SUNDAY FUNDAY

Så fantastisk! En søndag hvor nesten alle butikker er åpne! Jeg har lenge vært oppgitt over de søndagsåpne "matbutikkene" som må være under 100 kvadratmeter store. Teit prinsipp, det ender jo uansett bare med at de ansatte må løpe inn i selve butikken og hente ting som ikke er i den lille butikken. Håper det blir slutt på sånne søndagsregler snart, og at de som ønsker kan holde søndagsåpent. Men i dag er det jo søndagsåpent fordi det er jul. Jeg skal på shopping med mamma og handle de siste julegavene. 

Herregud, føler meg som et romvesen uten vippeextensions - og jeg vet at alle som leser dette bare: LOL. Men alle som har hatt vipeextensions i en lengre periode, vet hvor naken man føler seg uten. Så i dag har jeg klæsjet på med øyenskygge, eyeliner og alle sånne ting jeg vanligvis ikke bruker. Men føler meg fremdeles som en nakenhund. Jaja! Det er bra det nærmer seg en Oslo-tur. Jeg skal på julebord med jentene mine, så da får jeg meg en dose med vipper, hårfarge og alt annet som trengs. 

Ææææ, etter skolen i morgen tar jeg over leiligheten min! Det blir deilig. Men jeg har ikke lyst å flytte helt enda, det er jo så koselig å være hjemme i julen. Så kommer nok bare til å flytte over klær og kjøkkenting nå før jul. Mamma og pappa blir ikke kvitt meg så lett... 

Nå må jeg få mamma ut av kjøkkenforkleet (hun baker til jul) så vi kan dra til byen og handle ♥

53

Hvor er jakken fra?:)

Huff, det er faktisk helt grusomt å ta av vippeextension. Jeg hadde greit nok ikke mine like lenge som du har hatt dine, men et halvt år med gjorde at jeg regelrett glemte hvordan det var å ikke ha det. Da jeg tok av mine, tok det meg nøyaktig 2 uker før jeg satte på nye igjen. Hadde det ikke vært for at de hadde så lang ventetid på Neglhuset den tiden, hadde jeg nok satt på samme dagen jeg tok av. Haha.

Linn: bik bok, men den er gammel :(

Personlig synes jeg det er latterlig å klage på søndagsåpne butikker. Herregud, om du ikke klarer å handle på lørdag, så kan du vel ta deg noe skvip du finner i den søndagsåpne butikken.

Dessuten, vippeextensions ser ikke bra ut. Synes jeg. Går du lenge nok uten sminke (eller andre ting du putter permanent inni/på fjeset) så får du nok en ny kjærlighet for din naturlige skjønnhet.

PSPS! Kanskje du skal prøve å bruke og/å-regelen da? It's my kryptonite. (På en annen side, kanskje du skal, jeg var ikke spesielt hyggelig i denne kommentaren.)

Vet du om det er noen steder i Tønsberg de faktisk er flinke til å sette på vippeextensions?

Glede meg te å lesa om den nye leiligheten, håpe du pøse på med litt interiørinspo :D

God jul og lykke te med innflytting imårå :)

Selina: ingen å/og-feil her, så kanskje du må øve deg på den regelen selv :-)

Guro: tuusen takk!! :D

Hanna: nei :/ tror ikke det finnes noen bra steder her. Mine venninner i Tønsberg drar til Oslo for å sette på.

ÅÅ Ida, smashing antrekk! Og for all del, du ser ikke ut som en nakenhund;)

Amalie: takk! :) hehe, så hyggelig at du ikke syns det.

Hei Ida. Jeg vil bare anbefale deg et produkt :) Lilash er det beste vippeserumet jeg har prøvd. Det har jeg brukt noen år nå og etter ca 5 uker merker man forskjell. Er litt dyrt men så har du den ca 6 måneder før det blir tomt. Mine vipper har hvertfall vokst noen ekstra millimeter på det, og det er ofte noen som bemerker det :)

Tusen takk for svar, Ida :) da ser det vist ut som det må bli en tur til Oslo på meg om ikke veldig lenge ;)

Superfine bilder av deg foresten!

Blir jo etterhvert en ulempe med søndagsåpne butikker. Prisene på varer kommer jo til å øke. Men men.

