnes i den hvite jungelen, men det er ikke altfor crazy, så jeg tror de fleste finner noe på bloggen til Jonathan Adler:) Liker du ikke disse tre, kan jeg tipse om bloggen http://inniminhule.blogspot.no, her er det mye, mye farger litt ala Ulrikke Lund sin stil eller http://victor-go.com, disse her to kjører kanskje litt vel annerledes stil og litt mer gjør det selv, men veldig, veldig kult, har selv funnet mye inspirasjon fra den kanten:) Håper det hjelper litt når du skal innrede:)

GRATULERER :)

Line: Takk :) Ja, skal bo alene. Den er i underkant av 50 kvm med balkongen, så den er ikke så stor!

Gratulerer så masse!

Gratulerer så mye!! :) Blir moro å se hvordan du får det i den nye leiligheten da! :)

Herregud. Andre gangen jeg kommenterer på bloggen din på en uke. Jeg er ingen stalker altså, men når du sier at du ikke orker mer bonderomantikk så føler jeg vi er litt i samme hus.

Sjekk ut decorista.com eller google decorista. Hun er også på instagram. Ingen nettbutikk, men absolutt mye inspirasjon :D

Masse lykke til med leiligheten!

Wæææ, gratulerer så masse!! Gleder meg til å gjøre det samme... Og gleder meg til å se bilder av leiligheten din! :)

Ida: elsker stalkere! hehe, neida <3 Tusen takk!!

Hilde Kristin

Må anbefale zarahome.com hvis du ikke allerede har gjort det. Det er selvfølgelig noe shabby chic der, men også masse mye mer morsomme detaljer i farger.

Villapaprika.no

Men den vet vell alle om. :-p

Gratulerer så mye, Ida! :)

Du burde sjekke ut www.svenngaarden.com ,hun har en fantastisk stil!

Andrea: Tusen takk for veldig gode tips :)

Gratulerer! Så moro :D Sjekk ut unikehjem på instagram. Hun har en nettbutikk også:)

Gratulerer så mye, Ida! Kjøpte selv leilighet sammen med samboeren i sommer, og er såå deilig å ikke leie lengre. Sitter rett som det er og ser rundt i leiligheten, og er så fornøyd med hvordan vi har fått det her. Herlig å endelig kunne gjøre akkurat hva man vil!

Gleder meg til å se hvordan du velger å innrede den. Når overtar du? :)

Marianne: åh, så herlig! :) Jeg tar over 16 desember!

En av mine favorittsider er Alvhem, en svensk eiendomsmegler/interiørbutikk. Her er de leilighetene de har til salgs nå: http://www.alvhemmakleri.se/hem-till-salu

Noen tidligere leiligheter: http://www.alvhemmakleri.se/drombilder-fran-vara-lagenheter

En annen bra blogg er http://decor8blog.com/

Sjekk ut krist.in. Det er ikkje ein rein interiørblogg, men ho er grafisk designer med interesse for interiør. Eg finn i alle fall mykje inspirasjon hjå ho :)

Gratulerer så masse!

Ta en tiitt innom http://www.svenngaarden.com/ og http://www.desiretoinspire.net/

tinekhome.dk

glemte å si!! du må skaffe en konto på pinterest!!! finnes ikke noe mer inspo enn det det gjør der ;)

Gratulerer så mye! Herlig med egen leilighet :)

Gratulera :) Skandinaviskehjem på instagram kan kanksje vera nåke for deg :)

GRATULERER! :D

Åh, det er så fantastisk å kjøpe sin første leilighet (jeg gjorde det for tre måneder siden. Er fremdeles stolt som en hane)

Og jeg vet akkurat hvordan det er å røske med seg alle interiørbladene. Been there, done that. Lykke til med innflytning! :)

Gratulerer Ida! Den som venter på noe godt<3 Håper ikke du syns vi er creepy stalker chicks, men gleder meg til å se leiligheten!

Kine: takk <3 jeg gleder meg bare til å vise fram :D

Det åpna en interiørbutikk i trondheim som fører mesteparten av de merkene du viser ovenfor, http://tipsshop.no/ ta en titt og bli inspirert!

Gratulerer så mye med leilighet! Gleder meg veldig til å se den :-D

Karoline: tusen takk for det! :) gleder meg til å vise fram også!

Www.artilleriet.se

:) mykje kult

Gratulerer, Ida! Gleder meg til å se bilder! Skulle ønske jeg hadde økonomi til å kjøpe et eget sted! Du er heldig :)

Carsten design tror jeg du kan like :) har en butikk her i Trondheim. Vet ikke hvor andre steder de er, men regner med de er i oslo oxo! Burde ta en titt!

Hei!

Gratulerer med ny leilighet!

Jeg bruker denne siden her for inspirasjon: http://www.alvhemmakleri.se/drombilder-fran-vara-lagenheter

De har mye forskjellig, og kan godt hende du finner noe inspirasjon som passer for deg :) Lykke til!

På theselby.com kan man finne mye kul inspirasjon, men det er litt rotete å finne frem, og veldig mange forskjellige stiler, så foreslår at du ser på min favoritt; http://theselby.com/galleries/lyndsay-caleo-and-fitzhugh-karol/

:)

Gratulerer så mye!!:)

Det er kankje ikke en blogg. Men oliviashus (se facebook) selger vel så og si alle disse produktene! butikkene er i krisitansand og mandal. Supre begge tooo

Gratulerer så mye Ida! Gleder meg til å se hvordan du innreder,har veldig sansen for skandinavisk stil selv og spyr egentlig av ordet shabby chic... Så jeg kan anbefale bloggene French by Design (min absolutte favoritt interiør blogg, noen av de husene.. Jeg dør!!), homeisck.nu og ikke minst hviit.no, som er en fantastisk nettbutikk og har en helt rå blogg! Kos deg så mye i ditt nye hjem:-)!

Gratulerer sååå mye, er greit misunnelig... Leier selv, men har hatt mye moro å innrede her også. Jeg anbefaler derg å ta en titt innom abeautifulmess.com. Det er ikke bare interiør, men jeg blir i hvert fall veldig inspirert! De har litt interiør, mange ulike stiler, diy-prosjekter, mat og alt mulig. Anbefales :-)

Kos deg med innredningen!

Helene Aamlid

Gratulerer! Jeg elsker den Skandinaviske stilen selv...

Jeg følger tett med på disse bloggene. De er kanskje litt mindre fargeløse enn det du viser. Men de har mye kult å komme med. Mye svensk :)

http://blogg.skonahem.com/heltenkelt/

http://meandalice.blogspot.no

http://vintage-house.blogspot.no

http://husligheter.se

Lykke til! :)

Emilie: tuuusen takk!!! :D

Åå, gratulerer med leilighet! :) Ingenting er så herlig som å få en slik telefon! Og det å eie egen bolig er så utrolig digg!!:D Håper du finner masse inspirasjon i interiørbladene,, og at du finner mye fine møbler/interiør og fylle leiligheten med :)

Så søt katt du har forresten! <3

Kristin: tuuusen takk! :D <3

haha, litt inspirert av Nette Nestea eller? først kjolen hun hadde på nyttårsaften ifjor på innlegget under, og så samme spisebord, stoler, puter, hodeskalle etc. :)? menmen er lett å bli inspirert av andre blogger

...: det var jeg ikke klar over, men nei jeg leser ikke bloggen :-)

Sjekk skandinaviskehjem på instagram:)

http://www.uniqueinterior.no

Her finner du mange skatter!

Skriv en ny kommentar