MONDAY GIVEAWAY: VINN KONSERTBILLETTER

13. desember, altså førstkommende fredag, har CLMD konsert på Sentrum Scene i Oslo. CLMD står blant annet bak Stockholm Syndrome ♥ Denne ukens Monday Giveaway er 2 konsertbilletter dit. Jeg sovnet så tidlig i går at jeg ikke rakk å legge ut konkurransen på Facebook, så det får bare duge at jeg legger det ut i dag i stedet :-) For å vinne må du altså like CLMD-posten inne på Facebook-siden min.

Det blir trukket 2 vinnere som får 2 konsertbilletter hver, så altså 4 billetter til sammen. Vinnere kåres allerede i morgen, siden det ikke er så lenge til konserten. For dere som vil kjøpe billetter til konserten så kan dere gjøre det her.

8

Liker dette svært godt, Ida!

Vil vinne :D Eline.storli@gmail.com

Åh så gøy giveaway. Er ikke så fan av bandet selv, så lar alle andre få muligheten istedenfor!

likt...:)

kult! =) men må desverre jobbe! :)håper du har hatt en fin dag! =)

Hei! Du har trent/trener på Elixia ikkesant?:) jeg lurer på om hva du syns om det trenings sentret? Er du fornøyd, har du prøvd noe annet og litt sånt:) hadde satt KJEMPE PRIS på svar!

Ha en fin kveld videre og god jul:)

dorthe: hei :-) trente på elixia Majorstua. Selve senteret var kjempefint og helt supert - minuset er at det er alt for mange som trener der, og at de ofte har sånn "ta med en enn og tren gratis". Da blir gruppetimene sykt fulle. Men på Majorstua hadde de veldig bra instruktører hvertfall :-) god jul

Woho, det er gjort :) Krysser fingrene for tidenes start på juleferien!! :D

Skriv en ny kommentar