Vi får vel blider av leiligheten din? :) skjønner at du føler deg naken uten vipper, men du er fin nå også da :)

Elise: klart det! :-)

Stine Tomine

Gleder meg masse til å se leiligheten og hva du skal putte i den! :-)

Gikk du til salong når du skulle fjerne vippene dine, eller falt de av naturlig? Jeg har satt på vipper for første gang forrige mandag, og er så utrolig redd for at vippene blir stygge til julaften. Har du noen tips for hvordan man eventuelt kan fjerne de på egenhånd, dersom dette skulle skje?

sliter ikke extensions på dine naturlige vipper?

www.bryllupstid.no

Sikkert kjekt for deg at alle butikkane har søndagsåpe, men for dei som jobbar der.. Å ha søndagsåpe er noko herk. Kvifor kan ikkje folk klare å handle det dei treng dei seks andre dagane i veka butikkane er åpne?

Søndagsåpent i dag var virkelig gull verdt - ENDELIG ferdig jo! :) Men fy søren, det virker som om hele Norge bestemmer seg for at det er den store handledagen i dag. Så fullt over alt jo! Men deilig å bli ferdig i hvert fall :)

♥ Lizbethosnes.com

Kul veske, hvilket merke er det? :-)

Andrea: takk, Alexander Wang :-)

aline: har ikke gjort det på meg. Har hatt falske vipper i... 3 år tror jeg?

Lena: hvis de faller av før julaften har du gått til feil sted! Ikke bruk maskara på dem, ikke pill på dem og vær forsiktig når du fjerner sminke :-)

Hei!

Hvor farger du håret? Har du noen anbefalinger til gode frisører i Oslo som ikke koster skjorta?

Hvor har du kjøpt leilighet?:) Oslo eller Tønsberg?

Anne: Tønsberg :-)

Marie: hei! :-) jeg farger hos Ruhs på Frogner i Oslo. Men tror ikke de tar i mot kunder som ikke skal ha extensions..

Guerilla Skrilla

Ida, DAT bag. Du ser dritbra ut i dag (i dag også). Ha en fin søndag, puss och kram <3

Guerilla Skrilla: tuuusen takk! <3

Haha, jeg syns det er så ironisk med søndagsstengte butikker. Det er jo basert på kristne verdier og bla-bla, men jula, den mest kristne høytiden vi har, DA er det greit. Og jeg lover deg, alle de som sier de er imot søndagsåpne butikker, handler på søndager. Hyklersk. Kan ikke de sitte hjemme, så det blir bedre plass til oss liberale som ikke har noe problemer med at butikkene er åpne?

Og skjønner deg veldig godt med vippene. Hver gang en vippe faller av, med en kunstig vippe limt på, får jeg helt sjokk over hvor puslete mine egne vipper er.

Lykke til med overtakelse av leiligheten! Det er utrolig morsomt, og man føler at voksenpoengene bare strømmer inn, når man står der med nøklen til egen leilighet:D

Må bare si til mennesker som klager over søndagsåpne butikker fordi man skal ta hensyn til de som jobber der.. Tenk på vi som jobber i helsevesnet. Da jobber vi hele døgnet, alle dager i året. Tenk, iblant må vi jobbe på kvelden julaften når hele familien er samlet hjemme med god mat og super stemning. Eller på nyttårsaften kl 00 hvor vennegjengen er samlet, og du får årets første kyss av din store kjærlighet, ja da sitter vi å passer på døende eller pleier alvorlig syke. Så at butikkansatte må jobbe et par usle timer på dagtid på en søndag bryr meg midt bak :) Da kan man finne seg en annen jobb! Jeg har forresten også vært butikkansatt, og de få dagene det var søndagsåpent syns jeg var kjempedeilig! Jeg sier ikke at jeg klager fordi jeg må jobbe turnus, det har jeg valgt helt selv, og det er en ting du må akseptere når du velger å bli sykepleier. Jeg bare syns ikke at butikkansatte har rett til å klage :) JA til søndagsåpne butikker!

Lykke til med overtagelsen i dag, Ida <3

rikke: amen to that :-) bra sagt. Tusen takk <3

julianne: hehe, ja, ikke sant! Halleluja for søndagsåpent. Tusen takk <3 ser fram til voksenpoeng!!

