JEG HAR FERIE

Herregud, for en følelse jeg hadde da jeg spaserte ut fra skolen i dag. Lurer på om skoene mine i det hele tatt berørte bakken, for jeg følte at jeg svevde bort derifra med "FERIE" skrevet i panna. Fikk igjen den store, skumle matteprøven min i dag og jeg er fornøyd. Så da er det jo enda bedre å ta ferie ♥

I kveld skal jeg være med familien min, mine favorittmennesker i hele verden. Vi skal ut og spise sammen, og så skal vi inn til leiligheten og skru opp noen få møbler. Vi var nemlig på IKEA i går kveld, men kjøpte ikke så mye. Har hatt så mye IKEA-interiør opp gjennom tidene, men nå har jeg bestemt meg for å unne meg de møblene jeg har lyst på. Minuset er at det koster mer og at det er helt vanvittig lang leveringstid - men, jeg overlever så lenge det blir fint :-)

 

I går kveld, etter overtakelsen. Ble litt satt ut av mørk og kald leilighet, men hva hadde jeg forventet... Tente kubbelys og friske blomster? Haha.

Blogges i kveld :-)

9

Hei! Kul blogg :) Det hadde vært koselig om du g tok en tur innom min blogg <3

Margrethe Jakobsen

Gleder meg såå til å se leiligheten, føler meg like gira som deg :-D

Margrethe Jakobsen: hehe, bra!! :D

Benedicte M

Grattis med velfortjent ferie :-) Og ikke minst med leilighet! For den prisen man betaler på dagens boligmarked burde hjemmekoselighet nesten være inkludert! Haha.

Benedicte M: du sier noe der! Hehe. Tusen takk, og god jul! :-)

Åh, jeg kjenner jeg gleder meg til å se bilder når du er ferdig! :-)

Du må gjerne dele linker til inspirasjon underveis, leiligheten min trenger sårt litt.. noe som ikke har gått gjennom typ fire generasjoner, for å si det sånn ;-)

Kjempefin jakke! Er det lov til å spørre hvor den er ifra? :)

Klem mari

Så deilig med ferie! Gratulerer med den nye leiligheten og god jul til deg og dine :)

Mari: Takk, den er fra Woolrich :-)

Skriv en ny kommentar