FATBURNER OG KJØPSKONTRAKT

Selvtilliten er som alltid på topp, etter en treningsøkt med pappa og lillebror.

Pappa til meg: hvis du trykker der, så får du sånn fatburn-program.
Pappa til lillebror: Lasse, du trenger ikke å bruke fatburner-programmet.

Forskjellsbehandling! Som hevn brukte jeg opp alt varmtvannet da vi kom hjem, men det gikk egentlig bare ut over lillebror. Han har lovet å gjøre livet mitt surt. Kanskje mest fordi jeg brukte opp alt varmtvannet i dag morges også.

Bortsett fra å trene, har jeg vært og signert kjøpskontrakten på leiligheten. Mye kjedelige greier som skal ordnes før moroa begynner. Men førstkommende mandag har jeg overtakelse, og kan jeg gå crazy i interiørbutikker. Foreløpig er kun stuebord og spisestuestoler i boks.

Sykt bra bilde. Jeg glefser alltid litt til mamma når hun tar ræva bilder av meg - stakkars. At hun holder ut som bloggfotograf skjønner jeg bare ikke noen ganger. Men gjett hvem som kommer til å få kamerastativ til jul. Jeg vedder en tusenlapp på: Ida Wulff.

Uansett, skulle vel egentlig bare vise dere hvor koselig Tønsberg er i julen. Når folk spør om det er fint å være i Tønsberg, svarer alle; ja, men bare om sommeren. Tønsberg er jo en sommerby! Tønsberg er litt juleby også, hvis du ikke har behov for at det skjer noe gøy hele tiden. Fint er det i hvertfall.

13

Så flink du er! (:

Synes Tønsberg er en fin by året rundt jeg! Faktisk, så har Tønsberg blitt kåret til landets juleby 13 ganger eller noe sånt på rad :)

Hvilken del i Tønsberg har du flyttet da, Ida? Kul bukse du har på. Er det er det stretch bak på buksen? Tønsberg er en koselig by året rundt, men enig i at det skjer litt lite her..

Hvor kjøpte du buksen, forresten?

Maria: Gina :)

Maria: jeg skal bo i sentrum :) ja den er stretch bak

jeg holder på å gå på veggen av å bo i tønsberg, men, ja, en koselig by kan den av og til være :)

haha, fatburnerprogram!

Selvtillitten min på trening får seg alltid en støkk når jeg trener med samboer. Han er bare 1000 ganger flinkere enn meg..

Du er så fin du, Ida:)

Tønsberg brygge om sommeren er jo veldig bra :)

Koselig by det :) Herlig både sommer og vinter!

Bor ikke langt unna!

Sier det samme om Fredrikstad. No worth a visit during winter. (Vet ikke hvorfor jeg switcha til engelsk, gikk helt i stå på hva det var på norsk?. Herregud.)

Haha! Kjenner meg igjen i det forskjelsbehandlings utsagnet! Ha en fin kveld :)

Skriv en ny kommentar