HUN BRUKER MEG

HAHA. Jeg har vært så misfornøyd med livet mitt at jeg ikke har orket å tenke på blogg. Men nå er terminprøven i matte over, og den gikk strålendetrorjeg, så nå elsker jeg livet igjen. Berg og dalbane, sa du? Sola skinner i dag, og jeg bestilte meg nettopp en Missoni-pute som belønning for mattestrevet. Hva er det å ikke være glad over? Sååå, da drar jeg til lesesalen og begynner å lese på prøven jeg skal ha på mandag. Det er helt greit, hva som skjer med dere som har tre eksamner i uka - det skjønner jeg ikke.

Denne går på repeat hos meg om dagen, deilig musikk fra Arif - eller Phil T. Rich, som han kalte seg før. Jeg legger forresten ikke ut musikk på forespørsel, så det er ikke vits i å sende meg 100 mail om dagen og mase om at jeg skal legge ut din hjemmesnekra Youtube-rap. Av erfaring så vet jeg at det gjerne skjer hver gang jeg legger ut en låt av en norsk artist.

12

Den var bra! Blir sikkert gåande på repeat hos meg óg.

elsker også den sangen!

Haha, hvad med din EGEN musik, så? ;)

Glemmer aldrig din Caffelatte sang til Glamorous af Fergie , hvis jeg ikke husker forkert. :D

For en utrolig teit og unaturlig setting setting i musikkvideon...

Apropos musikk - jeg må bare takke deg for at du for sånn 3 (?) års tid siden la ut et par Placebosanger på bloggen, jeg har vært fan av dem siden. Og i går fikk jeg endelig sett dem live, på en fantastisk konsert på Sentrum Scene. Så takk Ida, for at du introduserte meg for et av mine favorittband! <3 Og lykke til med resten av eksamenene dine :)

Neste uke har jeg eksamen på onsdag, torsdag og fredag. Første gang jeg har tre etter hverandre.. Forstår ikke hvordan jeg skal klare det

Har siste eksamen i morgon, ferdig med tre på to veker, det burde ikkje vore lov. Hjernen min sprenger, og hjerta mitt hopper over slag, nei, det skal bli godt å få den siste overstått og ta ferie!

Foresten Gratulera med leilighet! og så kult å sjå at det er fleire enn meg som har nøtteknekkeren i si julespeleliste!

Anna: tusen takk for det! åh, stakkars deg. Lykke til på eksamen i morgen <3

Betina: det er så dårlig gjort! Herregud, de som bestemmer det skulle hatt ris!

Therese: ååå, så gøy!! heldig du er som var på konserten :) takk for det <3

Idun: hahahaha, du husker ikke forkert... Pinlig! :)

Eksamenstyr

Heipådeg! Første gang jeg kommenterer på bloggen din:) Og vel, det er fordi jeg har litt erfaring når det kommer til og ha eksamen. Har gått på NTNU nå i 4 år, og har hatt godt over 30 eksamener (39 tror jeg det er nå, har mista litt tellingen). Det jeg har erfart i forhold til mange eksamener på kort tid er: Start øvingen tidlig, og øv ved og skrive gode og oversiktlige sammendrag/notater (ikke lenger enn at du kan komme deg igjennom alt det viktigste på 2 timer). På den måten kan du "gjennomlive" kunnskapen du fikk når du øvde til faget, selv flere uker etter at du faktisk øvde!

Skriv en ny kommentar