Klarer ikke la være å kommentere dette, søndagsåpnebutikker er jo fantastisk for forbrukerne men et stort minus for butikkene! Butikker i Norge i dag har et vanvittig stort press på seg pga netthandel. Mye av omsetningen forsvinner nå til netthandelen. Butikker har allerede problemer nok med å holde åpent i de åpningstider som kreves nå til dags. Problemet med lengre åpningstider er at omsetningen totalt blir ikke høyere, den blir bare fordelt utover flere dager og arbeidstimer. Det vil si at omsetningen blir ikke noe nevneverdig høyere mens lønnskostnadene går veldig mye opp pga søndagstillegg osv. Og til deg som mener at butikkansatte som ikke vil jobbe søndager, du vet at du egentlig sier at lokale butikker med mindre ressurser må faktisk legge ned da?:) det er det som kommer til å skje, det er kjedene som overlever mens de små lokale forretningene som har eksistert i generasjoner vil forsvinne. Og det er faktisk allerede i ferd med å skje, pga økende netthandel. Hvor skal våre barn få sin første arbeidserfaring om 20 år? På et lager i Oslo? Folk i distriktene blir uten arbeid.. Se dere litt rundt når dere er ute i byen, tåler du at de ulike butikkene forsvinner? Hva med ungdommene som jobber ekstra vedsiden av skolen? Hva skal de gjøre når arbeidsplassen deres forsvinner? Og ikke minst hva skal DU gjøre lørdagsformiddag når du oppdager at du er tom for sminke og skal på byen på kvelden? Nytter ikke handle på nett da:) så tenk litt over hvilke konsekvenser det har at butikker må ha flere dyre timer oppe, og ikke minst hvorfor skal du handle akkurat den kjolen på nettet? Har de en som er like fin eller lik den her i byen hvor jeg bor? Eller byen vi skal å handle i om to uker?:)

hvordan går det med lappen? :)

regine: sakte :)

Det er få (umiddelbart) positive ting å spore ved søndagsåpne butikker. Ved å se til vår nabo, Danmark, har det ført til milliardomkostninger, ingen økt omsetning, og et ytterligere press på hardt pressede butikker. Og merkostnaden er det jo vi som forbrukere som må ta. Se også http://e24.no/naeringsliv/bi-professor-soendagsaapent-positivt-for-forbrukerne-paa-sikt/22570659

Ser du skriver at du ikke har noen å/og feil, men jeg fant faktisk to :O men hveeeem bryr seg.. Tenk alle skrivefeilene alle mennesker har av og til

Ida! Du er min guilty pleasure i kverdagen (høhø) og jeg må si jeg digger innleggene dine. Fortsett som du gjør og stå på! Du er fantastisk =) Ps: legg bort det andenebbet a. Det kler deg ikke

Hallo :) Visste ikke at du hadde vippe extencions! Det ser jo helt naturlig ut, men kan være enig i at øynene dine ser litt annerledes ut, ikke nakenhund-annerledes men kanskje minde-annerledes, haha! Hvilken lengde har du på vippene? og hvor setter du dem på? :)

De har faktisk ikke lov til å hente varer i "hovedbutikken", når de har søndagsåpent.

LH: men det gjør de

Ingrid: haha :-) setter på hos Neglhuset i Oslo. Gått der i flere år og er kjempefornøyd, har samarbeid med de. Usikker på lengden, setter ofte på forskjellig!

Hei Ida! Har du noen gang hørt at du ligner på Julianne Hough? Syns likhetene er ganske slående, faktisk :-)

Siri: så herlig å få være noens guilty pleasure! Andenebbet er min ;-)

Maria: aldri hørt om hun, men googlet og hun var jo vakker; så TAKK! :D hehe

Beklager Ida, men syns dessverre at det har blitt litt mye klaging fra din side i det siste her på bloggen. Enten er det snø, eller søndagsåpent, eller paraplyinnlegg.

Elsker bloggen din, men savner litt positivitet! Det er jo jul! :)

Hei Ida! Du ser så bra ut om dagen! Lurer på hvor støvlettene dine er fra,jeg!

Hvor er skjerfet fra?? AKKURAT sånn jeg prøver å finne! det er ikke acne nei?

martine: det er fra buyhelse.no :) ikke acne, nei

N: de er fra sixtyseven :) men de er fra i fjor, så vet ikke om de fortsatt er i butikk. har et ekstra par i 38 hvis du er interessert!

Skriv en ny kommentar